Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
-
Hafis
#1 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Ne vadi ga Milorad. Bit ce dobre smijurije u predsjednistvu.
Samo, otrese Komsu odmah na pocetku ko slinac. Ugasi
se galamdzija.
se galamdzija.
-
Novak20
#2 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Luda kuća ili splav Meduza ?
-
Hafis
#3 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
Onaj stariji ko nešto i parira a u sebi sve konta ''gleda li me Bookir, nadam se da sam bio dobar''.
A onaj drugi zadrigli navikao da sudjeluje u emisijama tipa a la Senad Hadžifejzović gje mu se trepa i pusti da palamudi dokle mu ćeif...i krenuo je u tom stilu..ono k'o smješkajući se cinično---ta će oni...studenti...načelnici...rezultati...građani...šta ću im ja....sve dok ga baja nije opleo...ost'o bez riječi k'o mulac. E da se tu stvorila kakva boca rakije pa da se moglo povući nekoliko jačih cugova, možda bi i razvezao jezičinu... a ovako...tišu mišu.
Onaj stariji ko nešto i parira a u sebi sve konta ''gleda li me Bookir, nadam se da sam bio dobar''.
A onaj drugi zadrigli navikao da sudjeluje u emisijama tipa a la Senad Hadžifejzović gje mu se trepa i pusti da palamudi dokle mu ćeif...i krenuo je u tom stilu..ono k'o smješkajući se cinično---ta će oni...studenti...načelnici...rezultati...građani...šta ću im ja....sve dok ga baja nije opleo...ost'o bez riječi k'o mulac. E da se tu stvorila kakva boca rakije pa da se moglo povući nekoliko jačih cugova, možda bi i razvezao jezičinu... a ovako...tišu mišu.
-
Novak20
#4 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Hafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
Čović se izvukao iz ove trojke.
- Maraschino
#5 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Kako bi mu Covic polizao cmar.smajo wrote:Hafis wrote:Ne vadi ga Milorad. Bit ce dobre smijurije u predsjednistvu.
se galamdzija.
-
Hafis
#6 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Stvarno je tako. Kad se sve zbroji, kojeg će qurca ikako u predsjedništvu. mislim da mu je čak i bolje što nije ušao.Novak20 wrote:Hafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
A onaj drugi zadrigli navikao da sudjeluje u emisijama tipa a la Senad Hadžifejzović gje mu se trepa i pusti da palamudi dokle mu ćeif...i krenuo je u tom stilu..ono k'o smješkajući se cinično---ta će oni...studenti...načelnici...rezultati...građani...šta ću im ja....sve dok ga baja nije opleo...ost'o bez riječi k'o mulac. E da se tu stvorila kakva boca rakije pa da se moglo povući nekoliko jačih cugova, možda bi i razvezao jezičinu... a ovako...tišu mišu.![]()
Čović se izvukao iz ove trojke.
Toliki će cirkus tu biti, da bi normalnog čovjeka bilo stid sudjelovati u tome svemu.
A koliko se dalo večeras vidjeti, strikan Mikan će bolje zastupari hrvatske interese od Choeta. Bez dlake na jeziku i mnogo mnogo izravnije.
- SaraFina
#7 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Na šta spade kuća Čovića, da im Dodik bude nacionalni predstavnik i to čak i u TV duelimaHafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
A onu jadnu djecu, istjerali vani sa onim transparentima, kao da su ona dužna ispravljati greške HDZ-OVSKIH metuzalema.
Tuga i jad s onim transparentima ... A raja pijucka po kafićima i gleda parodiju.
Ako će se HDZ politički prostituisati i utvrdjivati cijenu, zašto studente u prve redove izbacuje poput pedofila?
Dotakli su dno. A večeras su i dva sprata ispod potonuli. Politički najeftinija stranačka opcija u BiH. U vrlo jakoj konkurenciji.
-
Hafis
#8 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Jao tuge....SaraFina wrote:Na šta spade kuća Čovića, da im Dodik bude nacionalni predstavnik i to čak i u TV duelimaHafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
A onu jadnu djecu, istjerali vani sa onim transparentima, kao da su ona dužna ispravljati greške HDZ-OVSKIH metuzalema.
Tuga i jad s onim transparentima ... A raja pijucka po kafićima i gleda parodiju.
Ako će se HDZ politički prostituisati i utvrdjivati cijenu, zašto studente u prve redove izbacuje poput pedofila?
Dotakli su dno. A večeras su i dva sprata ispod potonuli. Politički najeftinija stranačka opcija u BiH. U vrlo jakoj konkurenciji.
Spasi se Choe blamaže.... k'o kad je pametan
-
Hafis
#9 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1

- SaraFina
#10 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
- madner
#11 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Stric Mile 
-
Hafis
#12 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
pa jest....stvarno je obriaso pod s Komšićem....žao mi ga bi maloSaraFina wrote:HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
Ja sam mislio da neće..ipak je prvi susret....ali qurac...Srbin je to...obraz......nema tu lale mile.... iza leđa.
-
Novak20
#13 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Na šta spade bečka škola.SaraFina wrote:HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
- SaraFina
#14 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Hafis wrote:I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1![]()
Čega se i pametan Srbin stidi, onog debelog zadriglog laktaškog krmeta i njegovog primitivizma, time se nazovi hercegovački Hrvat ponosi
A ne znas da bi Dodik pustio sutra u kanalizacioni otvor i natrpao u septičku jamu komplett HDZ i Dragana, za vraćanje par ovlasti sa državne na entitetsku razinu.
- SaraFina
#15 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Novak20 wrote:Na šta spade bečka škola.SaraFina wrote:HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
Ako ne udju u vlast i zbilja budu insistirali na svojim zahtjevima, povlačim rečeno.
Ali hoće. ... znamo oboje.
Pedofili bi mladost i u sukob poslali s druge strane, da sačuvaju pozicije i svoju guzicu. Fujjj
-
Hafis
#16 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Znam, ali priznaj da ga ne vadi ni sekundeSaraFina wrote:Hafis wrote:I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1![]()
Čega se i pametan Srbin stidi, onog debelog zadriglog laktaškog krmeta i njegovog primitivizma, time se nazovi hercegovački Hrvat ponosi
A ne znas da bi Dodik pustio sutra u kanalizacioni otvor i natrpao u septičku jamu komplett HDZ i Dragana, za vraćanje par ovlasti sa državne na entitetsku razinu.
- SaraFina
#17 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Hafis wrote:Znam, ali priznaj da ga ne vadi ni sekundeSaraFina wrote:Hafis wrote:I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1![]()
Vama? Nikad. HDZ i Čović osobno imaju bjanko ček od stožernika da "za džabe" trpa i njega i članove
VI to zovete savezništvom, a ustvari je prostituisanja bez nadoknade. Najadniji vid tog starog zanata... oblik "Štokholmski sindrom" Samo pete i vrhovi prstiju vire iz Dodikova dupeta
-
Novak20
#18 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Da li su pedofili ili nisu, ne znam.SaraFina wrote:Novak20 wrote:Na šta spade bečka škola.SaraFina wrote:HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
Ako ne udju u vlast i zbilja budu insistirali na svojim zahtjevima, povlačim rečeno.
Pedofili bi mladost i u sukob poslali s druge strane, da sačuvaju pozicije i svoju guzicu. Fujjj
Nije prvi put i nije to recept HDZ da mladi izađu i pokažu nezadovoljstvo nekom društvenom pojavom. Više me brine što Bošnjaci ne izlaze na ulicu ni kad rade dvije godine bez plate.
- SaraFina
#19 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Novak20 wrote:Da li su pedofili ili nisu, ne znam.SaraFina wrote:
Nije prvi put i nije to recept HDZ da mladi izađu i pokažu nezadovoljstvo nekom društvenom pojavom. Više me brine što Bošnjaci ne izlaze na ulicu ni kad rade dvije godine bez plate.
Pedofilija nego što? Zarad svojih promašenih političkih poteza u protekle 4 g mandata i budućeg alibija( kao pokušao je blokirati) te dizanja cijene kada HDZ bude ulazio u vlast... Djecu su poslali HDZ-ovci na ulice.
Sutra bi tako i u neki nedaj bože sukob slabijeg intenziteta? Imate VI makar stariji ikakve moći da razlučite svu prljavost ovih postupaka? Jeste zombirani?
-
Hafis
#20 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Vezano za temu...stvarno mi bi malo žao Komše.
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
- SaraFina
#21 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.

Ja mislim da će te u redu čekati na koljenima u ovisnosti o tome kako koji hijearhiski stoji u stranci
A onda IDE ono Pointovo... K u čelo!
Ja mislim da će te u redu čekati na koljenima u ovisnosti o tome kako koji hijearhiski stoji u stranci
A onda IDE ono Pointovo... K u čelo!
-
l33t
#22 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
komsic mora postat prljav igrac ako misli ista da pokrene i preokrene
-
Hafis
#23 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Koliko god da bude koštalo, ispalatiti će se. Stric Mile je noćas pokazao u praksi kako se to radi.SaraFina wrote:Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.
- Point.
#24 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Vidi uljudbe što je aktivna na ovoj temi, iako nemaju predstavnika u predsjedništvu. 
Kad misliš da guznici ne mogu dublje propasti, oni te demantiraju. Sad im Mile brani interese. Ustani Ante Poglavniče da ja legnem. Al tačno se osjeti kiselost i kivnost iza svakog napisanog slova.
Al što kažu u Varaždinu, tko gubi ima prava da se ljuti.
Kad misliš da guznici ne mogu dublje propasti, oni te demantiraju. Sad im Mile brani interese. Ustani Ante Poglavniče da ja legnem. Al tačno se osjeti kiselost i kivnost iza svakog napisanog slova.
Al što kažu u Varaždinu, tko gubi ima prava da se ljuti.
- SaraFina
#25 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik
Hafis wrote:Koliko god da bude koštalo, ispalatiti će se. Stric Mile je noćas pokazao u praksi kako se to radi.SaraFina wrote:Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.
Hajde medicinar si valjda imaš nekog i dobrog zubara, a i hirurga pri telefonu