konjuktivitis
Moderator: anex
-
ZALJUBLJENA
#1 konjuktivitis
imam veliki problem..mislim meni je veliki...Vec vise godina. ne mogu da se sjetim vise ni kada sam to dobila...nikada nisam dobila dijagnozu..ali mislim da je konjuktivitis, aevo i zasto ja konstantno ima neki sluzavi iscjedak u ocima, stvara se konstantno godinama..radila sam bris 3 puta bio je uredan, negativan na bakterije..isla kod "ugledanog" Sefića, i on je rekao da nemam nikkavo oboljenje , ali j akonstano imam taj iscjedak, oci su mi blago crvene a donji kapci skoro uvijek jako crveni...za ovih nekoliko godina korisrila sam sve moguće kapi, masti, otopine, čajeve i sl..NIŠTA MI NIJE POMOGLO, ALI NIŠTA...postajem depresina, jer uvijek izgledam kao da nisam umivena, to mi smeta UŽASNO...bila bih vrlo zahvalna ako bi mi neko mogao pomoći
- alica.k
#2 Re: konjuktivitis
ne znam jel konjuktivis, ali obavezno otidji kod drugog doktora.
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#3 Re: konjuktivitis
Probaj piti vise vode, nekih vitamina narocito A, i potrazi savjet kod drugog doktora
-
ZALJUBLJENA
#4 Re: konjuktivitis
bila smo kod tri doktora...hvala u svakom slucaju..
- ja_cura_
#5 Re: konjuktivitis
meni je pomogao samo eritromicin kapsule i to jaca doza... pila jedno mjesec-dva i od tada nikad vise nisam imala konjuktivitis, bogu hvala!naravno nista sminka za vrijeme tretmana, a poslije sam nabavila novu sminku, maskaru i naravno kontaktne lece.
sretno!
sretno!