bio dj guetta, super nekome se dja nekome ne. ali neka je, covjek je kakav god bio svjetska faca a toga nam u sarajevu moramo priznati zaista nedostaje. ko zna mozda se poslije ovoga pokrenu neke stvari a ne da jos gledamo na beograd i zagreb koji tokom godine ugoste ne mali broj muzickih umjetnika!!
koga bi se slijedeceg??
Comrad wrote:Kanye Westdefinitvno bi napunio Zetru. Mozda i Kosevo ako bi bilo ljeto i ako bi se provela fina marketinska kampanja u regionu. Eto super ideje za nase organizatore. Jer koliko znam Kanye nije bio uopste u regionu, ja mislim da nije bio ni u Sloveniji.
Prodigysteta stvarno da njih ne mogu dovest.
Cholina_Lokica wrote:dobar dan underground Sarajevo... nikad ugoditi, kad niko ne dolazi, a sto niko ne dolazi, kad dodje a sto je dosao on sto nije neko drugi... pa Hebem ga ja...
ko ce ako necu ja...VenomousV wrote:nit' sam bila nit' me nesto zanima ta vrsta muzike ali i ja kazem bolje da se nesto desava a da nisu seke, cece, dare i slicne...
Ja bih ubila da dodje Linkin Park ili barem negdje u mahali da bude. Nasi ne kontaju da kada bi doveli neku facu tipa (sto neko spomenu) Eminem, Kanye itd da bi doslo raje i iz Hrvatske, Srbije, CG itd itd
Cak i kad ne slusas neku vrstu muzike ako je faca ides jer je faca - po tom principu se kod nas sve radi. Sigurno bih isla i na kanyea i na eminema ama vala i na britney spears (muzika moje rane mladosti)
I da, ovo je totalni off topic, bilo bi dobro da se napravi kakva tema oko organizovanja koncerata i sl sto neko rece
kosevo sa dobrom reklamom ne bi bilo upitno ni za jednu vecu svjetsku facu. nasa zemlja sto se tice geografskog polozaja bi bila idealna za organizaciju ovakvih koncerata sarajevo bi bilo puno, ne znam kako ne postoji hrabrost organizatora pa i šire zajednice za ovakvim dogadjajima. ako bi se izletilo milion za koncert, lupam uletila bi 3 miliona sto od nocenja, sto od boravka i cega vec ne...
Sto se mene tice...
Kanya West i Eminem, nijedan od njih nije bio nigje u blizini, obojica su svjetske face = uspjeh!!
ja kad bih imao lovu ne bih se sekunde bojao organizovati jedan ovakav koncert, nemoguce je da propadne