ok,podrzavam toCSKA wrote:DoZeN wrote:kojoj zastavom BIH? ovom novom ili s ljiljanima?CSKA wrote: Gdje strpa Vojvodu Radomira Putnika medju ove delegate ?
Sto se tice teme,nista na silu,ko hoce da navija neka navija ko nece ne mora, ne treba ga puskom siliti.Znam i ja par Srba koji su sa zastavama BiH proslavili pobjedu,ali ne treba ih sada slikati i pokazivati kao da su Jeti ili Bigfoot.
Jednom jedinom sto postoji,ovom plavo-zuto-bjelom.
Konacno nesto pozitivno
- DoZeN
#276 Re: Konacno nesto pozitivno
- DoZeN
#277 Re: Konacno nesto pozitivno
Apsolutno nisi u pravuChmoljo wrote:
to je to, slavi ba, a bujruma uvijek imako neće, naći će uvijek razlog zašto neće, ko hoće, sitnice mu neće smetati.
Ja znam mnoge navijace Partizana koji su bili navijaci tog kluba prije rata (Bosnjake pa I Hrvate) koji se sada gljusaju raznih zastava na tribinama JNA, znaci RAZLOG moze da bude i mozda i opravdan?
-
Bodkin
#278 Re: Konacno nesto pozitivno
i ja to kontao pitati ali nema svrhe. izvuce se neki grijehCSKA wrote:Gdje strpa Vojvodu Radomira Putnika medju ove delegate ?It_is_a_Leclerc wrote:Evo, umjesto navijanja za BiH, predlažem da srpski narod u BiH vrši pritisak na svoje predstavnike i, u cilju ravnopravnosti i suživota, izmijeni nazive ulica u tom entitetu - Ulica Ratka Mladića, Ulica Draže Mihajlovića, Ulica Vojvode Putnika, Ulica Srpske doborovoljačke garde. I neka promijene odluku o zabrani postavljanja spomenika na mjestu spaljivanja 70 Višegrađana.
Sto se tice teme,nista na silu,ko hoce da navija neka navija ko nece ne mora, ne treba ga puskom siliti.Znam i ja par Srba koji su sa zastavama BiH proslavili pobjedu,ali ne treba ih sada slikati i pokazivati kao da su Jeti ili Bigfoot.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#279 Re: Konacno nesto pozitivno
to poredimo BH Fanaticose i Grobare/Delije?DoZeN wrote:Apsolutno nisi u pravuChmoljo wrote:
to je to, slavi ba, a bujruma uvijek imako neće, naći će uvijek razlog zašto neće, ko hoće, sitnice mu neće smetati.
Ja znam mnoge navijace Partizana koji su bili navijaci tog kluba prije rata (Bosnjake pa I Hrvate) koji se sada gljusaju raznih zastava na tribinama JNA, znaci RAZLOG moze da bude i mozda i opravdan?
mene nikad ne bi uvrijedila trobojka na tom stadionu. ne može me uvrijediti, jer je simbol jednog naroda. mogu me uvrijediti podrške ratnim zločincima, i pjesme "ubi ovog/onog". a to nisu sitnice.
iako, ruku na srce, radovao sam se kada je Partizan izbacio Newcastle. ali iz sportskih razloga, manji tuče većeg i tako...