kopirnica u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
iceman ze

#1 kopirnica u Sarajevu

Post by iceman ze »

moze li mi neko preporuciti dobru kopirnicu po studentskim cijenama..... :-) I gdje mogu odmah isti dan zavrsiti sa kopiranjem, fazon je sto moram isti dan vratiti knjigu.......hvala
x0z0y0

Post by x0z0y0 »

Kopirnica preko puta Robota Hrasno..ona zgrada nasuprot samog ulaza , 2. sprat (cini mi se 4pf/str)

Kopirnica na Pofalicima...u onoj zgradi nize kampusa..gdje su ona bicikla i sl...isto na spratu...pise na vratima na bijelom papiru (staklena vrata) ime kopirnice kojeg da me ubijes se ne mogu sjetit , nekako na sredini cijelog komplexa zgrade je ulaz (mislim da su oni najpovoljniji u gradu 3 ili 4 pf/str.)

Kopirnica u Nedzaricima PROFI ili kod Medicinskog faxa isto PROFI 2 (5pf/str) ako trebas neke informacije evo ti i broj 061518580
stachu

Post by stachu »

Kopirnica Student u campusu!
Prayer

Post by Prayer »

Compos_Sui wrote:Kopirnica preko puta Robota Hrasno..ona zgrada nasuprot samog ulaza , 2. sprat (cini mi se 4pf/str)

Kopirnica na Pofalicima...u onoj zgradi nize kampusa..gdje su ona bicikla i sl...isto na spratu...pise na vratima na bijelom papiru (staklena vrata) ime kopirnice kojeg da me ubijes se ne mogu sjetit , nekako na sredini cijelog komplexa zgrade je ulaz (mislim da su oni najpovoljniji u gradu 3 ili 4 pf/str.)

Kopirnica u Nedzaricima PROFI ili kod Medicinskog faxa isto PROFI 2 (5pf/str) ako trebas neke informacije evo ti i broj 061518580
Kopirnica na Pofalićima se zove MM, preko puta PMF-a a cijena kako kad,
nekad 3pf/str na nekad 4, nikad ih nisam skonto, kako, zasto, do cega, zbog cega...
:-D :? :?
iceman ze

Post by iceman ze »

bio sam u MM na Pofalicima ostavio knjigu, zavrsice isti dan, cijena je 4 pf/str. hvala na infu..... :-)
denis.istok

#6 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by denis.istok »

Ako moze pomoć oko ovih koprinica.

Trazim neku kvalitetniju i profesionalniju. Potrebno je skenirati papire nestandardne velicine (60x35cm), potom mozda malo obraditi u photoshopu (to moze i neko drugi) ali isto tako poslije kvalitetno printati u coloru, uheftat i isjeci na mjeru.

Ove sto ja znam su stuendske, do A3 formata, jeftine jesu ali nemaju ovakvu opremu.

Hvala
donBeton

#7 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by donBeton »

denis.istok wrote:Ako moze pomoć oko ovih koprinica.

Trazim neku kvalitetniju i profesionalniju. Potrebno je skenirati papire nestandardne velicine (60x35cm), potom mozda malo obraditi u photoshopu (to moze i neko drugi) ali isto tako poslije kvalitetno printati u coloru, uheftat i isjeci na mjeru.

Ove sto ja znam su stuendske, do A3 formata, jeftine jesu ali nemaju ovakvu opremu.

Hvala
Xerox Printshop na Hrasnom kod onih stepenica ispod trolejbuske stanice za Dobrinju.

edit: uostalom, http://www.xerox-printshop.ba/xps/ - imaš tu mapu, a i cjenovnik. :)
denis.istok

#8 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by denis.istok »

Bio sam kod njih ranije. Samo nisam primjetio da mogu ovo nesto vecih dimenzija raditi, nadam se da se varam i da mogu i ovo. DImenzije papira 55x27cm
donBeton

#9 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by donBeton »

Nazovi ih i provjeri, ali ja sam kod njih radio već A2, tako da mislim da može.
denis.istok

#10 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by denis.istok »

A2 i treba, prema veličini papira, otici cu licno, nije mi previse daleko. Hvala
Adoazinho

#11 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by Adoazinho »

Moze li mi neko reci koje je radno vrijeme ove kopirnice na pofalicima i njen kontakt broj
Đulbešećer

#12 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by Đulbešećer »

Ta kopirnica ima i u Importanne centru. Jednom sam svraćala kod njih, bilo je oko 18h i radili su. Za Pofaliće ne znam tačno.
emir24

#13 Re: kopirnica u Sarajevu

Post by emir24 »

Cao svima,

da li neko zna bilo kakvu kopirnicu gdje mogu isprintati jedan pdf dokument danas (e-ticket za koncert Merlina veceras)

Posto je subota, da li ima ijedna kopirnica da radi i subotom, nije bitno gdje je, mogu autom doci.

Hvala na svakoj pomoci
Post Reply