Htio bih provjeriti na ovom forumu,koliko ima dobre volje za neko medjureligijsko,medjunarodno(u narodnosnim okvirima Bosne i Hercegovine)druzenje...
bas onako laganini druzenje,napravimo sijelo kod mene,kod tebe,kod nas,vas...kako god,dok nas se bar neokupi veci broj ako bog da...
e sto se tice sadrzaja toga...
doprinijeli bi razvijanju svijest obicnog covjeka o humanosti,samim tim bi pomagali,u skladu sa nasim mogucnostima i trenutnim kapacitetima novcanika,humanitarnim akcijama,da se ne svodi sve na to,pomozite ovom/onom br telefona je 00387...
vec bi uz ugodna druzenja donirali i novac ili bilo sto drugo sto nama nekoristi a nekima bi moglo...razgovarali o uslovima u nekim ruralnim/urbanim sredinama,probali dokuciti srz problema,podstaci u rijesavanju istih,s vremenom i otvoriti neki ziro racun,gdje bi se moglo uplatiti donacija i naravno imati odredjen broj novcanih sredstava uvijek na raspolaganju radi nuzde,mozda s vremenom probati otvoriti kakvu besplatnu biblioteku,jednu ali vrijednu,u mjestu gdje je to najpotrebnije,kasnije i u drugim mjestima,s vremenom(sam dosta knjiga kupujem pa mi ne bi bilo zao da ih dam u te svrhe),o svemu(detaljima)bi se mogli dogovoriti ukoliko ovo naidje na podrsku ljudi,bilo koje starosti,bilo kojeg zvanja,staleza,vjere,rase,itd....
prijedloge mozete i sami dopisati...komentirati,takodje
ps. nadam se da me necete shvatiti kao budalu i ismijavati ovo sto pisem jer ja stvarno volim svoju Bosnu i Hercegovinu i zelim da se moj narod u njoj svaki dan osjeca dobro,da ih ne muce problemi i da novinari jednog dana pocnu prikazivati druge narode kako im treba pomoc a ne nas
lijep pozdrav i budite mi dobri,zdravi i pametni