požurite!!!
karta 20KM!
Moderator: _BataZiv_0809
Evo trcimflora.sa wrote:kolegica danas kupila u Titovoj, nema još puno!
požurite!!!
karta 20KM!
Haj valja samo da ateriramflora.sa wrote:aris_angel1s wrote:Evo trcimflora.sa wrote:kolegica danas kupila u Titovoj, nema još puno!
požurite!!!
karta 20KM!
poklonim ti ja svoju!
![]()
ako dobijem!
![]()
ja ionako ne idem!!!
ceca napunila TIVOLI. 9000 slovenaca pjevalo sa cecom. toliko o slovencimaDuh sa sjekirom wrote:DeanGospo wrote:Da parafraziram Bregu od prije par godina:
"Sarajevo je obicna selendra iz koje covjek odlazi kada napuni osamnaest godina".
Car pare i magle ce pokusati i ovaj put da pokaze da je u stanju da podjoni sto se podjoniti moze, sere po gradu, svira za Milosevicevu dusui nakon svega dodje i uzme pinku ko Bono Vox. Respect.
Hajmo sad svi skupa ... ima neeeeka tajna veza, tajni prolaz tajni put ... ops to su nadrealisti.....
I TO JE TO, KO GOD ODE ISTO KAO DA JE OTISAO CECU GLEDATI...BAR STO SE MENE TICE, A DA CE IH BIT NEMA SUMNJE.
ZMAJCEKI SU NAJPAMETNIJI KAD HIM SE CECILIJA DOVUKLA NA AIRPORT, SORRY, AL NEMATE ODREDJENE PAPIRE MORAT CETE NAZAJ!
kakvi li su to stekovi...ace ventura wrote:neki od komentara na ovom i slicnim sajtovima su me isprovocirali i moram da reagujem!
kupio sam danas karte u operi, izgleda da potraznja nije bas tolika koliko se pricalo da ce biti. izgleda da je dnevna politika opet odigrala na pravu kartu, a i brega je tu pomogao sa zaista bezobraznom cijenom![]()
Ovo je istina,o ostalom se ne bih izjasnjavala!Na koncert necu ici jer ih ne volim dovoljno da bih otisla,a nikada na neciji koncert ne bih otisla ili ne otisla zbog politickih motiva!U pitanju je muzika prije svega!ace ventura wrote:jer mi je bilo jasno sta je jedini bregovicev cilj! nije njemu bio cilj napraviti koncert na vidovdan, niti ovaj koncert ima bilo kakvih politickih, pa cak ni emotivnih ambicija. cilj ovoga koncerta je iskljucivo NOVAC!!!
Naravno, muzika prije svegametal_rules_cura wrote:Ovo je istina,o ostalom se ne bih izjasnjavala!Na koncert necu ici jer ih ne volim dovoljno da bih otisla,a nikada na neciji koncert ne bih otisla ili ne otisla zbog politickih motiva!U pitanju je muzika prije svega!ace ventura wrote:jer mi je bilo jasno sta je jedini bregovicev cilj! nije njemu bio cilj napraviti koncert na vidovdan, niti ovaj koncert ima bilo kakvih politickih, pa cak ni emotivnih ambicija. cilj ovoga koncerta je iskljucivo NOVAC!!!