Konkurs za posao, starost dokumenata?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Chischo

#1 Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by Chischo »

Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
Da li neko zna do kada se racuna tri mjeseca, od trenutka otvaranja konkursa, zatvaranja konkursa ili trenutka kada budu otvarali prijave?
Super Hik

#2 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by Super Hik »

Chischo wrote:Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
Da li neko zna do kada se racuna tri mjeseca, od trenutka otvaranja konkursa, zatvaranja konkursa ili trenutka kada budu otvarali prijave?
do trenutka predaje dokumenata ili slanja poštom preporučeno, tako bi trebalo biti, a ti još provjeri.
akcija007

#3 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by akcija007 »

traze ti ljekarsko uvjerenje ne starije od 3 mjeseca. To ti znaci 3 mjeseca od datuma izdavanja ljekarskog
Chischo

#4 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by Chischo »

akcija007 wrote:traze ti ljekarsko uvjerenje ne starije od 3 mjeseca. To ti znaci 3 mjeseca od datuma izdavanja ljekarskog
fakat ne kontas u cemu je problem...
stachu

#5 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by stachu »

akcija007 wrote:traze ti ljekarsko uvjerenje ne starije od 3 mjeseca. To ti znaci 3 mjeseca od datuma izdavanja ljekarskog
:lol: :lol: :lol: :D :D
The Nightwatchman

#6 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by The Nightwatchman »

mislim, ako ti nije jasno u cemu je fazon onda si se ubio za policajca :D

pa 3 mjeseca od dana izdavanja valjda hahahahahaa :D :D :D :D :D
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#7 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by Priorat »

ahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahahahahahhahahahahhhahahahahahahhahahahah, nisam se ovako ismijao odkad mi je krava abortirala....... :thumbup:
twizzler

#8 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by twizzler »

Ma ti si vec primljen nista se ne brini :mrgreen:
dufa

#9 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by dufa »

Izgleda su ti sanse velike da dobijes taj posao, samo naprijed :thumbup:
Chischo

#10 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by Chischo »

Super Hik wrote:
Chischo wrote:Evo u MUP KS izasao konkurs za mladje inspektore i traze izmedju ostalog ljekarsko uvjerenje ne starije od tri mjeseca.
do trenutka predaje dokumenata ili slanja poštom preporučeno, tako bi trebalo biti, a ti još provjeri.
Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.
Imam ljekarsko od 15.6 , a konkurs izasao 3.9. a zatvara se 3.10.

Zamolio bih ako ne mozete da mi pomognete da ne zachatavate temu. Hvala.
metar_drva

#11 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by metar_drva »

Chischo wrote: Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.

mislim da je situacija slijedeca; 15.9. ce biti puna tri mjeseca od dana kad si izvadio uvjerenje. 3.10. se zatvara konkurs, a dokumentacija se provjerava nakon zatvaranja konkursa, sto znaci da ce tvoje ljekarsko biti staro, sto znaci da bi trebao izvaditi novo. naravno, mozes se ti nadati da oni nece tako racunati ta 3 mjeseca, ali ako ti je stalo do toga da se tu zaposlis, onda izvadi novo ljekarsko da bi bi bio 100% siguran da ispunjavas formalni dio uslova i da te ne odbiju zbog nepotpune dokumentacije. eto, pa sretno kako god
dufa

#12 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by dufa »

Chischo wrote:
Super Hik wrote:
Moglo bi biti do trenutka predaje dokumenata ali nigdje ti ne zabiljeze kad si predao, osim ako saljes postom.

Po tome tvom ti bi bio OK da si predao te papire, sa rodnim listom koji imas, do 14.09.09. tj sutra ali posto vec nisi onda sutra idi i vadi novi rodni list. :)
Super Hik

#13 Re: Konkurs za posao, starost dokumenata?

Post by Super Hik »

Chischo wrote:
Super Hik wrote:

pa zato se traži potvrda da si predao, i po onoj uredbi o kancelarijskom poslovanju su ti je duzni dati, tj stave pečat na komad papira, broj pod kojim je primljeno i potpis radnice na protokolu, i to je to tebi sasvim dovoljan dokaz da si predao.
Post Reply