konvertirnaje mp3 u VCD
Moderator: Benq
-
Stari
Da...vozacku imam...makar moram priznati da ovako star i nisam neki vozac....no nisam nikad kaznjavan ,
barem ne zbog krsenja saobracajnih propisa
....a o tome se ovdje i radi ...ili ne.
A sto se pomaganja tice tu smo slicni....i ja bih tebi pomogao ...samo reci kako
A sto se pomaganja tice tu smo slicni....i ja bih tebi pomogao ...samo reci kako
-
BigusDickus
@zachatavanje
Treba postaviti dobnu granicu, poslije koje se oduzima vozacka...
@tema
http://www.afterdawn.com/guides/archive/divx_to_vcd.cfm
Treba postaviti dobnu granicu, poslije koje se oduzima vozacka...
@tema
http://www.afterdawn.com/guides/archive/divx_to_vcd.cfm
- bug
stari, da te ne lazem, refleksi su bitniStari wrote:Da...vozacku imam...makar moram priznati da ovako star i nisam neki vozac....no nisam nikad kaznjavan ,barem ne zbog krsenja saobracajnih propisa
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Bug, konvertirajte se u moju spavacu sobu i ja cu vam osobno ocitavati sve fileove
:D
-
Stari
bug wrote:stari, da te ne lazem, refleksi su bitni pa jeste ..u pravu si u principu...premda ne znam na sta ciljasStari wrote:Da...vozacku imam...makar moram priznati da ovako star i nisam neki vozac....no nisam nikad kaznjavan ,barem ne zbog krsenja saobracajnih propisa
A sto se pomaganja tice tu smo slicni....i ja bih tebi pomogao ...samo reci kako![]()
a meni kad treba pomoc onda mi obicno vec niko ne moze pomocieh a ovdje, ne samo da ne znam na sta ciljas....
.... nego ne znam ni jesi li u pravu ili mozda nisi
- horns&drums
Steta, uvijek sam mislio da moja direktnost pobudjuje simpatije kod vasbug wrote:horns ne volim otvorene pozive na konverzije
Ok, bug, ja cu vas ostaviti u prvobitnom forumatu, a vi kasnije mozete dodati neki supplementar program
- horns&drums
Pa ja se trudim vec mjesecima za bug in the program
valjda vam je to jasno 
-
car-x
hajd sto zachatavaju bolesne teme na politici, bez cenzure i diskusijama, ali su sad dosli i u tehniku da se mijesasu.. pa bas ste odvratni..
sjetim se onog vica sa pastetom i jadrankom kosor, koji je isprico mesic.. ne smijem ni "upoznajte tuzlu" da otvorim, da ne vidim tamo kako h&d i bug bezuspjesno pokusavaju ugovoriti parenje na lokalpatriotskoj temi..
fuj ste..
sjetim se onog vica sa pastetom i jadrankom kosor, koji je isprico mesic.. ne smijem ni "upoznajte tuzlu" da otvorim, da ne vidim tamo kako h&d i bug bezuspjesno pokusavaju ugovoriti parenje na lokalpatriotskoj temi..
fuj ste..