Play list od winampa na kojoj se nalazi nalaze pjesme sa različitih foldera sa kompjutera.
Eh, sad dali ima program sa kojim bi te pjesme(pjesme sa mp3 play liste) moga kopirati u novi folder!!!
Kopiranje pjesama sa play liste ufolder-imali program???
Moderator: Benq
-
jasminm_
- nostalgicar
cisto smunjam ja nikada ne cuh za ttavko nesto 
-
Raul Gonzales Blanco
kontam sta hoces da uradis ali stvarno ne znam kako to izvesti, nikad nisam ni pokusa nesto tako jer mi nije trebalo 
- amko_sa
Koliko te ja shvatam ti hoces da pohvatas svu muziku mp3 sa diska u jedan folder.Imas jednu soluciju a to je idi fino na search i ukucaj *.mp3 i sta god da nadje izrezi i zalijepi u novi folder a poslije toga napravi playlistu od pjesama iz tog foldera.Ali ako ces rasporediti mp3 po zanru muzike rucna selekcija ti je neizbjezna.
-
tbaharis
koristi iTunes i neces imat tih problema...amko_sa wrote:Koliko te ja shvatam ti hoces da pohvatas svu muziku mp3 sa diska u jedan folder.Imas jednu soluciju a to je idi fino na search i ukucaj *.mp3 i sta god da nadje izrezi i zalijepi u novi folder a poslije toga napravi playlistu od pjesama iz tog foldera.Ali ako ces rasporediti mp3 po zanru muzike rucna selekcija ti je neizbjezna.