Eno Sanander i one babe dole kazu da smo im mi tj turizam vadiona ove godine...docekasmo i to ha?
Nego ima'l ko kakvu jeftiniju opciju i kakve cijene ocekujete ovog ljeta. Il da na vrijeme pazarujem onaj bazencic u OBI-ju i koju kilu morske soli
Moderator: anex
jes vala nek smo i to docekaliMahalac wrote:Ove godine![]()
Eno Sanander i one babe dole kazu da smo im mi tj turizam vadiona ove godine...docekasmo i to ha?![]()
burek_in_space wrote:Kontam i organizujem ljetovanje za sve forumashice u najboljem druhtvu,tj. sa mnom!
Ah zaboravih reci,imam stan na moru!kockica_kockica wrote:burek_in_space wrote:Kontam i organizujem ljetovanje za sve forumashice u najboljem druhtvu,tj. sa mnom!
dusa draga kako on misli na nas sve![]()
pitaj onog walkabout on sigurno povoljno sakuplja forumasice po kucama za to ljetovanje![]()
![]()
burek_in_space wrote:Ah zaboravih reci,imam stan na moru!kockica_kockica wrote:burek_in_space wrote:Kontam i organizujem ljetovanje za sve forumashice u najboljem druhtvu,tj. sa mnom!
dusa draga kako on misli na nas sve![]()
pitaj onog walkabout on sigurno povoljno sakuplja forumasice po kucama za to ljetovanje![]()
![]()
![]()
![]()
ako sad ne krene navala na mene,nece nikad![]()
![]()
![]()
![]()
Prvi red sa sobom vuche velike povlastice,ali i malo obaveza!kockica_kockica wrote:
vidi ti njegaprijavljujem se u prvi red
tahoma wrote:Ja kontala opet u Tursku, medjutim, na nas tri u prosjeku 15 dana dodje 7.000 KM(sto je oko 300 KM po osobi skuplje nego prosle godine)
A na HRT-u su fino pricali da Turska ove sezone nudi aranzman: 7 dana platis, dobijes jos 7 gratis...
pa samo da znate da nase drage agencije to ni ne pominju pa nas deru i to zestoko!
burek_in_space wrote:Prvi red sa sobom vuche velike povlastice,ali i malo obaveza!kockica_kockica wrote:
vidi ti njegaprijavljujem se u prvi red
![]()
Druzhio sam se i sa previshe njih koji to nisu shvatali kao chisti fizichki rad!kockica_kockica wrote:povlastice prihvatam objerucke
![]()
obaveze samo ako nisu neki fizicki rad![]()
burek_in_space wrote:Druzhio sam se i sa previshe njih koji to nisu shvatali kao chisti fizichki rad!kockica_kockica wrote:povlastice prihvatam objerucke
![]()
obaveze samo ako nisu neki fizicki rad![]()
![]()
Ma Zdogovoricemo se vec neshto!kockica_kockica wrote:
kad sam na godisnjem ne radim fizicke poslove
samo uzitak
![]()
![]()
![]()
burek_in_space wrote:Ma Zdogovoricemo se vec neshto!kockica_kockica wrote:
samo uzitak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Shuti,ne mogu se odbraniti od pp-a!kockica_kockica wrote:burek_in_space wrote:Ma Zdogovoricemo se vec neshto!kockica_kockica wrote:
samo uzitak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sad te ostavljam navali ostalih forumasica
nesto ne vidim da se red stvorio![]()
Aj ba,nacice se mjesta i za tebe!komi wrote:dobra tema
a vi ste dosadni
Jest vala zabvnije kukat.komi wrote:dobra tema