Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Karabaja wrote:Al nikog ne čudi bomba, svi se čude što je korida
A svi se lafo zgrazavaju ono volovi blizu mog grada fujj ... nije problem u volovima to su fine plemenite zivotinje problem je u ljudskom sljamu u i oko te koride
Svaki dan se dogadjaju koride po ovom gradu sa ili bez volova
vazda je bilo korida....na tim prostorima...i vazda je bilo Sa od carsije do m dvora...jbg....stariji ce se sloziti,da je i prije 50 god bilo...svrakino selo kod sarajeva.... xD
sta fali koridi? postoje ljudi koji to vole pa nek i organizuju sve dok nikog ne diraju... licno nisam fan al nemam lose misljenje o tome, i ne volim te fazone kao mi london pa nas korida bruka....
"Postajemo svjetska metropola a kako?- evo vidjet cete iz naredne price"-davno je to Milic opjevao i digao sidro.
"Ja joj pridjem a kod nje u glavi jos goveda ricuuuuuu" aaaaa Sarajevo grade moj.
Karabaja wrote:Al nikog ne čudi bomba, svi se čude što je korida
A svi se lafo zgrazavaju ono volovi blizu mog grada fujj ... nije problem u volovima to su fine plemenite zivotinje problem je u ljudskom sljamu u i oko te koride
Svaki dan se dogadjaju koride po ovom gradu sa ili bez volova