ladyblue18, jel ti radis svoj posao kako treba za ovaj forum ili fakat volis da provociras i da zezanciju pravis od svake sitnice?ladyblue18 wrote:plain vanilla wrote:
sretan put
javi nam sta si sve nasla kad si se vratila![]()
![]()
![]()
Inace meni Banovici izgledaju izgledniji od Dubaija.
Kondom tokom masturbiranja?
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
#151 Re: Kondom tokom masturbiranja?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#152 Re: Kondom tokom masturbiranja?
A hoces da radim svoj posao?majmunce wrote: ladyblue18, jel ti radis svoj posao kako treba za ovaj forum ili fakat volis da provociras i da zezanciju pravis od svake sitnice?
E pa dobro onda.
Jos jednom reci nekome da je glup ili pokusaj najmanjom sitnicom da uvrijedis nekoga na forumu, a ja to procitam, ides na dugi odmor, a ne u Dubai.

- Kemal Malovčić
#153 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ova črvena slova znache bellay 

#154 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Znaci tebi je ok da drugi zezaju i ismijavaju moju temu a kad ja pokusavam reci da to nije ok i ko nema nista ozbiljno da napise vezano za temu osim zezanja da preskoci ovo, onda to sto ja radim nije ok? Nigdje veze.
#155 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Pa prije bi se reklo da vi mene vrijedjate i moju temu a ne ja vas. Nije ok. Logija je to ako vam je do zezancije, negdje drugo to mozeete raditi gdje i sluzi zezancija a ne ovako na forumu.
- Kemal Malovčić
#156 Re: Kondom tokom masturbiranja?
majmunče, ja znam neke ljude koji to rade, priznali mi, u kondom, ali također to rade u građevinskim rukavicama, korištenim dvije-tri godine na građevini, da bude ultimativni hardkor
- Sunrise00
#158 Re: Kondom tokom masturbiranja?
neka ba majmunce, banovat ce te, pa ce dosadno biti
a ima tema potencijala
a ima tema potencijala
#159 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ok, hvala sto si podjelio nesto vezano za pitanjeKemal Malovčić wrote:majmunče, ja znam neke ljude koji to rade, priznali mi, u kondom, ali također to rade u građevinskim rukavicama, korištenim dvije-tri godine na građevini, da bude ultimativni hardkor

- Kemal Malovčić
#160 Re: Kondom tokom masturbiranja?
na građevini, poslije ručka, svi oni...majmunce wrote:Ok, hvala sto si podjelio nesto vezano za pitanjeKemal Malovčić wrote:majmunče, ja znam neke ljude koji to rade, priznali mi, u kondom, ali također to rade u građevinskim rukavicama, korištenim dvije-tri godine na građevini, da bude ultimativni hardkor
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#161 Re: Kondom tokom masturbiranja?

Meni je tebe grehota banovati, i mislim da je ovo prvi put da sam nekome rekla, ali ti si to zasluzila vala ko niko.

Dje da te covjek banuje, nema smisla.

- Not My Idea
#162 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Nek prenoci tema, mozda ujutro budemo imali konkretnih prijedloga i odgovora 

- fatamorgana
#163 Re: Kondom tokom masturbiranja?
U ratu, kad nije bilo nicega neki su koristili i smirgl papir ....Kemal Malovčić wrote:majmunče, ja znam neke ljude koji to rade, priznali mi, u kondom, ali također to rade u građevinskim rukavicama, korištenim dvije-tri godine na građevini, da bude ultimativni hardkor
- Revolucionar ★
#164 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Pazi, ako nadjes kondom navucen na svijecu, eh to ti je combo-breaker pravi
.. de nek neko zapisuje ove njene provale, pa da prodamo scenaristima Americke pite , ovakve izvale odgovaraju karakteru Stiflera ili Jasona

.. de nek neko zapisuje ove njene provale, pa da prodamo scenaristima Americke pite , ovakve izvale odgovaraju karakteru Stiflera ili Jasona

- Kemal Malovčić
#165 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ratna generacija onanistafatamorgana wrote:U ratu, kad nije bilo nicega neki su koristili i smirgl papir ....Kemal Malovčić wrote:majmunče, ja znam neke ljude koji to rade, priznali mi, u kondom, ali također to rade u građevinskim rukavicama, korištenim dvije-tri godine na građevini, da bude ultimativni hardkor

#166 Re: Kondom tokom masturbiranja?
...možda ima problem sa (ne)dizanjem kad ga navuče, pa čovjek vježbao sam sa sobom...hajd' ga znaj... 

#167 Re: Kondom tokom masturbiranja?
koristim ove višekratne, manji trošak

#168 Re: Kondom tokom masturbiranja?
majmunce wrote:Momci, jeli koristite kondom kad ste sami tokom masturbiranja? Citala sam da mnoge djevojke nadju koristene kondome pa odma pomisle na ono najgore a medjutim da to moze i znaciti da je muskarac to koristio dok je masturbirao i da bi lakse ocistio. Iskustva? Misljenja?
Tako je

Kralj te hebo...i tebe i svijece i kondome

#169 Re: Kondom tokom masturbiranja?
ali znate, njen privatni život nije naša stvar... 

#170 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Kod mene kad se suvozacko sjediste pomjeri, dobijem pitanje " ko je ovo sjedio?", a ona nadje kurton i svijece...pa moja bi mi ga prvo odsjekla, pa postavljala pitanja...
Nego pitaj ti u Dubaiju imaju li sta protiv sihri ili otidji do hodje da vidis da nisi dje na mrvama sjedila. Jer dijagnoza je tu, samo uzrocnici fale...
I javi nam kakva je nova mlada, cim je upoznas...zivo me zanima...
Nego pitaj ti u Dubaiju imaju li sta protiv sihri ili otidji do hodje da vidis da nisi dje na mrvama sjedila. Jer dijagnoza je tu, samo uzrocnici fale...
- Sunrise00
#171 Re: Kondom tokom masturbiranja?
mg wrote:Kod mene kad se suvozacko sjediste pomjeri, dobijem pitanje " ko je ovo sjedio?", a ona nadje kurton i svijece...pa moja bi mi ga prvo odsjekla, pa postavljala pitanja...

- Not My Idea
#172 Re: Kondom tokom masturbiranja?
mg wrote:Kod mene kad se suvozacko sjediste pomjeri, dobijem pitanje " ko je ovo sjedio?", a ona nadje kurton i svijece...pa moja bi mi ga prvo odsjekla, pa postavljala pitanja...

- Anne Hutchinson
#173 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Izdvojih par minuta da se registrujem samo radi ovoga. 
Il ih reciklira. Il vaginosturbira. Jedno od ta dva.

Il ih reciklira. Il vaginosturbira. Jedno od ta dva.

- insomnia78
#174 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Haha i kod mene isto to sa sjedistem, mlada odmah, doduse u sali al pusti ti tomg wrote:Kod mene kad se suvozacko sjediste pomjeri, dobijem pitanje " ko je ovo sjedio?", a ona nadje kurton i svijece...pa moja bi mi ga prvo odsjekla, pa postavljala pitanja...

s' moje sokocalo
- Drvosjeca iz Dejcica
#175 Re: Kondom tokom masturbiranja?
Ja kondom redovno koristim, skidam ga samo kada mokrim.