igla wrote:
tokom rat aje svirao tamo negdje u nekom Londonu
tacno, svirao je i sjedio u tamo nekom londonu gdje mu je, btw. i mjesto...nije sjedio u sarajevu s kojim nema nikakve veze, a pogotovo ne u beogradu...
igla wrote: i bolio ga je poprilicno xurac za Sarajevo
Help! (10)
The best in British teamed up to produce this album to help Bosnia. Bandlist includes Oasis (Fade Away), Stone Roses, Radiohead (Lucky), Suede (Shipbuilding), Manic Street Preachers (Raindrops Keep Falling On My Head) and Blur. The last track is 'Come Together' featuring Paul Weller, Noel Gallagher and Paul McCartney
No Boundaries (8)
A benefit album for the refugees in Kosovo.
Great acts include Suede, Oasis, Pearl Jam, Rage Against The Machine, Neil Young, Black Sabbath, Bush, Jamiroquai and Manic Street Preachers
...barem jedna topla rijec, jedna pjesma, bilo koji kurac da se javio da je ziv, da zna i da mu je zao...dovoljno, ne treba vise...
igla wrote:poslat cemo Pecanina da napravi inerviju sa njim i navuci ga (predhodno mu reci da to znaci dje ste raja sta ima) da kaze jebo Aliju
eh tek onda moze da pocne pljuvanje
...bas da vidim da li ce ga ijedan reporter na svijetu navuci da kaze "JEBES" ovoga ili onoga, bilo koga, u bilo kom kontekstu, na bilo koji nacin, a posebno za mrtvog covjeka...gospodin je za tako nesto dovoljno VASPITAN, i nije na nivou tako kojekakvih...
...nije uopste bitno sta misle patriote...bitno je da covjek pred samim sobom zadrzi mrvu dostojanstva...a ne da odmah poteze, cece, stoje aque, alije, jamiroquaie, unca unca, politicare, kriminalce, merline i sta ti ja znam sta sve ne...samo da ne bi morao da naglas kaze da mu je sve to svejedno i da ga je ponijela zelja da digne ruke i zapjeva proljece na moje rame slijece...i da zali sto nije bilo pive...