Konferencijski poziv

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Mis mekinjas

#1 Konferencijski poziv

Post by Mis mekinjas »

Ima li neko da proporuci i da koristi nesto dobro za pozive za 100 sudionika (moze i 20)?

Trebam info sta kog vraga treba? Kako se placaju usluge? Moraju li svi sudionici placati uslugu.

Please pomagajte. :-?
arnes_king

#2 Re: Konferencijski poziv

Post by arnes_king »

Mis mekinjas wrote:Ima li neko da proporuci i da koristi nesto dobro za pozive za 100 sudionika (moze i 20)?

Trebam info sta kog vraga treba? Kako se placaju usluge? Moraju li svi sudionici placati uslugu.

Imas zoom aplikaciju, ima ih mnostvo drugih ali ovu znam i odlicna je. Ne znam kako ide za placanja, pogledaj na stranici, ali to samo onaj ko odrzava konferenciju treba rijesiti, odnosno ko ce biti host, a poslije se svi besplatno mogu prikljuciti.
Mis mekinjas

#3 Re: Konferencijski poziv

Post by Mis mekinjas »

arnes_king wrote:
Mis mekinjas wrote:Ima li neko da proporuci i da koristi nesto dobro za pozive za 100 sudionika (moze i 20)?

Imas zoom aplikaciju, ima ih mnostvo drugih ali ovu znam i odlicna je. Ne znam kako ide za placanja, pogledaj na stranici, ali to samo onaj ko odrzava konferenciju treba rijesiti, odnosno ko ce biti host, a poslije se svi besplatno mogu prikljuciti.
Jel’ svi ucesnici moraju imati aplikaciju na mobitelu recimo ili ide neki link kao na skype for business? Ako znas?
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#4 Re: Konferencijski poziv

Post by gentoo »

Audio konferencija ? Ili i video ?

Ako je ovo prvo i ako treba firmi mozes se javiti u PP sa vise detalja da mozda pomognem..
arnes_king

#5 Re: Konferencijski poziv

Post by arnes_king »

Mis mekinjas wrote:
arnes_king wrote:

Jel’ svi ucesnici moraju imati aplikaciju na mobitelu recimo ili ide neki link kao na skype for business? Ako znas?
Da, moraju svi instalirati zoom aplikaciju da bi se pridruzili konferenciji putem linka ili koda.
Post Reply