Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xygirl wrote:pa ona mi je i najljepsa od svih silnih voditeljica na hayatu... bas bi onak` bila ok za ovo... slatkica je
lijepo izgleda!!
koliko bi se snašla u toj ulozi...
ne snalazi mi se baš u onom kvizu na Hayatu.
ko zna, možda bi joj ipak više "ležala" emisija te vrste.
doduse na osnovu izgleda sam ovo samo i rekla ali eto u ovom poslu ce i biti to jedan od bitnijih faktora... a sto kazes mozda se ona bas emisijama te vrste bolje znalazi
nego, onako bas sam razmisljala ko bi to mogao biti za ovo od nasih voditelja i niko mi bas ne pada na pamet..
pomalo tuzno
xygirl wrote:pa ona mi je i najljepsa od svih silnih voditeljica na hayatu... bas bi onak` bila ok za ovo... slatkica je
lijepo izgleda!!
koliko bi se snašla u toj ulozi...
ne snalazi mi se baš u onom kvizu na Hayatu.
ko zna, možda bi joj ipak više "ležala" emisija te vrste.
doduse na osnovu izgleda sam ovo samo i rekla ali eto u ovom poslu ce i biti to jedan od bitnijih faktora... a sto kazes mozda se ona bas emisijama te vrste bolje znalazi
sve je bolje od onogo što sam ja prvo pomislila kad sam pročitala Naida.
pomislih na onu malu kreštavu što radi na Pinku (vodi Balkan Net-ponekad), a radila je i na Hayatu.
ova je super, kakva mi je ta Naida.
nego, onako bas sam razmisljala ko bi to mogao biti za ovo od nasih voditelja i niko mi bas ne pada na pamet..
pomalo tuzno
Jest jest ona je bila u Tifinom spotu. Ma meni je onako... nelosa... Moze proc'. A hoce li voditeljice i voditelji govoriti na nasem (nekom od nasih) ili na engleskom jeziku? Jer cisto sumnjam da iko od ovih govori engleski..??
Hera wrote:Jest jest ona je bila u Tifinom spotu. Ma meni je onako... nelosa... Moze proc'. A hoce li voditeljice i voditelji govoriti na nasem (nekom od nasih) ili na engleskom jeziku? Jer cisto sumnjam da iko od ovih govori engleski..??
kakvi su to predrasudi cccc odakle ta sumnja???? zar po izgledu mozes presuditi da li neko zna govoriti engleski ili ne ? a sto se tice Naidinog izgleda mala izgleda super. znam da ima razlicitih ukusa, ali ko kaze da Naida nije lijepa definitivno ima los ukus