Koncerti

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Maya l'Abeille

#1 Koncerti

Post by Maya l'Abeille »

Topic iskljucivo o koncertima. Za sve ljubitelje zvuka uzivo, gazenja, vristanja, skakanja...

Poslednji koncert na kom ste bili? Koncerti koji su ostavili neki utisak na vas?

Prosto i jednostavno. Ocekivanja, razocarenja, preporuke, iznenadjenja... Ukoliko imate i slicicu, bilo bi pozeljno da je postavite.
Cini mi se da ovaj forum muzike se svodi samo na skidanje muzike (guilty as charged), a niko ne djeli neka svoj iskustva & ljubav prema muzici.

Elem, poslednji koncert na kom sam bila je Tricky - 4-ti septembar. Dojmio mi se njegov poslednji album i vec duze vrijeme sam fan njegovog rada sto solo, sto sa Massive Attack..tako da je odluka da odem na koncert bila donesena istog onog trenutka kada sam listala novine i ugledala reklamu za koncert. Filmore @ Irving plaza je savrsen prostor za koncerte jer je sala mala, intimna i osjecas konekciju sa izvodjacima. Moj fah =) Preferiram mali prostor, i jos ako je na otvorenom...ihaj! Nisam znala sta da ocekujem jer Trickijev zvuk na albumu je doveden do savrsenstva (kao i Massive attack-a), a obzirom da je nastupao sa bendom bila sam pomalo skepticna sto se tice mogucnosti izvodjenja nekih pjesama. Sto mi bilo drago, sto nisam u pravu :D
Na momente sam mislila da sam na nekom heavy metal koncertu kako su momacki prashili, a opet su fantasticno prenijeli sav taj trip hop momenat.
On - trans, kao i uvijek. I dalje ne mogu da se nacudim kako ga glava ne boli od silnog landaranja. Glas...mmm...sexy.
ona - vise mi se svidjala prosla riba (s prvog albuma), ali i ova djevojka ima fantastican glas.

Preporuka - s novog albuma Cross to bear & bacative.

Propustih juce Laibach :sad: 'bem ti posao.
Sledeci izvjestaj krajem oktobra, kada budem gledala Roisin Murphy :D Ak' me ne bude mrzilo i neki prijasnji.

Slike - ako ikada na'vatam Aleksandru.
Maya l'Abeille

#2 Re: Koncerti

Post by Maya l'Abeille »

Jaguar84 wrote:imas temu svirke.....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... e#p2043055

Cini mi se da tu ljudi vise pricaju o tome gdje/kada su koncerti, nego o iskustvima sa istih.
Post Reply