Konkurs za voditelje MTV Adria. Glavna Naida Kundurović!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Zadig

Post by Zadig »

pitt wrote:Poduci je bolan....ili je posalji ovamo na obuku...u moj kamp za prevaspitavanje :D:D
Jery springer novinarski kamp
:D

Pitt glavni predavac teme:
Kako zachatati publiku do smrti, i iznosenje prljavog vesa na TV ekrane
pitt

Post by pitt »

Ne budi sad ljubomoran :D
flora.sa

Post by flora.sa »

je l" trebam poslati patrolu?!
edu

Post by edu »

pitt wrote:Poduci je bolan....ili je posalji ovamo na obuku...u moj kamp za prevaspitavanje :D:D
nije valjda da bi je zdrm'o?! :D :D
Zadig

Post by Zadig »

pitt wrote:Ne budi sad ljubomoran :D
Ma jok, znas da mi jedino smeta mali hasim, lose tijelo, bubuljice, neuspjeh na poslu, low self esteem, kokuzluk, papucharenje, to sto zena vise zaradjuje od mene, i ostale nebitne sitnice
Zadig

Post by Zadig »

flora.sa wrote:je l" trebam poslati patrolu?!
Floriana, nemoj molim te
neces je nikad vise vidjeti

progutace ih pitton

Saian

Post by Saian »

Boah, na stranu ovi ljudi tu koji su proshli, zanimljivo je kako uistinu skontash "dokle" je emptivi dogurao kad chujesh te priche o " o nevjerovatnih 100 000 funti, za svoj nevjerovatni uspjeh". Il je koncept, losh il sam ja ostario (bice da je oboje pomalo :roll: ). Kako god ja se nadam, da ce biti bar dvije emisije na emptiviju koje cu moci pogledati bez da postanem nesnosno sarkastichan :D. Charlotte Roche (ko je gledao Fast Forward na Vivi znat ce) je daleko od lijepog i manekenskog al je za sve do jednoga ovdje sensei VJ-inga :oops:

(eto da ispunim kvotu snobovskih postova za ovaj mjesec :D )
pitt

Post by pitt »

Predlazem da mu se ovo pika i za sljedeci mjesec....zasluzio je sto jes jes :D
vedderedi

Post by vedderedi »

Ja sam NEW DAY, Naida se svaki dan budi sa mnom! :D
hary

Post by hary »

vedderedi wrote:Ja sam NEW DAY, Naida se svaki dan budi sa mnom! :D
Jok, to ne mere da bidne...
Jer svaki dan je novi dan...NEW DAY...
Al samo ako ga s farmericama jedeš... :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Prije dvije sedmice je hrvatski Jutarnji list donio članak o buduđim voditeljima MTV Adria kanala, gdje su se spominjale tri djevojke iz Bosne i Hercegovine: Ana, Dinka i Naida.

Riječ je o Dinki Frndić iz Zenice, Ani Stunić iz Banja Luke i već spomenutoj Naidi Kundurović iz Sarajeva.

Obzirom da je tema o Naidi, djevojka uredno govori engleski i njemački te ne vidim da đe to biti smetnja. Njoj nije mjesto na Hayat televiziji.
Drumer

Post by Drumer »

Ja mislim da bi prije pocetka rada na MTV-u trebale doci kod mene na prekvalifikaciju. Da im amidza pokaze par fazona:)))
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Give up, just quit, because in this life, you can't win. Yeah, you can try, but in the end you're just gonna lose, big time, because the world is run by the Man. The Man, oh, you don't know the Man. He's everywhere. In the White House... down the hall... Ms. Mullins, she's the Man. And the Man ruined the ozone, he's burning down the Amazon, and he kidnapped Shamu and put her in a chlorine tank! And there used to be a way to stick it to the Man. It was called rock 'n roll, but guess what, oh no, the Man ruined that, too, with a little thing called MTV! So don't waste your time trying to make anything cool or pure or awesome 'cause the Man is just gonna call you a fat washed up loser and crush your soul. So do yourselves a favor and just GIVE UP!

Dewey Finn (AKA Jack Black u filmu School of Rock)
helo

Post by helo »

Mala je mina samo je treba aktivirati. Misli da MTV to moze :-D :-D
drum@base

Post by drum@base »

Naida ima dobrog kvaliteta dok je prosla medju 300 kandidata iz cijele BiH, i to pred tim rigoroznim slovencima,.. a naravno da govori engleski, cuo sam i njemacki i ruski.. stoga, go girl!! Ima za Bosne nade... :-D
drum@base

Post by drum@base »

I btw ta Ana, kao iz Banja Luke, uopste ne predstavlja BiH, vec Hrvatsku, sto znaci da ostaje samo Naida... zelimo joj puuno srece!
ahh nasa ljepotica.. :)
Saian

Post by Saian »

drum@base wrote:I btw ta Ana, kao iz Banja Luke, uopste ne predstavlja BiH, vec Hrvatsku, sto znaci da ostaje samo Naida... zelimo joj puuno srece!
ja konto da su se ljudi prijavili za posao i ja u svom naivnom svijetu kontam da bi trebali predstavljati sebe, sto sve mora ici preko nacije, busanja u prsa, mi ovdje, oni tamo. Dakle sljedeci put kad budem isao na kakav razgovor za posao obavezno da obuchem dres repke :roll: :roll:
The_Fluid

Post by The_Fluid »

drum@base wrote:I btw ta Ana, kao iz Banja Luke, uopste ne predstavlja BiH, vec Hrvatsku, sto znaci da ostaje samo Naida... zelimo joj puuno srece!

u zagrebačkim novinama je predstavljaju kao jednu od tri, treba li skenirati tekst? :-)
dinash

Post by dinash »

Saian wrote:ja konto da su se ljudi prijavili za posao i ja u svom naivnom svijetu kontam da bi trebali predstavljati sebe, sto sve mora ici preko nacije, busanja u prsa, mi ovdje, oni tamo. Dakle sljedeci put kad budem isao na kakav razgovor za posao obavezno da obuchem dres repke :roll: :roll:

fakat.
SD-6

Post by SD-6 »

...cini mi se da je ispala :roll: danas govori da ce radit cijelu heftu kviz,kao i narednu...a proslu je radio onaj momak cijelu dok je ona bila tamo...da li to nesto znaci...ili se varam
drum@base

Post by drum@base »

..mislim da se cekaju finalni rezultati, tj potvrda iz ljubljane da li je prosla, jer tako su bar novine prenosile... ne vjerujem da ce tako brzo odluciti ko je definitivno prosao... a valjda mora nadoknaditi rad na kvizu, jer je vedo puno mijenjao :)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

U danasnjim novinama je objavljeno da se finalna odluka o sest voditelja odgadja za sedam dana. Tako da umjesto jucer odluka ce se donijeti tek iduce sedmice.
drum@base

Post by drum@base »

Naida na radnom zadatku: :)

[img]http://www.vinsek.dynu.com/jaka/mtv/2/s ... 7.jpg.html[/img]
Kapetan Fazla

Post by Kapetan Fazla »

izvinite ljudi ali...MTV Adria?? :shock:

izgleda da sam nesto prepustio...
drum@base

Post by drum@base »

[quote="Kapetan Fazla"]izvinite ljudi ali...MTV Adria?? :shock:

izgleda da sam nesto prepustio...[/quote]

MTV Adria biće 24-satni muzički program koji će odražavati životni stil mladih na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, a kasnije Srbije i Crne Gore i Makedonije.
Program MTV Adria biti će višejezičan, čime će se stvoriti jedinstvena mješavina međunarodnih i lokalnih muzičkih sadržaja koji će dopunjavati MTV-ove evropske i američke emisije.
U početnom razdoblju u programu MTV Adria, koji će zamijeniti popularni MTV Europe, bit će više međunarodnih emisija poput Jackass, Dismissed, Pimp My Ride i Punk'd, a poslije ce se sadrzaj sve vise prosirivati na autorske emisije.

Ti malo nisi u toku, hm?
Post Reply