To ti je sve prijatelju smišljeno u čuvenom bošnjačkom memorandumu Boing. Širilo se svemrežjem, bilo na dnevnik.bla, i na poskoku, čitao si vjeroJatno.Kolinda wrote:Koja zamjena teza, lupnu aferu bez i jednog dokaza.
- Povežu konzula i Matu iako niti jedan nema veze sa aferom a sve samo radi prodaje auta i vožnje na diplomatskim tablicama, a i Avdo reče da ih ne terete ni za što
- optuže Hrvatsku za prebacivanje oružja iz doboja u zenicu iako se ne zna ni tko ni kad ni što prebacuje
- dokazi, rekao čoek
- dokaz drugi, rekao HČ a HČ selefija poznat i Soi i OSI, njegove izjave po fejsu su sve osim normalne, bez obzira na to HČ je validan da kaže bilo što.
- HČ daje izjavu tužiteljstvu da nema pojma ni o čemu
- dokaz treći, protjerani likovi iz RH zbog sumnji da ugrožavaju nacionalnu sigurnost, baš čudno usporedno sa akcijom Slovenije protjeruje trojicu Bužimljana zbog ekstremnih stavova i moguće veze sa terorizmom
- dokaz četvrti, re'ko Mehtić![]()
- dokaz peti, rehko Avdo
- dokaz šesti, na 248 po redu pressici Mehta kaže da nije ništa drugo ni očekivao osim da pokrenu istragu protiv njega, i to je dokaz da se vrbovanju dogodilo
Ima još dokaza ali su malo manje pouzdani
Konzul i Mato medju selefijama...
-
zrakomlat
#901 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
- mO k3
-
zrakomlat
#903 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Pa ja, šta se smiješ moke. Avdo je u ovoj priči samo blaćenik.
-
fudo77
#904 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
ĐAKOVIĆ POMEO: Mektić treba odgovarati za ubojstvo dvojice Hrvata u PS u Prnjavoru
Novinar RTRS-a Mato Đaković izjavio je večeras kako ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić treba odgovarati zato što su dvojica Hrvata ubijena u vrijeme rata u Policijskoj stanici u Prnjavoru, gdje je on bio zapovjednik, javlja Hrvatski Medijski Servis.
Novinar RTRS-a Mato Đaković izjavio je večeras kako ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić treba odgovarati zato što su dvojica Hrvata ubijena u vrijeme rata u Policijskoj stanici u Prnjavoru, gdje je on bio zapovjednik, javlja Hrvatski Medijski Servis.
- Maraschino
#905 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ako ovo ne pokopa Mektica ne znam sta ce.fudo77 wrote:ĐAKOVIĆ POMEO: Mektić treba odgovarati za ubojstvo dvojice Hrvata u PS u Prnjavoru
- bingov buraz
#906 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Na stranu sve ali kako je tanak novinar Đaković,Salkić ubio brašno u njemu,meni ga bilo žao.
- pustopoljina
#907 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Salkic, koji je def. Vodio rijec kod mate...bingov buraz wrote:Na stranu sve ali kako je tanak novinar Đaković,Salkić ubio brašno u njemu,meni ga bilo žao.
I mektic, kojeg senad, za divno cudo, nije uspio prekinuti.
- bingov buraz
#908 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Hoće to kad decenijama puštaš monologe.Postavio više pitanja (glupih doduše) u jednoj emisiji nego u cijeloj karijeri.
Mektića nisam gledao,Senad ima običaj da prekine gosta baš kad ovaj zausti nešto zanimljivo da kaže.tajming užasan.
Mektića nisam gledao,Senad ima običaj da prekine gosta baš kad ovaj zausti nešto zanimljivo da kaže.tajming užasan.
- General War
#909 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Senad je toliko puta bez veze nesto tjerao mektica da ponovi i djecije komentare davao da je to cudo, nakon svih godina novinarstva, vala nije mu bila neko vodjenje emisije sa bezze upadicama.bingov buraz wrote:Hoće to kad decenijama puštaš monologe.Postavio više pitanja (glupih doduše) u jednoj emisiji nego u cijeloj karijeri.
- pustopoljina
#910 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Prekine, preprica nasiroko, kaze da je ostalo malo vremena i postavi nebitno pitanje...dodje covjeku da nazove i kaze "mucider, senade!"bingov buraz wrote:Hoće to kad decenijama puštaš monologe.Postavio više pitanja (glupih doduše) u jednoj emisiji nego u cijeloj karijeri.
Ono za treci...
A treci...
Pusti ga da prica, ionako je jasan.
- pustopoljina
#911 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ovo nisu ni bile upadice...kako on zna dovesti ljude...pa im ne dati doci do rijeci...valjda ih ne placa za gostovanje.General War wrote:Senad je toliko puta bez veze nesto tjerao mektica da ponovi i djecije komentare davao da je to cudo, nakon svih godina novinarstva, vala nije mu bila neko vodjenje emisije sa bezze upadicama.bingov buraz wrote:Hoće to kad decenijama puštaš monologe.Postavio više pitanja (glupih doduše) u jednoj emisiji nego u cijeloj karijeri.
-
l33t
#912 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Slusao sam onako ovlas sta prica Mektic i Senad... Senad je postao naporan k'o Sabahudin TopliBecir. On i njegovo prizivanje rata mi je dokurcilo straasno.
- pustopoljina
#913 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Hbg. poklopio se pocetak aprila...i potreba za gledanosti...l33t wrote:Slusao sam onako ovlas sta prica Mektic i Senad... Senad je postao naporan k'o Sabahudin TopliBecir. On i njegovo prizivanje rata mi je dokurcilo straasno.
- LBVIEW
#914 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ovom Mati tacno po faci vidis koliki mu je IQ. 
- pustopoljina
#915 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Podcjenjujes.LBVIEW wrote:Ovom Mati tacno po faci vidis koliki mu je IQ.
Za njegov zivotni put je potreban malo veci iq.
- LBVIEW
#916 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ne podcjenjujem, volovska glava je glup k'o noc, nema ko ga nije isprovaljivao.pustopoljina wrote:Podcjenjujes.LBVIEW wrote:Ovom Mati tacno po faci vidis koliki mu je IQ.
A za zivotni put, tja ne prosperiraju kod nas pametni vec ovakvi koji znaju uci u rektum mocnicima.
- General War
#917 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Sjjoo, ja sam mislio da je Ramiz metiljav, a bogami odra i Matu (u Matu je usao i duh i slovo Dodika)...svaka cast, jos samo da prelomi preko usta da je PC prije dejtona isto i teritorija sto Talibani drze u Avganistanu...i onda je 100%.mO k3 wrote:
Pa nek on hoda po zvinicama i tuzli a niko da ga pljune ...
A za Matu nemam rijeci, glup ko quac a bogami i bezobrazan sto je dosta gora odlika od biti glup.
- Maraschino
#918 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Titin omladinac.LBVIEW wrote:Ne podcjenjujem, volovska glava je glup k'o noc, nema ko ga nije isprovaljivao.pustopoljina wrote:Podcjenjujes.LBVIEW wrote:Ovom Mati tacno po faci vidis koliki mu je IQ.
A za zivotni put, tja ne prosperiraju kod nas pametni vec ovakvi koji znaju uci u rektum mocnicima.
Ovakvog ga znam od 1986/87.god. Ljigav, uvlakac, prelivoda...prodjem pored njeg kao da se nismo nikada poznavali.
- video
#919 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Dobro se suzdrzis, ja ne bih mogao da mu sta ne dobacim, pa makar i pljuvackom sta objasnim.
Vjeruj da mi je odvraniji od dzevde dzedaja iz druge galaksije.
Ljigavac lojavi!
Ljigavac lojavi!
- BHCluster
#920 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Kakav samo dosta vazelina.pustopoljina wrote:Podcjenjujes.LBVIEW wrote:Ovom Mati tacno po faci vidis koliki mu je IQ.
- Porodice Foht
#921 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Malo sam pogledao, otprilike pola. Je li ono Mato rece bosnjacki jezik?General War wrote:Sjjoo, ja sam mislio da je Ramiz metiljav, a bogami odra i Matu (u Matu je usao i duh i slovo Dodika)...svaka cast, jos samo da prelomi preko usta da je PC prije dejtona isto i teritorija sto Talibani drze u Avganistanu...i onda je 100%.mO k3 wrote:
Pa nek on hoda po zvinicama i tuzli a niko da ga pljune ...
A za Matu nemam rijeci, glup ko quac a bogami i bezobrazan sto je dosta gora odlika od biti glup.
Prijatelj Bosnjaka, pise knjigu o Aliji...
- General War
#922 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Ma sam je sebi najgori, nema zasta mu se dobacivati..ko ga jebe.video wrote:Dobro se suzdrzis, ja ne bih mogao da mu sta ne dobacim, pa makar i pljuvackom sta objasnim.
Ljigavac lojavi!
- mO k3
#923 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Mislim da nema nikakva sumnje da Mato verbovao vehabije nakon ove snimka sa ramizom , cilj je razvaliti bih .... i zato moji Bosanci i Hercegovci dragi tuzlaci i zivincari ne pozivam vas sa ga prebijete , ali da ga pljunete u sred debele face
- JThomas
#924 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
a glavna tužiteljica mu rodica. ovdje nema djela, nema šta da se istražuje, ali zato će tu pravda biti vrlo brza i dostižna...
- mO k3
#925 Re: Konzul i Mato medju selefijama...
Zato nama mato svakom u zivinicama i Tuzli hrakne u lice