Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovo nije normalno... nedaju nam državnici više ni ljubav da vodimo...
bubnuli su debele poreze i na kondome...
totalni sam bankrot a valja svaki put odvajati po četiri marke za pakovanje od 3 komada...
svugdje u svijetu je to super jeftino, što je i cilj ... ovako tjeraju raju da se zadaju bez kondoma...
ima li kakva alternativa ... ( i bez odgovora "prestani .uzit", "koristi unutrašnju gumu točka sa bicikla ili pvc kesu...")
ja koliko znam pakovanje durex-a ( 3 komada ) kosta 3KM, al to ionako moj momak kupuje. stvarno mi je zao vas muskih zbog tih para
pa potrudi se i ti jednom pa kupi.... nije to samo trošak momaka... time i ti doprinosiš zaštiti, nije to samo njegov posao valjda... ...
na kraju krajeva, postoje i ženski kondomi (padobrani) a i dijafragme pa bujrum...
Ne koristim kondom iz razloga sto mi je to skroz neprirodno i sto se gubi onaj carboni osjecaj trenja. Mnoge djevojke sa kojima sam pricao o tome takodjer ne podnose kondom iz istog istog razloga. Mislim da se jako dobra sigurnost moze postici i bez kondoma.
Ma ovdje to dzabe dijele kod doktora, po skolama, zdravstvenim ustanovama i sl.
Najbolje je kad odes u halu u klubu a tamo ili ima mashina za kondome, ili onaj sto naplacuje pored asortmana, parfema, cigara, zvaka i boba ima i pozamasnu hrpu kondoma....zlu ne trebalo :D
hananah wrote:Blago tebi grubijane, koliko ti samo para ustedis
A i vjerujem da si uz to i vidovit pa mozes osjetiti da nema sanse da kakvu bolescuru fasujes
Ma za to nije potrebna vidovidost nego malo znanja i malo vise opreznosti. Ja recimo uvijek prije sexa temeljito ispitam svoju partnericu a da toga nije ni svjesna. Ona je naravno ubijedena da sam ocaran njenim medjunozjem dok ga tako dugo "zaljubljeno" zagledam...a ja u stvari trazim znakove polnih bolesti, crvenilo, vodene bubuljice, ranice itd. Kada sam siguran da je sve ok, skinem fino svoje gumene zastitne rukavice i s pogledom punim ljubavi i divljenja kazem "hoces se ljutiti ako je pospem malkice alkoholom" ...dezinfekcija za svaki slucaj. Kao sto vidis, moze se i bez kondoma imati siguran sex.
hananah wrote:Blago tebi grubijane, koliko ti samo para ustedis
A i vjerujem da si uz to i vidovit pa mozes osjetiti da nema sanse da kakvu bolescuru fasujes
Ma za to nije potrebna vidovidost nego malo znanja i malo vise opreznosti. Ja recimo uvijek prije sexa temeljito ispitam svoju partnericu a da toga nije ni svjesna. Ona je naravno ubijedena da sam ocaran njenim medjunozjem dok ga tako dugo "zaljubljeno" zagledam...a ja u stvari trazim znakove polnih bolesti, crvenilo, vodene bubuljice, ranice itd. Kada sam siguran da je sve ok, skinem fino svoje gumene zastitne rukavice i s pogledom punim ljubavi i divljenja kazem "hoces se ljutiti ako je pospem malkice alkoholom" ...dezinfekcija za svaki slucaj. Kao sto vidis, moze se i bez kondoma imati siguran sex.
Znaci vise nije potrebno vaditi krv kad ko hoce da se testira na AIDS - samo se posalje kod tebe