Trebam info sta kog vraga treba? Kako se placaju usluge? Moraju li svi sudionici placati uslugu.
Please pomagajte.
Moderator: Benq
Imas zoom aplikaciju, ima ih mnostvo drugih ali ovu znam i odlicna je. Ne znam kako ide za placanja, pogledaj na stranici, ali to samo onaj ko odrzava konferenciju treba rijesiti, odnosno ko ce biti host, a poslije se svi besplatno mogu prikljuciti.Mis mekinjas wrote:Ima li neko da proporuci i da koristi nesto dobro za pozive za 100 sudionika (moze i 20)?
Trebam info sta kog vraga treba? Kako se placaju usluge? Moraju li svi sudionici placati uslugu.
Please pomagajte.
Jel’ svi ucesnici moraju imati aplikaciju na mobitelu recimo ili ide neki link kao na skype for business? Ako znas?arnes_king wrote:Imas zoom aplikaciju, ima ih mnostvo drugih ali ovu znam i odlicna je. Ne znam kako ide za placanja, pogledaj na stranici, ali to samo onaj ko odrzava konferenciju treba rijesiti, odnosno ko ce biti host, a poslije se svi besplatno mogu prikljuciti.Mis mekinjas wrote:Ima li neko da proporuci i da koristi nesto dobro za pozive za 100 sudionika (moze i 20)?
Please pomagajte.
Da, moraju svi instalirati zoom aplikaciju da bi se pridruzili konferenciji putem linka ili koda.Mis mekinjas wrote:Jel’ svi ucesnici moraju imati aplikaciju na mobitelu recimo ili ide neki link kao na skype for business? Ako znas?arnes_king wrote:Imas zoom aplikaciju, ima ih mnostvo drugih ali ovu znam i odlicna je. Ne znam kako ide za placanja, pogledaj na stranici, ali to samo onaj ko odrzava konferenciju treba rijesiti, odnosno ko ce biti host, a poslije se svi besplatno mogu prikljuciti.Mis mekinjas wrote:Ima li neko da proporuci i da koristi nesto dobro za pozive za 100 sudionika (moze i 20)?
Please pomagajte.