kopirnica u Sarajevu
- iceman ze
#1 kopirnica u Sarajevu
moze li mi neko preporuciti dobru kopirnicu po studentskim cijenama.....
I gdje mogu odmah isti dan zavrsiti sa kopiranjem, fazon je sto moram isti dan vratiti knjigu.......hvala
- x0z0y0
Kopirnica preko puta Robota Hrasno..ona zgrada nasuprot samog ulaza , 2. sprat (cini mi se 4pf/str)
Kopirnica na Pofalicima...u onoj zgradi nize kampusa..gdje su ona bicikla i sl...isto na spratu...pise na vratima na bijelom papiru (staklena vrata) ime kopirnice kojeg da me ubijes se ne mogu sjetit , nekako na sredini cijelog komplexa zgrade je ulaz (mislim da su oni najpovoljniji u gradu 3 ili 4 pf/str.)
Kopirnica u Nedzaricima PROFI ili kod Medicinskog faxa isto PROFI 2 (5pf/str) ako trebas neke informacije evo ti i broj 061518580
Kopirnica na Pofalicima...u onoj zgradi nize kampusa..gdje su ona bicikla i sl...isto na spratu...pise na vratima na bijelom papiru (staklena vrata) ime kopirnice kojeg da me ubijes se ne mogu sjetit , nekako na sredini cijelog komplexa zgrade je ulaz (mislim da su oni najpovoljniji u gradu 3 ili 4 pf/str.)
Kopirnica u Nedzaricima PROFI ili kod Medicinskog faxa isto PROFI 2 (5pf/str) ako trebas neke informacije evo ti i broj 061518580
-
Prayer
Kopirnica na Pofalićima se zove MM, preko puta PMF-a a cijena kako kad,Compos_Sui wrote:Kopirnica preko puta Robota Hrasno..ona zgrada nasuprot samog ulaza , 2. sprat (cini mi se 4pf/str)
nekad 3pf/str na nekad 4, nikad ih nisam skonto, kako, zasto, do cega, zbog cega...
- denis.istok
#6 Re: kopirnica u Sarajevu
Ako moze pomoć oko ovih koprinica.
Trazim neku kvalitetniju i profesionalniju. Potrebno je skenirati papire nestandardne velicine (60x35cm), potom mozda malo obraditi u photoshopu (to moze i neko drugi) ali isto tako poslije kvalitetno printati u coloru, uheftat i isjeci na mjeru.
Ove sto ja znam su stuendske, do A3 formata, jeftine jesu ali nemaju ovakvu opremu.
Hvala
Trazim neku kvalitetniju i profesionalniju. Potrebno je skenirati papire nestandardne velicine (60x35cm), potom mozda malo obraditi u photoshopu (to moze i neko drugi) ali isto tako poslije kvalitetno printati u coloru, uheftat i isjeci na mjeru.
Ove sto ja znam su stuendske, do A3 formata, jeftine jesu ali nemaju ovakvu opremu.
Hvala
-
donBeton
#7 Re: kopirnica u Sarajevu
Xerox Printshop na Hrasnom kod onih stepenica ispod trolejbuske stanice za Dobrinju.denis.istok wrote:Ako moze pomoć oko ovih koprinica.
Hvala
edit: uostalom, http://www.xerox-printshop.ba/xps/ - imaš tu mapu, a i cjenovnik.
- denis.istok
#8 Re: kopirnica u Sarajevu
Bio sam kod njih ranije. Samo nisam primjetio da mogu ovo nesto vecih dimenzija raditi, nadam se da se varam i da mogu i ovo. DImenzije papira 55x27cm
-
donBeton
#9 Re: kopirnica u Sarajevu
Nazovi ih i provjeri, ali ja sam kod njih radio već A2, tako da mislim da može.
- denis.istok
#10 Re: kopirnica u Sarajevu
A2 i treba, prema veličini papira, otici cu licno, nije mi previse daleko. Hvala
-
Adoazinho
#11 Re: kopirnica u Sarajevu
Moze li mi neko reci koje je radno vrijeme ove kopirnice na pofalicima i njen kontakt broj
- Đulbešećer
#12 Re: kopirnica u Sarajevu
Ta kopirnica ima i u Importanne centru. Jednom sam svraćala kod njih, bilo je oko 18h i radili su. Za Pofaliće ne znam tačno.
-
emir24
#13 Re: kopirnica u Sarajevu
Cao svima,
da li neko zna bilo kakvu kopirnicu gdje mogu isprintati jedan pdf dokument danas (e-ticket za koncert Merlina veceras)
Posto je subota, da li ima ijedna kopirnica da radi i subotom, nije bitno gdje je, mogu autom doci.
Hvala na svakoj pomoci
da li neko zna bilo kakvu kopirnicu gdje mogu isprintati jedan pdf dokument danas (e-ticket za koncert Merlina veceras)
Posto je subota, da li ima ijedna kopirnica da radi i subotom, nije bitno gdje je, mogu autom doci.
Hvala na svakoj pomoci