Koncert Jamiroquai

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

chucky drayman

#1 Koncert Jamiroquai

Post by chucky drayman »

Evo da vidimo ima li ko sa koncerta.Ja sam se upravo vratio i stvrano sam odusevljen.Covjek je pokazao kako se pravi muzicki spektakl a ne tamo neke muzicke prevare da ih ne spominjemo.Drago mi je sto je skenderija bila puna i nismo se nimalo obrukali a atmosfera je bila za 10 :-)
Javite se da cujemo vase impresije sa koncerta.Nadam se da ste se dobro proveli a oni koji su ostali kod kuce neznaju sta su propustili.
:)

Post by :) »

ma brate ja sam smrso tri kile najmanje, nisam ni pomisljao da cu ovo dozivjet, urnebes pravi! I drago mi je sto je doslo onako puno raje uprkos seljackom tefericu koji je odrzan na kosevu prije par dana :D :D :D
Lace

Post by Lace »

Image
Last edited by Lace on 24/06/2005 01:05, edited 1 time in total.
Lace

Post by Lace »

Image
chucky drayman

Post by chucky drayman »

vidim da se polahko javljate.Evo samo da nekima docaram kako je bilo reci cu da moj prijatelj sa koncerta uopste ne slusa jamiroquai ali kaze da ovo nije ocekivao i da je stvarno uzivao.
I ja sam izgubio koju kilu i dabogda nam cesce ovako bilo .
Prince

Post by Prince »

Ja sam impresioniran, bilo je fenomenalno. Čudno mi je bilo da je u prvim redovima bilo manje ljudi nego u zadnjim, pa sam bio naravno bliže. Najvažnije je da se nismo obrukali, pa nam možda neko opet dođe :).
vedderedi

Post by vedderedi »

Koncert je bio haos, svaka cast organizatorima sto su nam konacno doveli nekoga normalnog (cast izuzecima poput U2 i Manu Chao)!
Vjerujem da bi i Zetra bila puna da je tamo bio koncert.
kilam

Post by kilam »

ova atmosfera, ovakva svirka, ovako pozitivni ljudi stvarno neponovljivo (nadam se da grijesim)

iako vecina raje ne zna bas opus jamiroquaija nije im (nam) smetalo da se fantasticno zabave! hvala organizatorima (hehe dobio karte na nagradnoj igri, prodao neke koje su mi bile viska, iako su karte bile za tribine uspio sam uci u parter:), hvala momcima iz jamiroquaija, dali su sve od sebe, bez ijedne greske, hvala svima koji su bili, fakat nezaboravno! (da ne bih isao dalje u patetiku...)

poztivno, jaako pozitivno!
Last edited by kilam on 24/06/2005 01:27, edited 1 time in total.
*Unreal*

Post by *Unreal* »

ma ovo je nesto nevjerovatno bilo veceras, stvarno je tesko rijecima opisati sta se dogodilo u skenderiji... to niko ne moze zamisliti ko nije bio na koncerrtu...

NAJJACI KONCERT LUDILO!!!! :-)
:)

Post by :) »

Kilam smradu jedan! :D

Ovakvo provociranje zahtijeva osvetu! :D Zato cu metodom eliminacije sa liste imena dobitnika da ti skontam ime.. a kad skontam, ima da te nadjem i uzmem ti sve para sto imas!! :D :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Raja jedva docekala nesto pismeno, a dobili vrhunski koncert.

Meneje u pocetku bilo strah pravo se sporo punila Skenderija, reko evo ga puce bruka :D

Onaj poziv na bis je bio ludilo svaka cast svoj raji koja su bila.
La_Forge

Post by La_Forge »

extra koncert, svaka čast ...
samo mi nije odpjevo Space cowboya, šta mu bi ...?

Ja sam uspio unijeti i kameru tako da imam neke slike, nisu nešto kvalitetne jer sam sliko sa tribina ali eto, uspomene radi mogu proći ...

a bis je bio legendaran, ludilo .... :-)
zach

Post by zach »

La_Forge wrote:extra koncert, svaka čast ...
samo mi nije odpjevo Space cowboya, šta mu bi ...?
zar nije Space Cowboy bio druga po redu? poslije Canned Heat..? ipak veca steta sto ne odsvirase Virtual Insanity...

al ne kvari ukupan dojam sigurno, ekstra koncert, treba nam cesce ovako nesto...
Tisina

Post by Tisina »

Koncert je bio-blago receno FENOMENALAN!!!!!

a i Sarajevo je dokazalo da zaluszuje da mu dolaze kvalitetni muzicari..

nikada jos nisam vidjela publiku u Bosni da tako savrseno funkcionise kao jedinstvena cjelina
kilam

Post by kilam »

:) wrote:Kilam smradu jedan! :D

Ovakvo provociranje zahtijeva osvetu! :D Zato cu metodom eliminacije sa liste imena dobitnika da ti skontam ime.. a kad skontam, ima da te nadjem i uzmem ti sve para sto imas!! :D :D
samo navali, cekam :D :D :D

a ovaj veliki bosanas hadis je stvarno nesto posebno...
i space cowboy je bila druga po redu.
chino

Post by chino »

Bilo je fenomenalno, Tisina tebi jos jednom hvala na info koje si nam davala kad jos nista nije bilo sigurno,nadam se da ce opet doci u Sa ka o i ostali fantasticnmi bendovi
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Tisina wrote:Koncert je bio-blago receno FENOMENALAN!!!!!

a i Sarajevo je dokazalo da zaluszuje da mu dolaze kvalitetni muzicari..

nikada jos nisam vidjela publiku u Bosni da tako savrseno funkcionise kao jedinstvena cjelina
Mila,
zao mi je sto sam te izradila i sto nisam dosla iako sam obecala :(
ali pripreme oko akcije su trajale sinoc do 10 navecer....
sad se tjesim kako nisam "veliki fan" Jamiroquaija pa ono kao nisam miss nesto extra....a vidim po pricama vodolije i XYGirl da jesam
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ako nista drugo, akcija je krenula punom parom :D
Nabildana_Baba

Post by Nabildana_Baba »

kilam wrote:ova atmosfera, ovakva svirka, ovako pozitivni ljudi stvarno neponovljivo (nadam se da grijesim)

iako vecina raje ne zna bas opus jamiroquaija nije im (nam) smetalo da se fantasticno zabave! hvala organizatorima (hehe dobio karte na nagradnoj igri, prodao neke koje su mi bile viska, iako su karte bile za tribine uspio sam uci u parter:), hvala momcima iz jamiroquaija, dali su sve od sebe, bez ijedne greske, hvala svima koji su bili, fakat nezaboravno! (da ne bih isao dalje u patetiku...)

poztivno, jaako pozitivno!
Prodade li kartu?

Ja kupila zapad, a preblegla na teren:)

After u MASH-u je bio bezze, samo da se zna.
bridget

#19 Re: Koncert Jamiroquai

Post by bridget »

chucky drayman wrote:Evo da vidimo ima li ko sa koncerta.Ja sam se upravo vratio i stvrano sam odusevljen.Covjek je pokazao kako se pravi muzicki spektakl a ne tamo neke muzicke prevare da ih ne spominjemo.Drago mi je sto je skenderija bila puna i nismo se nimalo obrukali a atmosfera je bila za 10 :-)
Javite se da cujemo vase impresije sa koncerta.Nadam se da ste se dobro proveli a oni koji su ostali kod kuce neznaju sta su propustili.
bilo je neponovljivo 8-)
raja za cistu desetku a JK za 10+

steta sto sve sto je lijepo kratko traje :roll:
reaktor

Post by reaktor »

koncert kakav se i treba ocekivati od nekoga kao sto je j.k.
ja uopce nisam sumnjao da ce biti dovoljno raje za atmosferu na nivou...
bas sam nesto gledao, ma ni jednog papka nisam vidio...
ulazak na koncert posebna prica... minimalno 7000 ljudi ulazi na 2 ulaza, red 50 metara, niko se ne gura, nema istiskivanja unutarnjih organa o zastitnu ogradu, nema gazanja po prstima... bas mi je drago da postajemo pametniji i kulturniji... eh, a zasto je tako, ma ovo nije tema za politiziranje :D
hogshead

Post by hogshead »

Nema šta, svirka je bila super, zvuk i rasvjeta na nivou (lijepo je za promjenu uživati u savršenom zvuku) raja napravila super stratosferu :D , uobičajeni problemi sa tijesnim ulazima (bez velikog razočarenja, isplatilo se)...sve u svemu, treba ovoj zemlji barem jednom godišnje sličan događaj, čisto radi mentalnog zdravlja
xygirl

Post by xygirl »

joj ljudi meni je stvarno bilo dobro... ludilo skroz :-) noge me uzasno bole od skakanja :D evo jos uvijek dolazim sebi :D ali definitivno je vrijedilo...
doduse dugo sam cekala na ulazu i kad sam ulazila vec je uveliko isla stvar "cosmic girl", sto mi je zao, ali zato sam je iskoristila da odskacem :D skoro pa do prvih redova ... :D ma sto vise reci osim da je bilo predobro... JK je kralj :-)
miknash

Post by miknash »

sta reci osim izvrsno
koncert je malo reci bio dobar a zao mi je svih onih koji su ga propustili. :razz: bilo je super vidjeti mnogo normalne raje na jednom mjestu a ne neke kockaste glave i pokretne celulitnjace sto se loze na karleusu i njoj slicne
DilanDog

Post by DilanDog »

Fantastično! Grad Sarajevo konačno počinje ličiti na metropolu što i jeste!
Da nam još Jay Kayova i drugih zvijezda dođe i da konačno počnemo živjet' kako treba! Ocjena 10 + !!!
kilam

Post by kilam »

Nabildana_Baba wrote:
Prodade li kartu?

Ja kupila zapad, a preblegla na teren:)
uspio sam:)
pravo mi drago da ti je super bilo..
Post Reply