evo sad se vratih, zaista je bio odlican koncert. a i sarajevo se pokazalo
za pamcenje svakako
Moderator: _BataZiv_0809
a sta bi onoj papanki hanani da kaze kako je bila marisana?Tisina wrote:Reko da otvorim i ja jednu
evo sad se vratih, zaista je bio odlican koncert. a i sarajevo se pokazalo
za pamcenje svakako
Neznam jeste li vi culi..ja sam bio iz Backstage-a...i nakon one 15-minutne pauze...svi su se vratili...i otpjevali pjesmu...onda je Goran rekao Tifi "Tifa saradjuj malo" da bi mu Tifa odgovorio "koji ti je qrac Brega po enti put" .....onda je otisao sa bine...i ponovno se vratio,otpjevao Lipe Cvatu...rekao hvala Sarajevo..i na neki chudan i demonstrativan nachin napustio stage....kad su se na kraju svi poklonili publici njega nije bilo...JBT wrote:Tifa bojkotovao.
interesantno!steta sto je tifa bio out.ja sam nejvise od njega ocekivala.Gordy wrote:Neznam jeste li vi culi..ja sam bio iz Backstage-a...i nakon one 15-minutne pauze...svi su se vratili...i otpjevali pjesmu...onda je Goran reke Tifi "Tifa saradjuj malo" da bi mu Tifa odgovorio "koji ti je qrac Brega po enti put" .....onda je otisao sa bine...i ponovno se vratio,otpjevao Lipe Cvatu...rekao hvala Sarajevo..i na neki chudan i demonstrativan nachin napustio stage....kad su se na kraju svi poklonili publici njega nije bilo...JBT wrote:Tifa bojkotovao.
Ne znam da li je bojkotovao, ili ne, ali mi se cini da nije imao pluca ni glasa da pjeva.JBT wrote:Tifa bojkotovao.
Pa to se kaze, ja necu zato i zato!JBT wrote:I ja bih rado uzeo te pare.
I vuk sit i sve ovce na broju.
Tesko je poslije Grbavice sa Bregom pjevat.
Vec sam u nekom postu napisao da ovi iz Coline organizacije, razmatraju da nikako ne pjeva u Zg i Bg, ako se ne popravi.JBT wrote:"
Najbolje je tako covjeka zajebat. Jos ako zajebani voli pare.....
Pa sto ti ljudi ne dodju na njegov samostalni koncert pa da vide kako se pjeva?