Konkurs za posao, starost dokumenata?
Moderator: anex
- Chischo
#1 Konkurs za posao, starost dokumenata?
Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
Da li neko zna do kada se racuna tri mjeseca, od trenutka otvaranja konkursa, zatvaranja konkursa ili trenutka kada budu otvarali prijave?
Da li neko zna do kada se racuna tri mjeseca, od trenutka otvaranja konkursa, zatvaranja konkursa ili trenutka kada budu otvarali prijave?
- Super Hik
#2 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
do trenutka predaje dokumenata ili slanja poštom preporučeno, tako bi trebalo biti, a ti još provjeri.Chischo wrote:Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
-
akcija007
#3 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
traze ti ljekarsko uvjerenje ne starije od 3 mjeseca. To ti znaci 3 mjeseca od datuma izdavanja ljekarskog
- Chischo
#4 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
fakat ne kontas u cemu je problem...akcija007 wrote:traze ti ljekarsko uvjerenje ne starije od 3 mjeseca. To ti znaci 3 mjeseca od datuma izdavanja ljekarskog
- stachu
#5 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
akcija007 wrote:traze ti ljekarsko uvjerenje ne starije od 3 mjeseca. To ti znaci 3 mjeseca od datuma izdavanja ljekarskog
- The Nightwatchman
#6 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
mislim, ako ti nije jasno u cemu je fazon onda si se ubio za policajca
pa 3 mjeseca od dana izdavanja valjda hahahahahaa

pa 3 mjeseca od dana izdavanja valjda hahahahahaa
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#7 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
ahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhhahahahahahahhahahahah, nisam se ovako ismijao odkad mi je krava abortirala....... 
-
twizzler
#8 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
Ma ti si vec primljen nista se ne brini 
- dufa
#9 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
Izgleda su ti sanse velike da dobijes taj posao, samo naprijed 
- Chischo
#10 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.Super Hik wrote:do trenutka predaje dokumenata ili slanja poštom preporučeno, tako bi trebalo biti, a ti još provjeri.Chischo wrote:Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
Imam ljekarsko od 15.6 , a konkurs izasao 3.9. a zatvara se 3.10.
Zamolio bih ako ne mozete da mi pomognete da ne zachatavate temu. Hvala.
- metar_drva
#11 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
mislim da je situacija slijedeca; 15.9. ce biti puna tri mjeseca od dana kad si izvadio uvjerenje. 3.10. se zatvara konkurs, a dokumentacija se provjerava nakon zatvaranja konkursa, sto znaci da ce tvoje ljekarsko biti staro, sto znaci da bi trebao izvaditi novo. naravno, mozes se ti nadati da oni nece tako racunati ta 3 mjeseca, ali ako ti je stalo do toga da se tu zaposlis, onda izvadi novo ljekarsko da bi bi bio 100% siguran da ispunjavas formalni dio uslova i da te ne odbiju zbog nepotpune dokumentacije. eto, pa sretno kako godChischo wrote: Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.
- dufa
#12 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
Po tome tvom ti bi bio OK da si predao te papire, sa rodnim listom koji imas, do 14.09.09. tj sutra ali posto vec nisi onda sutra idi i vadi novi rodni list.Chischo wrote:Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.Super Hik wrote:do trenutka predaje dokumenata ili slanja poštom preporučeno, tako bi trebalo biti, a ti još provjeri.Chischo wrote:Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
- Super Hik
#13 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?
pa zato se traži potvrda da si predao, i po onoj uredbi o kancelarijskom poslovanju su ti je duzni dati, tj stave pečat na komad papira, broj pod kojim je primljeno i potpis radnice na protokolu, i to je to tebi sasvim dovoljan dokaz da si predao.Chischo wrote:Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.Super Hik wrote:do trenutka predaje dokumenata ili slanja poštom preporučeno, tako bi trebalo biti, a ti još provjeri.Chischo wrote:Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.