Koncert Bijelog Dugmeta u Sa

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Upish

#1 Koncert Bijelog Dugmeta u Sa

Post by Upish »

Ljudiiii,

Imali neko informacije vezane za koncert?

Kada karte idu na prodaju i po kojoj cijeni???
metal_rules_cura

#2 Re: Koncert Bijelog Dugmeta u Sa

Post by metal_rules_cura »

Upish wrote:Ljudiiii,

Imali neko informacije vezane za koncert?

Kada karte idu na prodaju i po kojoj cijeni???
Sasvim slucajno naletih u novinama da ce karte biti 10 eura cini se,a u prodaji ce biti drugom polovinom maja.
Upish

Post by Upish »

haj dobro je, valjda nece planuti isti dan.

prije sam cuo da ce prodaja poceti pocetkom maja pa reko da provjerim da vec nije pocelo.
sopran

Post by sopran »

JA SE BAS BOJIM DA CE KARTE PLANUTI ZA NEKOLIKO SATI OD TRENUTKA KAD BUDU PUSTENE U PRODAJU... AKO SE SJECATE, TAKO JE BILO I SA KARTAMA ZA PRVI BALASEV KONCERT NAKON RATA... ISKRENO, BILO BI MI CUDNO I DA BUDE DRUGACIJE :shock: VJEROVATNO NECU BITI TU KAD SE KARTE BUDU PRODAVALE, ALI SAM ZADUZILA SVU (MNOGOBROJNU :-D ) FAMILIJU, PRIJATELJE I POZNANIKE DA RAZAPNU SATORE ISPRED STRATESKIH MJESTA GDJE CE SE KARTE PRODAVATI I, NARAVNO, DAJU SVE OD SEBE DA I MENI NABAVE JEDNU! :D SVIMA SAVJETUJEM ISTO, UKOLIKO NE ZELE DA PROPUSTE OVAJ NEPONOVLJIVI DOGADJAJ I STIMUNG KOJI ON DONOSI, A NI GANJANJE KAKVIH SIGURNIJIH NACINA DOLASKA DO KARTE ( CITAJ: STELA) NE BI BILO NA ODMET! :-D NADAM SE DA ME NISTA NECE SPRIJECITI DA TOG 15. JUNA BUDEM NA KOSEVU! IAKO CU ZBOG FAKULTETSKIH OBAVEZA IZ BECA DOCI SAMO NA TAJ JEDAN DAN, MISLIM DA JE VRIJEDNO 28 SATI VOZNJE BUSOM... NEKA RAJA, KOJA, TAKODJER, OVDJE STUDIRAJU, MISLE ICI NA KONCERT U ZAGREB ZBOG BLIZINE, ALI SMATRAM DA CE OVAJ NAS, IPAK, BITI NAJBOLJI :-D! CAO!
DeanGospo

Post by DeanGospo »

Da parafraziram Bregu od prije par godina:
"Sarajevo je obicna selendra iz koje covjek odlazi kada napuni osamnaest godina".
Car pare i magle ce pokusati i ovaj put da pokaze da je u stanju da podjoni sto se podjoniti moze, sere po gradu, svira za Milosevicevu dusu ;) i nakon svega dodje i uzme pinku ko Bono Vox. Respect.
Hajmo sad svi skupa ... ima neeeeka tajna veza, tajni prolaz tajni put ... ops to su nadrealisti.....
edu

Post by edu »

DeanGospo wrote:Da parafraziram Bregu od prije par godina:
"Sarajevo je obicna selendra iz koje covjek odlazi kada napuni osamnaest godina".
Car pare i magle ce pokusati i ovaj put da pokaze da je u stanju da podjoni sto se podjoniti moze, sere po gradu, svira za Milosevicevu dusu ;) i nakon svega dodje i uzme pinku ko Bono Vox. Respect.
Hajmo sad svi skupa ... ima neeeeka tajna veza, tajni prolaz tajni put ... ops to su nadrealisti.....
ma to si ti garant kusturicu citir'o..malo si se zbunkio..nema veze..oprastamo...
DeanGospo

Post by DeanGospo »

edu wrote:
ma to si ti garant kusturicu citir'o..malo si se zbunkio..nema veze..oprastamo...

Ma, najgore je sto se nisam zabunio :(.
Brega, ziher. Onda kada je prvi trubacima dolazio... Ili su Dani ili je Bosna objavila intervju. Mislim da je Bosna, jer su ga Dani nalijepili tada...
Brega je to bio sigurno.
DeanGospo

Post by DeanGospo »

edu wrote:

Ma, najgore je sto se nisam zabunio :(.
Brega, ziher. Onda kada je prvi trubacima dolazio... Ili su Dani ili je Bosna objavila intervju. Mislim da je Bosna, jer su ga Dani nalijepili tada...
Brega je to bio sigurno.
RPM

Post by RPM »

ja ba, sve nesto Brega vako Brega nako, im'o je on finih aferima koje normalan insan nebi progut'o, al' kad ono dodje u Sa svi mu dupe ljube ... :D ... ma nesto mi tu smrdi opasno ... :D
duh_koji

#10 Karte za dugmice tuzla

Post by duh_koji »

agencija guverner turist (trzni centar kod tuzlanske banke)

cijena 38 maraka s prevozom Tuzla - Sarajevo - Tuzla

broj telefona 035 247 410

eto tolko od mene

P.S. od ljudi jako bliskih agenciji cuh da ulaznica nema puno pa ko hoce nek pozuri mene moja ceka vec uplacena.

Regards Duh_koji
The_Fluid

Post by The_Fluid »

a bit će i u cafe Opera preko puta Narodnog pozorišta, pa kome je usput i blizu..
dugme-bijelo

Post by dugme-bijelo »

The_Fluid wrote:a bit će i u cafe Opera preko puta Narodnog pozorišta, pa kome je usput i blizu..
Da, objavili su prije nekih desetak dana na infobaru tu informaciju

evo direktnog linka
http://www.infobar.ba/2005/html/kalenda ... -dugme.htm

a procitao sam tamo da ce http://www.infobar.ba i http://www.sarajevo-x.com dijeliti jedini ulaznice za dugme od svih portala u BiH
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Negdje je pomenuto da će se u nekom (kratkom) periodu moći rezervisati karte i internetom...
Stitch__

Post by Stitch__ »

vec sam je nabavio :D 20 km cijena, na karti je omot jednog od njihovih albuma, sa sisama u texas jakni, bolji poznavaoci ce se mozda i sjetit koji je to album :-)

ah, prednost rada u avazu, sta da vam kazem :P :D

P. S.

upravo sam se sjetio - album je "Kad bi bio bijelo dugme" :)
vedderedi

Post by vedderedi »

Gadi mi se Bregovic (on mi dodje nesto kao blaza, citaj maskiranija, verzija Kusturice)!
FUJ!
Zato odoh na U2 u Bec, Bono se '94. nije pitao koja ''strana'' je u pravu, normalan covjek je to znao!
bosniaque

Post by bosniaque »

brega isti cetnik kao i svi ostali koji su bili na ravnoj gori nedavno! :zzzz:

i ako jos uvjek slusam bijelo dugme ne pada mi na pamet da odem na tako jedan koncert! :zzzz:
valjda ce se koncert odrzati u utorak koliko sam cuo, a to je valjda neki vidov dan ili tako nest!
znaci brega nist ne prepusta slucajnosti! :)
navalite , mozda ce i PINK da prenosi! :)
novalic

Post by novalic »

kada je taj jebeni koncert ?
novalic

Post by novalic »

http://www.infobar.co.ba/2005/html/baro ... -dugme.htm

dobro je, nasla sam...

mozda i ja dodjem...

ne znam, stvarno razmisljam da zaprasim ili za sarajevo ili za zagreb...
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Stitch__ wrote:vec sam je nabavio :D 20 km cijena, na karti je omot jednog od njihovih albuma, sa sisama u texas jakni, bolji poznavaoci ce se mozda i sjetit koji je to album :-)

ah, prednost rada u avazu, sta da vam kazem :P :D

P. S.

upravo sam se sjetio - album je "Kad bi bio bijelo dugme" :)
I meni je mama kupila karte, valjda i ona ima neke prednosti, ali ne iz Avaza...sa sigurnošću tvrdim..... :-)
CuraDrugogSistema

Post by CuraDrugogSistema »

gdje vi kupujete te karte? :?
FortunaBela

Post by FortunaBela »

To ti ne bih znala reći, mama je to negdje nabavila, baš mi je juče javila.
dugme-bijelo

Post by dugme-bijelo »

Evo jutros vidjeh na infoBAR-u objavise sve centre i kontakte u BiH za prdaju ulaznica
link vam je
http://www.infobar.ba/2005/html/baromet ... -DUGME.htm
Drumer

Post by Drumer »

Svaka cast Bregi i ostalim clanovima benda, al da moj otac svira na kosevu ne bih mu dao 10 ojra. To je gajba i po piva. A sa sruge strane cojk je pokro sve sto se moze pokrasti od strane muzike, tako da ga ne smatram muzicarem nikako, a Tifu pogotovu. Jedini muzicari vrijedni spomena koji su svirali u tom bendu su Ipe Ivandic i Djidji Jankelic. Haj zdravo..
CuraDrugogSistema

Post by CuraDrugogSistema »

dugme-bijelo wrote:Evo jutros vidjeh na infoBAR-u objavise sve centre i kontakte u BiH za prdaju ulaznica
link vam je
http://www.infobar.ba/2005/html/baromet ... -DUGME.htm
hvala.. 8-)
edu

Post by edu »

izgleda da je vec prava lutrija naci karte za koncert..iako sam ja juce najnormalnije kupio kartu (u ferhadiji)... :? :? :?
Post Reply