Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Konzum vrtoglavo raste na onoj anketi. Evo ga u nekoliko minuta sa oko 200 glasova gotovo prestigao Mercator. Trenutno je 994: 993 za Merkator i pitanje pobjednika postaje vrlo neizvjesno
Moze li mi neko reci moze li se ovim klikanjem zaraditi kakvih para i koliko Konzum placa?
Naravno, to ga nece uciniti nista manjim supljakom nego sto to jeste
Konzum odavno bojkotujem, radije cu otici i u Merkator.
Ovu anketu treba pod hitno skinuti sa stranice posto je "aschare" fake.
Ima li administratora da to odrade ili se jos fuka pijucka laganini...?
U avgustu sam bio na krku 15 dana i iznenadio se proizvodima iz Bih ali najvise mije pasalo dvo litarsko sarajevsko i sarajevski kiseljak i to sve u konzumovim trgovinama ali me intersuje dali se to moze naci u mercatorovim trgovinama u sloveniji.
P.S. a stose stranci jagme za tim dvolitarskim gluho bilo a bogami i domacini koji ga mnogo hvale
ja mislim da je Todorić slučajno surfajući internetom našao na anketu, i naredio svim zaposleniam da udare po anketi, da bi isapo više popularan, pošto je Bih novo tržište za njega
chuchumbamayumbe wrote:koliko ja vidim vratili su ih na neku razumnu mjeru?!??!
Prema vašem mišljenju, najbolje šoping centre u BiH ima...?
Mercator (1067)
29%
Konzum (VF) (1414)
39%
Interex (323)
9%
Robot Commerce (468)
13%
Merkur (180)
5%
neki drugi (203)
6%
Ukupno glasova: 3655
Nije razumna mjera, vec su samo odbili jednu nulu Konzumu, a prije nego je krenulo pumpanje Konzum je imao nesto vise od 200 glasova i poredak je izgledao otprilike ovako
Mercator oko 40%
Robot Commerce oko 20 %
Interex oko 14 %
Konzum VF oko 12 %
Merkur ...
neki drugi ...
Pored stotinu drugih razloga zbog kojih moja noga nikada nece krociti u Konzum, niti cu im ikada ostaviti i fening, ovo je i razlog vise. Malo sto su lopovi u trgovini, vec evo lopovi su i na internetu! Jadno.
a zar se anketa ne može zaštiti po principu - 1 IP 1 glas? Fakat me interesuje to, nisam toliko informatički potkovan da znam odgovoriti na to, zato i pitam. Pa taj neko ko je glasao desetak hiljada puta ... sumnjam da ima toliko IP adresa