Kopirnica u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
[Amar]

#1 Kopirnica u Sarajevu

Post by [Amar] »

Treba mi kopirnica u Sarajevu koja radi sa Office 2007 paketom.Trebam da nesto isprintam međutim kada spasim dokument u wordu da se moze citati u starijim werzijama offica dosta postavki iz ovog novog ne moze biti ispunjeno.
Edin H.

Post by Edin H. »

:-)
Ice

Post by Ice »

imas u wordu 2007 opciju save as word 97-2003, ili prebaci dokument u pdf
[Amar]

Post by [Amar] »

Spasio sam pod Office 97-2003.Kad sam otisao na print preview sve bilo OK.Otisao u kopirnicu da odstampam kad imam sta vidjeti.Jedna linija se prilikom stampanja misteriozno momjerila za nekih 5 cm prema gore a jedan dio texta pobjegao sa desne na lijevu stranu.Kad opet odem na print priview sve izgleda ok.Jedimo reko da nije do Offica
505

#5 AMARE

Post by 505 »

U Hrasnom prekoputa robota (visi reklama) instalirao sinoć 2007. A i jeftino je.
[Amar]

Post by [Amar] »

Hvala 505.Idem sutra.Jos jedno pitanje da ne otvaramnovu temu.Kako u Wordu staviti text uspravno.Ne ovako:

a
m
a
r
nego da mi i slova zarotiraju. :roll: :roll: :roll:
Comrad

Post by Comrad »

Ides na insert, izaberes text box. Stavis text box gdje zelis, napises sta hoces i onda u text box tool baru imas opciju "change text direction". Onda samo kasnije izaberes opciju da ti se ne vide linije text box-a (opcija Line Color u drawing toolbaru.) :D Et tako ja radim, a mozda postoji i jednostavniji nacin, no ove text boxove mozes micati i stavljati gdje god zelis na stranici :)
[Amar]

Post by [Amar] »

Comrad wrote:Ides na insert, izaberes text box. Stavis text box gdje zelis, napises sta hoces i onda u text box tool baru imas opciju "change text direction". Onda samo kasnije izaberes opciju da ti se ne vide linije text box-a (opcija Line Color u drawing toolbaru.) :D Et tako ja radim, a mozda postoji i jednostavniji nacin, no ove text boxove mozes micati i stavljati gdje god zelis na stranici :)
hvala.pomoglo je :) :)
Wednesday

Post by Wednesday »

evo da se nadovezem na temu, mene zanima ima li koja kopirnica u SA da radi svaki dan, znaci i nedeljom? uvijek se u nedelju poslije podne nakanim nesto radit, a onda skontam da bi posudila biljeske, al da nemam gdje kopirat. :x
pozeljno bi bilo da je lokacija negdje oko centra prema starom gradu, da ne idem na vojnicko da kopiram :-)
Post Reply