Domišljati senegalski izumitelj je na sajmu pronalazaka u Švicarskoj prikazao iznimno korisnu spravicu koja omogućava da se kondom u ključnom trenutku navuče za manje od sekunde, bez nepotrebnog petljanja.
Mor Maty Seck je svojim izumom u rodnom Senegalu, jednoj od afričkih zemalja koje imaju velikih problema s AIDS-om, postigao takav uspjeh s jednostavno smišljenim sredstvom za navlačenje kondoma da sada po Europi i svijetu traži investitore koji će mu omogućiti proširenje tržišta; na Međunarodnom sajmu izuma u Genevi već je dobio nekoliko poslovnih ponuda.
"Ljudi ne vole govoriti o kontracepciji, ali mnogim muškarcima nije lako koristiti kondom i navući ga, i to može biti toliko nezgodno da se izgubi onaj ključni trenutak", kaže taj izumitelj jednostavnog prstena koji omogućava da se kondom u trenu, jednom rukom, stavi gdje treba, bez gubitka koncentracije i volje za ono što se s kondomom radi. "Moj auto-kondom-navlakač garantira da će pauza u akciji trajati tek djelić sekunde, i da uz minimum vježbe ona druga strana vjerojatno neće ni primijetiti da je muškarac posegnuo u stranu i upotrijebio svoj vjerni navlakač."
Tko zna koliko je neželjenih začeća i prijenosa spolnih bolesti dosad u Senegalu spriječeno zahvaljujući tome što je Mor Maty Seck eliminirao petljanje i ono muškarčevo bijesno odbacivanje kondoma uz pomisao 'ma, ne treba mi baš svaki put, mogu ja i bez toga!'. Zbilja zaslužuje i šire tržište: danas Afrika, sutra Europa, pa i cijeli svijet.
Kondom za tren oka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
farky
#1 Kondom za tren oka
evo na sta sam naisao na http://www.klik.hr
-
blues_woman
postovala ja davno na svom blogu...superiska stvar 
-
edu
#6 Re: Kondom za tren oka