Konacno nesto pozitivno

Post Reply
DoZeN

#276 Re: Konacno nesto pozitivno

Post by DoZeN »

CSKA wrote:
DoZeN wrote:
CSKA wrote: Gdje strpa Vojvodu Radomira Putnika medju ove delegate ?

Sto se tice teme,nista na silu,ko hoce da navija neka navija ko nece ne mora, ne treba ga puskom siliti.Znam i ja par Srba koji su sa zastavama BiH proslavili pobjedu,ali ne treba ih sada slikati i pokazivati kao da su Jeti ili Bigfoot.
kojoj zastavom BIH? ovom novom ili s ljiljanima?

Jednom jedinom sto postoji,ovom plavo-zuto-bjelom.
ok,podrzavam to :bih:
DoZeN

#277 Re: Konacno nesto pozitivno

Post by DoZeN »

Chmoljo wrote:
to je to, slavi ba, a bujruma uvijek ima :D ko neće, naći će uvijek razlog zašto neće, ko hoće, sitnice mu neće smetati. :)
Apsolutno nisi u pravu
Ja znam mnoge navijace Partizana koji su bili navijaci tog kluba prije rata (Bosnjake pa I Hrvate) koji se sada gljusaju raznih zastava na tribinama JNA, znaci RAZLOG moze da bude i mozda i opravdan?
Bodkin

#278 Re: Konacno nesto pozitivno

Post by Bodkin »

CSKA wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Evo, umjesto navijanja za BiH, predlažem da srpski narod u BiH vrši pritisak na svoje predstavnike i, u cilju ravnopravnosti i suživota, izmijeni nazive ulica u tom entitetu - Ulica Ratka Mladića, Ulica Draže Mihajlovića, Ulica Vojvode Putnika, Ulica Srpske doborovoljačke garde. I neka promijene odluku o zabrani postavljanja spomenika na mjestu spaljivanja 70 Višegrađana.
Gdje strpa Vojvodu Radomira Putnika medju ove delegate ?

Sto se tice teme,nista na silu,ko hoce da navija neka navija ko nece ne mora, ne treba ga puskom siliti.Znam i ja par Srba koji su sa zastavama BiH proslavili pobjedu,ali ne treba ih sada slikati i pokazivati kao da su Jeti ili Bigfoot.
i ja to kontao pitati ali nema svrhe. izvuce se neki grijeh
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#279 Re: Konacno nesto pozitivno

Post by Chmoljo »

DoZeN wrote:
Chmoljo wrote:
to je to, slavi ba, a bujruma uvijek ima :D ko neće, naći će uvijek razlog zašto neće, ko hoće, sitnice mu neće smetati. :)
Apsolutno nisi u pravu
Ja znam mnoge navijace Partizana koji su bili navijaci tog kluba prije rata (Bosnjake pa I Hrvate) koji se sada gljusaju raznih zastava na tribinama JNA, znaci RAZLOG moze da bude i mozda i opravdan?
to poredimo BH Fanaticose i Grobare/Delije? :D

mene nikad ne bi uvrijedila trobojka na tom stadionu. ne može me uvrijediti, jer je simbol jednog naroda. mogu me uvrijediti podrške ratnim zločincima, i pjesme "ubi ovog/onog". a to nisu sitnice.

iako, ruku na srce, radovao sam se kada je Partizan izbacio Newcastle. ali iz sportskih razloga, manji tuče većeg i tako...
Post Reply