Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za poslove civilne zastite, zastite i spasavanja te vatrogastva trazi se Ekonomski fakultet !
Pa dokle vise ovo ... do novog rata *?
Mozda ima milion ovakvih primjera...ali eto mene se ovaj tice jer sam magistrirao na temi CZ i ovakvi podobni imaju prednost dok ja sjedim na birou .
Ma, ništa ne treba da čudi.. Meni je upravo inspektor rekao da ne "ŽIVI OD POREZA I DA DA BI SE UBIO DA ŽIVI OD MOJIH POREZA".... toliko o znanju sa VSS. Primjera čim otvoriš vrata bilo interneta, bilo kućna.. Neće se ni promijeniti ništa, nije papak ostavio opanak, zaposlio se na guzovaču zemljačku, ništa ne radi da bi šta mijenjao.
Jbga nema se na ovo sta puno reci.
Nema tu nikakvog crnog rata (nedaj Bože ) jer mnogo je uhljebljenih na ovakav i slican nacin da je teško napraviti i kritičnu masu da se nesto uradi a kamo li nesto vise.
Motiv je cudo brate... a vise je ljudi bez posla nego ovih podobnih koji su se uhljebili .
I ja kazem ne daj Boze, ali ne znam dokle ovako vise... pa da pukne covjek od muke
inspektor nije htio reći da platu ne dobija od poreza. već da je ista mizerna s obzirom na njegov nivo znanja i druge kvalitete, pa da je zato prinuđen da krade i uzima mito
skafiskafsnjak wrote:Motiv je cudo brate... a vise je ljudi bez posla nego ovih podobnih koji su se uhljebili .
I ja kazem ne daj Boze, ali ne znam dokle ovako vise... pa da pukne covjek od muke
Hmmmm ne znam bas, imaš jedno brdo koji su na budžetu i jos jedan dio koji rade kod privatnika i imaju, hvala Bogu, dobru platu tako da nezaposleni malo sta mogu da urade.
Ima i nezaposlenih (nas) brdo al ne uspjeva se posao naći a kamo li sta promjeniti .
JThomas wrote:inspektor nije htio reći da platu ne dobija od poreza. već da je ista mizerna s obzirom na njegov nivo znanja i druge kvalitete, pa da je zato prinuđen da krade i uzima mito
Degenerika zovem da mu ukažem na gradnu i opasnosti iste firme koja je izgubila dva čovjeka na Marin Dvoru i kao svi za njima plakali, on neće ni da čuje... kaže "nemam ja vremena",,, Pa, kako naši državni služebici nemaju vremena ovo bi trebali biti Švica, ma Švica na kvadrat..
Za poslove civilne zastite, zastite i spasavanja te vatrogastva trazi se Ekonomski fakultet !
Pa dokle vise ovo ... do novog rata *?
Mozda ima milion ovakvih primjera...ali eto mene se ovaj tice jer sam magistrirao na temi CZ i ovakvi podobni imaju prednost dok ja sjedim na birou .
Uvjek Mozes Postat Placenik. Veliko Je Trziste Posla Ima Koliko Hoces, Mana Samo Jedna Mozes Glavu Izgubit. Trziste Ukrajina,Sirija,Irak i Mnoga Druga.