Kopirnica u Sarajevu
-
[Amar]
#1 Kopirnica u Sarajevu
Treba mi kopirnica u Sarajevu koja radi sa Office 2007 paketom.Trebam da nesto isprintam međutim kada spasim dokument u wordu da se moze citati u starijim werzijama offica dosta postavki iz ovog novog ne moze biti ispunjeno.
-
[Amar]
Spasio sam pod Office 97-2003.Kad sam otisao na print preview sve bilo OK.Otisao u kopirnicu da odstampam kad imam sta vidjeti.Jedna linija se prilikom stampanja misteriozno momjerila za nekih 5 cm prema gore a jedan dio texta pobjegao sa desne na lijevu stranu.Kad opet odem na print priview sve izgleda ok.Jedimo reko da nije do Offica
- Comrad
Ides na insert, izaberes text box. Stavis text box gdje zelis, napises sta hoces i onda u text box tool baru imas opciju "change text direction". Onda samo kasnije izaberes opciju da ti se ne vide linije text box-a (opcija Line Color u drawing toolbaru.)
Et tako ja radim, a mozda postoji i jednostavniji nacin, no ove text boxove mozes micati i stavljati gdje god zelis na stranici 
-
[Amar]
hvala.pomoglo jeComrad wrote:Ides na insert, izaberes text box. Stavis text box gdje zelis, napises sta hoces i onda u text box tool baru imas opciju "change text direction". Onda samo kasnije izaberes opciju da ti se ne vide linije text box-a (opcija Line Color u drawing toolbaru.)Et tako ja radim, a mozda postoji i jednostavniji nacin, no ove text boxove mozes micati i stavljati gdje god zelis na stranici
-
Wednesday
evo da se nadovezem na temu, mene zanima ima li koja kopirnica u SA da radi svaki dan, znaci i nedeljom? uvijek se u nedelju poslije podne nakanim nesto radit, a onda skontam da bi posudila biljeske, al da nemam gdje kopirat.
pozeljno bi bilo da je lokacija negdje oko centra prema starom gradu, da ne idem na vojnicko da kopiram
pozeljno bi bilo da je lokacija negdje oko centra prema starom gradu, da ne idem na vojnicko da kopiram