konjuktivitis

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
ZALJUBLJENA

#1 konjuktivitis

Post by ZALJUBLJENA »

imam veliki problem..mislim meni je veliki...Vec vise godina. ne mogu da se sjetim vise ni kada sam to dobila...nikada nisam dobila dijagnozu..ali mislim da je konjuktivitis, aevo i zasto ja konstantno ima neki sluzavi iscjedak u ocima, stvara se konstantno godinama..radila sam bris 3 puta bio je uredan, negativan na bakterije..isla kod "ugledanog" Sefića, i on je rekao da nemam nikkavo oboljenje , ali j akonstano imam taj iscjedak, oci su mi blago crvene a donji kapci skoro uvijek jako crveni...za ovih nekoliko godina korisrila sam sve moguće kapi, masti, otopine, čajeve i sl..NIŠTA MI NIJE POMOGLO, ALI NIŠTA...postajem depresina, jer uvijek izgledam kao da nisam umivena, to mi smeta UŽASNO...bila bih vrlo zahvalna ako bi mi neko mogao pomoći
alica.k

#2 Re: konjuktivitis

Post by alica.k »

ne znam jel konjuktivis, ali obavezno otidji kod drugog doktora.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#3 Re: konjuktivitis

Post by corolla02 »

Probaj piti vise vode, nekih vitamina narocito A, i potrazi savjet kod drugog doktora
ZALJUBLJENA

#4 Re: konjuktivitis

Post by ZALJUBLJENA »

bila smo kod tri doktora...hvala u svakom slucaju..
ja_cura_

#5 Re: konjuktivitis

Post by ja_cura_ »

meni je pomogao samo eritromicin kapsule i to jaca doza... pila jedno mjesec-dva i od tada nikad vise nisam imala konjuktivitis, bogu hvala!naravno nista sminka za vrijeme tretmana, a poslije sam nabavila novu sminku, maskaru i naravno kontaktne lece.

sretno!
Post Reply