Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post Reply
Hafis

#1 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

Ne vadi ga Milorad. Bit ce dobre smijurije u predsjednistvu.
Samo, otrese Komsu odmah na pocetku ko slinac. Ugasi
se galamdzija.
Novak20

#2 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Novak20 »

:lol: :lol: :lol:

Luda kuća ili splav Meduza ?
Hafis

#3 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
Onaj stariji ko nešto i parira a u sebi sve konta ''gleda li me Bookir, nadam se da sam bio dobar''.
A onaj drugi zadrigli navikao da sudjeluje u emisijama tipa a la Senad Hadžifejzović gje mu se trepa i pusti da palamudi dokle mu ćeif...i krenuo je u tom stilu..ono k'o smješkajući se cinično---ta će oni...studenti...načelnici...rezultati...građani...šta ću im ja....sve dok ga baja nije opleo...ost'o bez riječi k'o mulac. E da se tu stvorila kakva boca rakije pa da se moglo povući nekoliko jačih cugova, možda bi i razvezao jezičinu... a ovako...tišu mišu.
Novak20

#4 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Novak20 »

Hafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
Onaj stariji ko nešto i parira a u sebi sve konta ''gleda li me Bookir, nadam se da sam bio dobar''.
A onaj drugi zadrigli navikao da sudjeluje u emisijama tipa a la Senad Hadžifejzović gje mu se trepa i pusti da palamudi dokle mu ćeif...i krenuo je u tom stilu..ono k'o smješkajući se cinično---ta će oni...studenti...načelnici...rezultati...građani...šta ću im ja....sve dok ga baja nije opleo...ost'o bez riječi k'o mulac. E da se tu stvorila kakva boca rakije pa da se moglo povući nekoliko jačih cugova, možda bi i razvezao jezičinu... a ovako...tišu mišu.
:lol:

Čović se izvukao iz ove trojke. :D
Maraschino

#5 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Maraschino »

smajo wrote:
Hafis wrote:Ne vadi ga Milorad. Bit ce dobre smijurije u predsjednistvu.
Samo, otrese Komsu odmah na pocetku ko slinac. Ugasi
se galamdzija.
Image
Kako bi mu Covic polizao cmar.
Hafis

#6 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

Novak20 wrote:
Hafis wrote:Šalu na stranu, ali stric Mile može ovu dvojicu levata kako mu je ćeif.
:lol:

Čović se izvukao iz ove trojke. :D
Stvarno je tako. Kad se sve zbroji, kojeg će qurca ikako u predsjedništvu. mislim da mu je čak i bolje što nije ušao.
Toliki će cirkus tu biti, da bi normalnog čovjeka bilo stid sudjelovati u tome svemu.
A koliko se dalo večeras vidjeti, strikan Mikan će bolje zastupari hrvatske interese od Choeta. Bez dlake na jeziku i mnogo mnogo izravnije.
SaraFina

#7 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Na šta spade kuća Čovića, da im Dodik bude nacionalni predstavnik i to čak i u TV duelima :D

A onu jadnu djecu, istjerali vani sa onim transparentima, kao da su ona dužna ispravljati greške HDZ-OVSKIH metuzalema.
Tuga i jad s onim transparentima ... A raja pijucka po kafićima i gleda parodiju.

Ako će se HDZ politički prostituisati i utvrdjivati cijenu, zašto studente u prve redove izbacuje poput pedofila?

Dotakli su dno. A večeras su i dva sprata ispod potonuli. Politički najeftinija stranačka opcija u BiH. U vrlo jakoj konkurenciji.
Hafis

#8 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Na šta spade kuća Čovića, da im Dodik bude nacionalni predstavnik i to čak i u TV duelima :D

A onu jadnu djecu, istjerali vani sa onim transparentima, kao da su ona dužna ispravljati greške HDZ-OVSKIH metuzalema.
Tuga i jad s onim transparentima ... A raja pijucka po kafićima i gleda parodiju.

Ako će se HDZ politički prostituisati i utvrdjivati cijenu, zašto studente u prve redove izbacuje poput pedofila?

Dotakli su dno. A večeras su i dva sprata ispod potonuli. Politički najeftinija stranačka opcija u BiH. U vrlo jakoj konkurenciji.
Jao tuge....
Spasi se Choe blamaže.... k'o kad je pametan
Hafis

#9 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1 :lol: :lol:
SaraFina

#10 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
madner

#11 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by madner »

Stric Mile :D
Hafis

#12 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
pa jest....stvarno je obriaso pod s Komšićem....žao mi ga bi malo
Ja sam mislio da neće..ipak je prvi susret....ali qurac...Srbin je to...obraz......nema tu lale mile.... iza leđa.
Novak20

#13 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:HDZ-OVSKI pedofili. Zbog svog prostituisanja i dizanja cijene za formiranje vlasti, Čović i HDZ su poslali djecu na ulicu. Da za njih odrade alibi kad se budu pohlepno saginjali za fotelje i udjel u vlasti. Fujjj bagra!
Na šta spade bečka škola. :(
SaraFina

#14 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1 :lol: :lol:

Čega se i pametan Srbin stidi, onog debelog zadriglog laktaškog krmeta i njegovog primitivizma, time se nazovi hercegovački Hrvat ponosi :D

A ne znas da bi Dodik pustio sutra u kanalizacioni otvor i natrpao u septičku jamu komplett HDZ i Dragana, za vraćanje par ovlasti sa državne na entitetsku razinu. :D
SaraFina

#15 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:

Ako ne udju u vlast i zbilja budu insistirali na svojim zahtjevima, povlačim rečeno.

Ali hoće. ... znamo oboje.

Pedofili bi mladost i u sukob poslali s druge strane, da sačuvaju pozicije i svoju guzicu. Fujjj
Hafis

#16 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:
Hafis wrote:I što ono rekoste prije uzbora za predsjedništvo.... 2:1 :lol: :lol:

Čega se i pametan Srbin stidi, onog debelog zadriglog laktaškog krmeta i njegovog primitivizma, time se nazovi hercegovački Hrvat ponosi :D

A ne znas da bi Dodik pustio sutra u kanalizacioni otvor i natrpao u septičku jamu komplett HDZ i Dragana, za vraćanje par ovlasti sa državne na entitetsku razinu. :D
Znam, ali priznaj da ga ne vadi ni sekunde :gunjastajl:
SaraFina

#17 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:

Znam, ali priznaj da ga ne vadi ni sekunde :gunjastajl:

Vama? Nikad. HDZ i Čović osobno imaju bjanko ček od stožernika da "za džabe" trpa i njega i članove :D

VI to zovete savezništvom, a ustvari je prostituisanja bez nadoknade. Najadniji vid tog starog zanata... oblik "Štokholmski sindrom" Samo pete i vrhovi prstiju vire iz Dodikova dupeta :D
Novak20

#18 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:
Novak20 wrote:

Ako ne udju u vlast i zbilja budu insistirali na svojim zahtjevima, povlačim rečeno.

Pedofili bi mladost i u sukob poslali s druge strane, da sačuvaju pozicije i svoju guzicu. Fujjj
Da li su pedofili ili nisu, ne znam.

Nije prvi put i nije to recept HDZ da mladi izađu i pokažu nezadovoljstvo nekom društvenom pojavom. Više me brine što Bošnjaci ne izlaze na ulicu ni kad rade dvije godine bez plate.
SaraFina

#19 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote:

Da li su pedofili ili nisu, ne znam.

Nije prvi put i nije to recept HDZ da mladi izađu i pokažu nezadovoljstvo nekom društvenom pojavom. Više me brine što Bošnjaci ne izlaze na ulicu ni kad rade dvije godine bez plate.

Pedofilija nego što? Zarad svojih promašenih političkih poteza u protekle 4 g mandata i budućeg alibija( kao pokušao je blokirati) te dizanja cijene kada HDZ bude ulazio u vlast... Djecu su poslali HDZ-ovci na ulice.
Sutra bi tako i u neki nedaj bože sukob slabijeg intenziteta? Imate VI makar stariji ikakve moći da razlučite svu prljavost ovih postupaka? Jeste zombirani?
Hafis

#20 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

Vezano za temu...stvarno mi bi malo žao Komše.
Na stranu njegova halapljivost i džon obraz, nepostojanje karaktwera i morala, ali ipak je to ljudsko biće.
Gledam noćas.... pa stvarno će se stric Mile s njim poigravati k'o s budalom... bolje da šuti i ne javlja se, da barem malo sačuva digniteta ako misli ostati u politici.
Šefko je pragmatičar, čovjek za jednokratmu uporabu i provući će se bez veće blamaže, a poslije ovoga ionako slijedi zaslužena mirovina.
SaraFina

#21 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.

:D

Ja mislim da će te u redu čekati na koljenima u ovisnosti o tome kako koji hijearhiski stoji u stranci :D

A onda IDE ono Pointovo... K u čelo!
l33t

#22 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by l33t »

komsic mora postat prljav igrac ako misli ista da pokrene i preokrene
Hafis

#23 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.

Ja mislim da će te u redu čekati na koljenima u ovisnosti o tome kako koji hijearhiski stoji u stranci :D
Koliko god da bude koštalo, ispalatiti će se. Stric Mile je noćas pokazao u praksi kako se to radi.
Point.

#24 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by Point. »

Vidi uljudbe što je aktivna na ovoj temi, iako nemaju predstavnika u predsjedništvu. :lol:
Kad misliš da guznici ne mogu dublje propasti, oni te demantiraju. Sad im Mile brani interese. Ustani Ante Poglavniče da ja legnem. Al tačno se osjeti kiselost i kivnost iza svakog napisanog slova. :mrgreen:

Al što kažu u Varaždinu, tko gubi ima prava da se ljuti.
SaraFina

#25 Re: Kopča: Džaferović, Komšić i Dodik

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
SaraFina wrote:Bolje bi ti bilo da brineš koliko će ti stožernika i stranku u konačnici "stojati" Miletova potpora.

Koliko god da bude koštalo, ispalatiti će se. Stric Mile je noćas pokazao u praksi kako se to radi.

Hajde medicinar si valjda imaš nekog i dobrog zubara, a i hirurga pri telefonu :D kad se završi "plaćanje" Miletu :D
Post Reply