I da samo miris svog prdeza i govana osjete.Vizionar 1985 wrote:Connaisseur Karlin wrote:
rat![]()
![]()
![]()
Pa sto su prosle poceli. Da budu na Hrvatskoj/Srpskoj zemlji, u Hrvatskom/Srpskom zraku, sa Hrvatskom/Srpskom vodom, u Hrvatskom/Srpskom kavezu. Da budu slobodni svako u svom kavezu.
Joj rat.![]()
= Sokirana
Koncert za ratne zločince u Mostaru
- Sanjarko
#351 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
- Rampage
#352 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Salonac sta ti znaci ovo 'mosnjaka'?General War wrote:...ocekivana zestoka reakcija LBuVIEW -ih moSnjaka je ostavila i dodika i jugoslovene bez textaLBuVIEW wrote:Cekaju ocitovanje partijskog rukovodstva na celu s Dodikom.insomnia78 wrote:Jesu l se Jugosloveni oglasili?
-
kockakockica
#353 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Hafis wrote:Auuu, ova je bila duboka.kockakockica wrote:
Nove generacije potencijalnih ratnih zlocinaca u crnim majicama i bijelim carapama orgijalo dugo u noc.
Treba izgleda svaki da ovakve stvari organizirati, upravo zbog ovakvih paćenika.

- Sanjarko
#354 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Mudat, al ne kontaju oni to.Rampage wrote:Salonac sta ti znaci ovo 'mosnjaka'?General War wrote: ...ocekivana zestoka reakcija LBuVIEW -ih moSnjaka je ostavila i dodika i jugoslovene bez texta
-
zrakomlat
#355 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Vizionar 1985 wrote:Mudat, al ne kontaju oni to.Rampage wrote:Salonac sta ti znaci ovo 'mosnjaka'?General War wrote: ...ocekivana zestoka reakcija LBuVIEW -ih moSnjaka je ostavila i dodika i jugoslovene bez texta
- LBVIEW
#356 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Supacko je to tvoje glumatanje Jugoslovena, sta ti mislis da mozez nekog prevariti sta si?General War wrote: De ti nama pokazi kako se brani domovina osim hraljanjem... i odma se supacki pokusava sakrit iza bosnjaka.
Jos malo ce proslava "Oluje', tad obicno "izades iz ormara".
- GeeTnT
#357 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Za vrijeme obiljezavanja "Oluje" djeneral ovde mnoge dovede do samoranjavanja....LBVIEW wrote:Supacko je to tvoje glumatanje Jugoslovena, sta ti mislis da mozez nekog prevariti sta si?General War wrote: De ti nama pokazi kako se brani domovina osim hraljanjem... i odma se supacki pokusava sakrit iza bosnjaka.![]()
- Connaisseur Karlin
#358 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
pustopoljina wrote:Sva izgubljenost hrvatskog naroda u bih na jednom mjestu.
slika koju zele odasiljati i ton koji odasiljaju se nikako ne poklapaju...a jadni se nadaju da to niko ne vidi.
Nadaju se sakriti iza pleca prposne europejske kolinde.
Jedno lice plavojke za svijet i njuske koje gledamo za "po kuci".
Ovo je crna fleka za sve price u buducnosti i ko im ovo silovanje razuma zaboravi, sam sebi je kriv.
inace, svi mi...sva tiha masa nekog naroda koja dopusti nekome iz svog naroda ovakvo sta, sudjeluje u ovom.
i srbi kad cetalji divljaju i bosnjaci kad neko vazi i poziva na stvari koje veze s pamecu nemaju i ovo sto hrvati javno podrzavaju zlocin.
ne zelim reci da je sve isto, ali zelim reci da je najdjelotvornije kad ti sunarodnik kaze-sjedi, dosta te je.
- Connaisseur Karlin
#359 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
kako nema, pa kosntatno otvarate teme jer vam smetaju ovvavka dsavanja, i konstatno se preirete, umjesto da nesto uradite, a ovako, vi indirektno odobravate ovakve glposti u drzaviAlfons Kauders wrote:Sva ljepota jednopartijskog jednoumlja je upravo u tome sto nema ko da kaze "dosta te je"pustopoljina wrote:Sva izgubljenost hrvatskog naroda u bih na jednom mjestu.
slika koju zele odasiljati i ton koji odasiljaju se nikako ne poklapaju...a jadni se nadaju da to niko ne vidi.
Ovo je crna fleka za sve price u buducnosti i ko im ovo silovanje razuma zaboravi, sam sebi je kriv.
inace, svi mi...sva tiha masa nekog naroda koja dopusti nekome iz svog naroda ovakvo sta, sudjeluje u ovom.
i srbi kad cetalji divljaju i bosnjaci kad neko vazi i poziva na stvari koje veze s pamecu nemaju i ovo sto hrvati javno podrzavaju zlocin.
ne zelim reci da je sve isto, ali zelim reci da je najdjelotvornije kad ti sunarodnik kaze-sjedi, dosta te je.
HDZ je ponovio gresku republikanaca u SAD. Otisli su toliko desno da sad vlastitoj bazi pocinju izgledati kao neka gay ljevica, toliko su radikalizirali omladinu da pocinju sami sebi praviti problem - jer jednostavno prestaju biti politicka opcija za takve. Oni hoce nesto zesce, i nadajmo se da ce to i dobiti.
- Sanjarko
#360 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Nisam ja za ovo zasluzan. Ovo je od sprece. Vikno him bas ovako jednom. I meni ovo super. Znaci da smo mudati.zrakomlat wrote:Vizionar 1985 wrote:Mudat, al ne kontaju oni to.Rampage wrote: Salonac sta ti znaci ovo 'mosnjaka'?![]()
- LBVIEW
#361 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Kmeci ko ckapi nad kletom sudbinom knindziGeeTnT wrote:Za vrijeme obiljezavanja "Oluje" djeneral ovde mnoge dovede do samoranjavanja....LBVIEW wrote:Supacko je to tvoje glumatanje Jugoslovena, sta ti mislis da mozez nekog prevariti sta si?General War wrote: De ti nama pokazi kako se brani domovina osim hraljanjem... i odma se supacki pokusava sakrit iza bosnjaka.![]()
Btw. stvarno me zanima da li ce ova forumska srpsko-hrvatska ljubav i razumijevanje, kako na forumu tako i sire, prezivjeti obiljezavanje obljetnice Oluje?
- LBVIEW
#362 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Jesu li im tu tajnu odale gospoje?Vizionar 1985 wrote:
Nisam ja za ovo zasluzan. Ovo je od sprece. Vikno him bas ovako jednom. I meni ovo super. Znaci da smo mudati.Danke him na komlimentu. I spreci na ovom.
Za obojicu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Sanjarko
#364 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
A sta da radimo. Jel znas ti ko i sta su cetnici i ustase uopste. Sa njima samo jedan nacin ima kako a to je il ti njih roknes il oni tebe. I kad bi neko nesto i pokuso ovo, sta mislis sta bi bilo i na ciju stranu bi se mnogi Srbi i Hrvati svrstali. Naravno ne svi i ovo se ne odnosi na Hrvate i Srbe uopste da ne budes ti i neko drugi u zabuni iako mnogi od njih ovo podzavaju, slave ih itd.Connaisseur Karlin wrote:
kako nema, pa kosntatno otvarate teme jer vam smetaju ovvavka dsavanja, i konstatno se preirete, umjesto da nesto uradite, a ovako, vi indirektno odobravate ovakve glposti u drzavi
Sta mislis sta se desilo mojima u Podrinju od strane ovih. Koji nisu uopste htjeli nista, miroljubivi bili. Civili, starci i zene bili. Samo se dvoje izvuklo i o tome se zbog traume nije ni govorilo skoro nikako.
Ali eto mozda je srecno pa izumiremo svi, neko vise, neko manje. Pa se nadat da ce i ovih manje bit. Da ce i oni izumrijet.
- Connaisseur Karlin
#365 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
pa prestanite svi pisati da vam je vazna BiH, da se osjecate jugoslovenima, da ste mulitkulti, da vamo je ziasta cilj osnivanja normlane drzave, jer svojim ponasnajem to ne dokazujeteVizionar 1985 wrote:A sta da radimo. Jel znas ti ko i sta su cetnici i ustase uopste. Sa njima samo jedan nacin ima kako a to je il ti njih roknes il oni tebe. I kad bi neko nesto i pokuso ovo, sta mislis sta bi bilo i na ciju stranu bi se mnogi Srbi i Hrvati svrstali. Naravno ne svi i ovo se ne odnosi na Hrvate i Srbe uopste da ne budes ti i neko drugi u zabuni iako mnogi od njih ovo podzavaju, slave ih itd.Connaisseur Karlin wrote:
kako nema, pa kosntatno otvarate teme jer vam smetaju ovvavka dsavanja, i konstatno se preirete, umjesto da nesto uradite, a ovako, vi indirektno odobravate ovakve glposti u drzavi
Sta mislis sta se desilo mojima u Podrinju od strane ovih. Koji nisu uopste htjeli nista, miroljubivi bili. Civili, starci i zene bili. Samo se dvoje izvuklo i o tome se zbog traume nije ni govorilo skoro nikako.
Ali eto mozda je srecno pa izumiremo svi, neko vise, neko manje. Pa se nadat da ce i ovih manje bit. Da ce i oni izumrijet.
mladi deifnitivno ne primjete vas , ali upravo zato se ne trba vise cuditi da mladi odlaze ili ostaju i postaju ovce u svojim torovima
- Sanjarko
#366 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Ne znam. Znam po studiji da smo pri vrhu, ako se ne varam. Istina j_be nas temperament, teske smo naravi, skloni problematicnosti ali smo na glasu, i po jednom i drugom. To znam. Ili se varam. Jbg. A gospoje ko gospoje.LBVIEW wrote:Jesu li im tu tajnu odale gospoje?Vizionar 1985 wrote:
Nisam ja za ovo zasluzan. Ovo je od sprece. Vikno him bas ovako jednom. I meni ovo super. Znaci da smo mudati.Danke him na komlimentu. I spreci na ovom.
Za obojicu.
PS. Nego da te pitam nesto. Jel ima vas dvojica ovdje. Ti i jos jedan sa 'u' slovom.
- Sanjarko
#367 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Cuj nije mi vazna. Vazna ko i narod i porodica moja. Ko se osjeca Jugoslovenom. Ja sam Bosanac, Bosnjak i Bosnjanin i prije svega nadam se Ljudsko Bice ne neki Trol itd. iako nemam nista ni protiv Trolova dok nikoga ne diraju. Ja sam Ilirskog porijekla kako znam po studijama a Slavene ne razumijem skoro nikako, ni oni se medzusobno ne razumiju kako znam. Pokoja se rijec razumjet moze, nesto se razumjet moze. Sem ovih ovdje Hrvata, Srba i Crnogoraca koji su istog porijekla kao i ja, ostale ne razumijem jezicki nista skoro.Connaisseur Karlin wrote:
pa prestanite svi pisati da vam je vazna BiH, da se osjecate jugoslovenima, da ste mulitkulti, da vamo je ziasta cilj osnivanja normlane drzave, jer svojim ponasnajem to ne dokazujete![]()
mladi deifnitivno ne primjete vas , ali upravo zato se ne trba vise cuditi da mladi odlaze ili ostaju i postaju ovce u svojim torovima
Naravno da smo multikulturalni. Kod mene komsija od Hrvata, Srba do Vehabija. I podnosimo se koliko toliko iako smo svi pomalo puknuti. Istina takav vakat. Jbg sta cemo. Naravno da nam je cilj normalna drzava i Ako Bog Da i Ako Bog Htjedne i bit ce jednog dana.
Mi u toru nismo. Nadam se da nismo. Evo koliko hoces se mojih komsija Bosanaca, Bosnjaka ozenilo i udalo za Hvate/ice, Srbe/pkinje, Svabe itd. Cak i za Ruskinje. I prije, ne samo sada. Mi gledamo kakav je ko, a ne ko je ko.
- Connaisseur Karlin
#368 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
opisao si pasivnost, nema nikakve koristi od vas za buduce narastajeVizionar 1985 wrote:Cuj nije mi vazna. Vazna ko i narod i porodica moja. Ko se osjeca Jugoslovenom. Ja sam Bosanac, Bosnjak i Bosnjanin i prije svega nadam se Ljudsko Bice ne neki Trol itd. iako nemam nista ni protiv Trolova dok nikoga ne diraju. Ja sam Ilirskog porijekla kako znam po studijama a Slavene ne razumijem skoro nikako, ni oni se medzusobno ne razumiju kako znam. Pokoja se rijec razumjet moze, nesto se razumjet moze. Sem ovih ovdje Hrvata, Srba i Crnogoraca koji su istog porijekla kao i ja, ostale ne razumijem jezicki nista skoro.Connaisseur Karlin wrote:
pa prestanite svi pisati da vam je vazna BiH, da se osjecate jugoslovenima, da ste mulitkulti, da vamo je ziasta cilj osnivanja normlane drzave, jer svojim ponasnajem to ne dokazujete![]()
Naravno da smo multikulturalni. Kod mene komsija od Hrvata, Srba do Vehabija. I podnosimo se koliko toliko iako smo svi pomalo puknuti. Istina takav vakat. Jbg sta cemo. Naravno da nam je cilj normalna drzava i Ako Bog Da i Ako Bog Htjedne i bit ce jednog dana.
Mi u toru nismo. Nadam se da nismo. Evo koliko hoces se mojih komsija Bosanaca, Bosnjaka ozenilo i udalo za Hvate/ice, Srbe/pkinje, Svabe itd. Cak i za Ruskinje. I prije, ne samo sada. Mi gledamo kakav je ko, a ne ko je ko.
- Alfons Kauders
#369 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Ta se pravis Englez, kad vrlo dobro znas da upravo na to ukazujem? Dakle... Ako nije sporan koncert, zasto bi trebao biti sporan Delic? Ili jos manje, Naser, koji je oslobodjen.Hafis wrote:Pa, po tim standardima i ova šestorke je nevina. Znči ovo je koncert za pomoć nevinim ljudima u nevolji.Alfons Kauders wrote: Nevin covjek, po hrvatskim standardima (nije dozivio drugostepenu). I treba ti se stezati srce za nevinim ljudima koji umru za vrijeme sudjenja.
O čemu pričamo? Hajte molim vas
Pajel?
- BHCluster
#370 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Da ti pomognem malo...Hafis wrote:Pa, po tim standardima i ova šestorke je nevina. Znči ovo je koncert za pomoć nevinim ljudima u nevolji.Alfons Kauders wrote:Nevin covjek, po hrvatskim standardima (nije dozivio drugostepenu). I treba ti se stezati srce za nevinim ljudima koji umru za vrijeme sudjenja.Hafis wrote:I meni se bilo grlo steglo kad su sahranjivali generala Delića.
Nije bilo lahko. Onakva gromada od insana, pa ode prerano.
O čemu pričamo? Hajte molim vas
- Alfons Kauders
#371 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Kako "konstantno"? Jedina aktivna tema o besputjima povijestne zbiljnosti HDZ i velikosrbskoj gastronomiji.Connaisseur Karlin wrote:kako nema, pa kosntatno otvarate teme jer vam smetaju ovvavka dsavanja, i konstatno se preirete, umjesto da nesto uradite, a ovako, vi indirektno odobravate ovakve glposti u drzaviAlfons Kauders wrote:Sva ljepota jednopartijskog jednoumlja je upravo u tome sto nema ko da kaze "dosta te je"pustopoljina wrote:Sva izgubljenost hrvatskog naroda u bih na jednom mjestu.
HDZ je ponovio gresku republikanaca u SAD. Otisli su toliko desno da sad vlastitoj bazi pocinju izgledati kao neka gay ljevica, toliko su radikalizirali omladinu da pocinju sami sebi praviti problem - jer jednostavno prestaju biti politicka opcija za takve. Oni hoce nesto zesce, i nadajmo se da ce to i dobiti.
Ni ona nije plaho aktivna kada doktor navrati u Banovice, nakon sto ga neki "prasinar" izbaci iz takta.
Ova je otvorena prije dan-dva i s obzirom na ukupan promet foruma, ne vidim da je pretjerano popularna... Osim nama profesionalnim trollovima
I sta hoces da koji kurac uradim kada sami rade moj posao za mene? Da HNS-u posaljem Bajaderu?
Ili ti nije jasno da i ove teme prerastaju u Milorad Dodik All About
- Alfons Kauders
#372 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Koprcanje na suho, ka ona endemska pastrmkaBHCluster wrote:Da ti pomognem malo...Hafis wrote:Pa, po tim standardima i ova šestorke je nevina. Znči ovo je koncert za pomoć nevinim ljudima u nevolji.Alfons Kauders wrote:
Nevin covjek, po hrvatskim standardima (nije dozivio drugostepenu). I treba ti se stezati srce za nevinim ljudima koji umru za vrijeme sudjenja.
O čemu pričamo? Hajte molim vas![]()
- BHCluster
#373 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Demagogija cista.Alfons Kauders wrote:
Koprcanje na suho, ka ona endemska pastrmka
- Connaisseur Karlin
#374 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
pa konstatno, od prvog dana forumanja se pisu ovakve teme , u kojim se jedna grupa pokusava izdvojiti ,jer zeli dobrobit jednoj zajednickoj BiH, a to je prosto jedna utopija, jer se niko od vas nije ni potrudi da nesto uradi u vezi drzave, a kosntatno uvjeravate druge , vecinom negativne grupe, kako drustvo moze funkionirati normlano, ne nema rezultata od vase suplje priceAlfons Kauders wrote:Kako "konstantno"? Jedina aktivna tema o besputjima povijestne zbiljnosti HDZ i velikosrbskoj gastronomiji.Connaisseur Karlin wrote:kako nema, pa kosntatno otvarate teme jer vam smetaju ovvavka dsavanja, i konstatno se preirete, umjesto da nesto uradite, a ovako, vi indirektno odobravate ovakve glposti u drzaviAlfons Kauders wrote:
Sva ljepota jednopartijskog jednoumlja je upravo u tome sto nema ko da kaze "dosta te je"
Ni ona nije plaho aktivna kada doktor navrati u Banovice, nakon sto ga neki "prasinar" izbaci iz takta.
Ova je otvorena prije dan-dva i s obzirom na ukupan promet foruma, ne vidim da je pretjerano popularna... Osim nama profesionalnim trollovima
I sta hoces da koji kurac uradim kada sami rade moj posao za mene? Da HNS-u posaljem Bajaderu?
- Alfons Kauders
#375 Re: Koncert za ratne zločince u Mostaru
Nema jos, ali uskoro.Connaisseur Karlin wrote:pa konstatno, od prvog dana forumanja se pisu ovakve teme , u kojim se jedna grupa pokusava izdvojiti ,jer zeli dobrobit jednoj zajednickoj BiH, a to je prosto jedna utopija, jer se niko od vas nije ni potrudi da nesto uradi u vezi drzave, a kosntatno uvjeravate druge , vecinom negativne grupe, kako drustvo moze funkionirati normlano, ne nema rezultata od vase suplje priceAlfons Kauders wrote:
Kako "konstantno"? Jedina aktivna tema o besputjima povijestne zbiljnosti HDZ i velikosrbskoj gastronomiji.
NVZ
(Daj nam jos koju deceniju, zauzeti smo.)