Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lily0001 wrote:ma nema se bona "debela" pa ne bih trazila pomoc da se moze jel'.........a bilo bi najbolje da ja pljucnem tih$250 na kakav kurs da se naucim oko kompjutera.nego ovako ko Martin po diviziji........nego ako znas reci mi sta da ocistim sa c drive,please.ja pokvarih i ovo sto je bilo dobro
hehe, evo od shiljka savjet, odes na "my document's" i na "my picture's" pa sta ti tu netreba izbrisi i otidji na "add or remove programs" i sto si sigurna da si ti nesto instaliravala a netreba ti vise-izbrisi...
nemoj ici na C:\ posto vidim da ti je tu instaliran windows da nesto neizbrises bezze.
otidji na "Control Panel" (ako ti je Control Panel namjesten na "category view" onda klikni na lijeve strane na "switch to classic view") i klikni na "internet options" (ako ti je IE) pa onda general/settings i vidis na koliko ti je namjesteno na "Amount of disk space to use" ako vidis da je previse stavi ga na 500MB ili 1GB...
i na kraju kada restartujes PC odes na "Control Panel/Administrative Tools/Computer Management" i sa lijeve strane ispod "removable storage" kliknes pa sa desne ti se strane pojavi program za defregmeteciju i ti kliknes dugme "defreagment now"...
Šiljak, najluđi si.
Joj da mi je znati odakle se ti javljaš.
lily0001 wrote:ovaj power point samo za pregledanje je za windows 98 a meni treba za XP mogu li instalirati ovaj sto ima a da nista ne pokvarim?
Nisam probavao ali evo šta piše na linku koji sam ti dao
Supported Operating Systems: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows XP
This download works with presentations created in the following Office programs:
Microsoft Office PowerPoint 2003
Microsoft PowerPoint 2002
Microsoft PowerPoint 2000
Microsoft PowerPoint 97