Konstruktivna geometrija HELP
- nermin9200
#1 Konstruktivna geometrija HELP
Treba mi pomoc u vezi ovog predmeta. Zna li ko kako nacrtati plašt/mrezu tijela presjecenog ravninom u ortogonalnoj projekciji? Hvala 
-
SprecoM
#2 Re: Konstruktivna geometrija HELP
"Nacrtna geometrija", "Deskriptivna geometrija", ..., ima li još kakav naziv za ovu "tehniku" preslikavanja?!
Od mene ti je slaba vajda: Brže zaboravljam nego što učim (skoro dibidus izlapio)! Od knjiga mi ostale samo korice i prašina na njima!
Od mene ti je slaba vajda: Brže zaboravljam nego što učim (skoro dibidus izlapio)! Od knjiga mi ostale samo korice i prašina na njima!
- slobodni armirach
#3 Re: Konstruktivna geometrija HELP
znanermin9200 wrote:Treba mi pomoc u vezi ovog predmeta. Zna li ko kako nacrtati plašt/mrezu tijela presjecenog ravninom u ortogonalnoj projekciji? Hvala
samo nemas ti nikakve fajde sto pitas ovako preko foruma, fataj se knjige pa crtaj rucno toruse kupe piramide ...
presjek sa ravni su najobicniji zadaci, to moras da savladas sam. kasnije te ceka prodor tijela u tijelo
-
melac
#4 Re: Konstruktivna geometrija HELP
A ovo "prodor tijela u tijelo", je nešto jako dobro, kada to savladaš, moreš se ženit!slobodni armirach wrote:znanermin9200 wrote:Treba mi pomoc u vezi ovog predmeta. Zna li ko kako nacrtati plašt/mrezu tijela presjecenog ravninom u ortogonalnoj projekciji? Hvala![]()
samo nemas ti nikakve fajde sto pitas ovako preko foruma, fataj se knjige pa crtaj rucno toruse kupe piramide ...
presjek sa ravni su najobicniji zadaci, to moras da savladas sam. kasnije te ceka prodor tijela u tijelo