Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
na shta spade nekadasnja legendarna ISV Rock Club Sloga
na sta je spala? na hip-hop? to nije PAD....
ne znam zasto se bunis protiv svega sto nije ROCK
neko ce mozda tebi reci JAO NA STA SI SPAO VOLISH SHOBICA...
nemoj tako....
na shta spade nekadasnja legendarna ISV Rock Club Sloga
na sta je spala? na hip-hop? to nije PAD....
ne znam zasto se bunis protiv svega sto nije ROCK
neko ce mozda tebi reci JAO NA STA SI SPAO VOLISH SHOBICA...
nemoj tako....
Stitch__ wrote:ko si ti i sta si uradila sa mIRCerkom?
najela sam se cokolina pa mi pritisak pao pravo....
a vidim da nisi prepoznao jednu moju osobinu (mnogi bi rekli manu) vrlo sam tolerantna....i nisam ratoborna....i pustam druge da uzivaju u onome sto vole, cak i ako ja to ne volim....
znas ono: super, radite sta hocete ali nemojte mene uvlaciti u to.....
znaci, ako ne volish hip-hop, onda nemoj ici u Slogu to vece i miran si
Stitch__ wrote:ja sam samo tuzan sto jedno legendarno mjesto za izlazak vise nije legendarno
nemoj biti tuzan ibce legendarno opet...
eto, kad budem imala koncert tamo, zovem te? ok?
bice , aBd, u avgustu nadam se....
Mirci,
kad budes imala u Slogi koncert nemoj samo tamo Zelimira Altarca Cicka imitirati
Zbog tog lika i njegovih nekadasnjih performance-a kod mene se nostalgija za Slogu NIKAKO ne hvata ...
Stitch__ wrote:ja sam samo tuzan sto jedno legendarno mjesto za izlazak vise nije legendarno
Mirci,
kad budes imala u Slogi koncert nemoj samo tamo Zelimira Altarca Cicka imitirati
Zbog tog lika i njegovih nekadasnjih performance-a kod mene se nostalgija za Slogu NIKAKO ne hvata ...
Cicak i ja nemamo ama bas nista zajednicko...niti se bavimo istom muzikom, niti smo priblizno iste visine, niti mi je cickava kosa...
mIRCerka wrote:
Mirci,
Cicak i ja nemamo ama bas nista zajednicko...niti se bavimo istom muzikom, niti smo priblizno iste visine, niti mi je cickava kosa...
Ma ni Cicak ne lici na Morrisona, pa ga to nije sprjecavalo da ga svojevremeno imitira
Last edited by Prenj on 07/06/2005 12:37, edited 1 time in total.
Prenj wrote:Mirci, ne ljuti se, ti si jedna od dika foruma
jesam, kako da nisam....
hoces ici na Sanijev koncert? (vratite se na temu ili je napustite zauvijek )
Ne, hip-hop mi nije bas drag, ali valjda ce biti dovoljno publike da napuni salu.
nadam se da ce biti puna Sloga, jer Sani ipak vrijedi...nije popularan kao Edo, ali poslusaj makar jednu pjesmu i vidjeces da ima i drugih rima osim je-be....