Kondom tokom masturbiranja?
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
#176 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Pa ja sam mislila da ste raskinuli vise, nakon one svijece.
Mada, nekako mislim da znam taj tip djevojke...."vjerujem vise njemu nego svojim ocima i zdravom razumu"... Pripisacemo to mladosti i neiskustvu
Mada, nekako mislim da znam taj tip djevojke...."vjerujem vise njemu nego svojim ocima i zdravom razumu"... Pripisacemo to mladosti i neiskustvu
#177 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ovo nema nikakve veze sa privatnim zivotom. Koliko puta se mora ponavljati?blugirl wrote:Pa ja sam mislila da ste raskinuli vise, nakon one svijece.
#178 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Aha, ti to u naucne svrhe pitas 

#179 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ajmeeee pa kondom se skida!!!!
majmunce ti izgleda bas napacen/a
teme su ti za 10
majmunce ti izgleda bas napacen/a

teme su ti za 10
#180 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja kondom redovno koristim, skidam ga samo kada mokrim.

#181 Re: Kondom tokom masturbiranja?
majmunce a da nas dvoje odradimo jedan monkey business pa da mi to iz prve ruke doznamo a u drugoj cemo drzati kondom 

#182 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Oj teme bokte 

#183 Re: Kondom tokom masturbiranja?
najbolja Antivirusna ZastitaChmoljo wrote:ja stavim kurton na tastaturu da je ne umažem.
teško čistiti između tipki.

#184 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Treba koristit ovaj kurton i tokom masturbacije.Malocas sam sebi u usta svrsio
Sent from my Karabeg using Tapatalk 2
Sent from my Karabeg using Tapatalk 2
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#185 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Pa da je onda zakljucam(o)?majmunce wrote: Ovo nema nikakve veze sa privatnim zivotom. Koliko puta se mora ponavljati?

#186 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ne nego sam lijepo objasnila svoje pitanje par puta a mnogi i dalje zezanciju prave.ladyblue18 wrote:Pa da je onda zakljucam(o)?majmunce wrote: Ovo nema nikakve veze sa privatnim zivotom. Koliko puta se mora ponavljati?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#187 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Pa cekaj sta ce ti tema ako nema veze sa tvojim privatnim zivotom (o kojem mi inace nemamo pojmamajmunce wrote:Ne nego sam lijepo objasnila svoje pitanje par puta a mnogi i dalje zezanciju prave.ladyblue18 wrote:Pa da je onda zakljucam(o)?majmunce wrote: Ovo nema nikakve veze sa privatnim zivotom. Koliko puta se mora ponavljati?

A sto se tice zezancije...bas su grozni.

#188 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ladyblue18: Kao vec ranije navedeno, otvorila sam ovu temu iz ciste zanimacije, znaci dali stvarno muskarci koriste kondom tokom masturbiranja i slicno, i onda dobijem komentare da sam prvo nasla svijecu pa onda kondom a ova tema NEMA NIKAKVE VEZE SA MOJIM PRIVATNIM ZIVOTOM. Konstantno moram objasnjavati da nema nikakve veze sa proslom temom

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#189 Re: Kondom tokom masturbiranja?
antisjemenoidbpsang wrote:najbolja Antivirusna Zastita

#190 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Sto majmunce zna otvoriti temu , to niko ne zna... uvijek mi popravi dan
)
Bas ne mogu da vjerujem... mada mi nikad nije odgovorila na moja pitanja iz teme "koristena svijeca u sobi"...
Samo mi odgovori na ova dva pitanje majmunce.
1.Jel se ti zajeb... ?
2.jel ti postavljas teme ili ih nalazis negdje pa ih onda postavljas ?
opet ne mogu da vjerujem... ibretio sam se svijeci , a sad i ovo pa stvarnooo .... odoh pokusati raditi, ako uspijem ovo izbaciti iz glave

Bas ne mogu da vjerujem... mada mi nikad nije odgovorila na moja pitanja iz teme "koristena svijeca u sobi"...
1.Jel se ti zajeb... ?
opet ne mogu da vjerujem... ibretio sam se svijeci , a sad i ovo pa stvarnooo .... odoh pokusati raditi, ako uspijem ovo izbaciti iz glave

- Lakat Jebić
#191 Re: Kondom tokom masturbiranja?
koja je tema s tim svijecama, to mi je promaklo

#192 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Lakat Jebić wrote:koja je tema s tim svijecama, to mi je promaklo![]()

http://www.klix.ba/forum/koristena-svij ... 1#p7688071
#193 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Draga majmunce ako vec ovo nije privatna stvar nego pitas onako, ti previse razmisljas o raznim perverzijama, zapitaj se je li to normalno, naravno napravi i temu o tome, obavezno.
#194 Re: Kondom tokom masturbiranja?
astrid wrote:Lakat Jebić wrote:koja je tema s tim svijecama, to mi je promaklo![]()
![]()
http://www.klix.ba/forum/koristena-svij ... 1#p7688071
@Lkat Jebic - kada budes citao temu "Koristena svijeca u sobi" prvo se vezi za stolicu, pa citaj da ne bi pao i slomio nesto od smijeha

#195 Re: Kondom tokom masturbiranja?
majmunce je troll, vidi se iz aviona 

#196 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ne, ne razmisljam previse ni blizu, ovo mi je prva tema da otvorim vezana za sex, a ti previse razmisljas sta ja radim. Ljubav&Sex se ovaj dio foruma zove i imam pravo da pitam sta hocu znas.damke_85 wrote:Draga majmunce ako vec ovo nije privatna stvar nego pitas onako, ti previse razmisljas o raznim perverzijama, zapitaj se je li to normalno, naravno napravi i temu o tome, obavezno.
#197 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Da ja ih postavljam naravno a ovu temu koju sam sad postavila, citala sam malo nesto o tome.rootba wrote:Sto majmunce zna otvoriti temu , to niko ne zna... uvijek mi popravi dan)
1.Jel se ti zajeb... ?
-
#198 Re: Kondom tokom masturbiranja?
licno sam masturbirao jednom sa kondomom
u detalje i razlog necu da zalazim

#199 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Znaci ne zelis da objasnis zasto si koristio kondom, okksolidsnake wrote:licno sam masturbirao jednom sa kondomomu detalje i razlog necu da zalazim

#200 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Opet mi ne rece .. da li se ti zajeb... ?majmunce wrote:Da ja ih postavljam naravno a ovu temu koju sam sad postavila, citala sam malo nesto o tome.rootba wrote:Sto majmunce zna otvoriti temu , to niko ne zna... uvijek mi popravi dan)
1.Jel se ti zajeb... ?
Tebi je bas dosadno u zivotu , kad te takve stvari interesuju , da li neko mastrubira sa kondomom, ili da sto neko pali svijecu u sobi ...
Da ti neces mozda na plasticnu operaciju pa da ne budes majmunce zenka , nego muzjak ?? pa te interesuje kako? ko? voli sta da radi ?