Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gile Šampion wrote:Fakat vise i vakat je bio da onoj djeci naprave skolu kakva im i dolikuje...a pola onih debilskih profesora treba rastjerati i dovesti nove i mladje...posebno onu CVIKERAŠICU koja predaje Biologiju ,Kamenicu...
Sve potpisujem. Gospodja Direktor i pedagog kazu da one ne vide sto je tu toliko neuslovno.
Nama roditeljima i posebno djeci-sve. Profesori, uz casne izuzetke, kao da su i sami isfrustrirani sto rade u onakvoj skoli. Kamenica- jos uvijek moram kupovati njene knjige, pored onih odobrenih od strane PPZ-a.
"Najnovija" profesorica bosanskog jezika govori volijo, vidijo...a kada se neko nasalio da ce napisati pismeni ćirilicom, dobila napad histerije...Ma treba ono sve dobro pročešljati...pola ih nije za predavaca, mada ne umanjujem tim njihovo znanje. Predavac ne moze biti svako, bez obzira koliko znanja imao.
Da li ti uopste pratis izjave doticne dvije osobe?
Sta njaske napamet majke ti mile?
Sto bi se onda oni borili za ovo, zasto su onda krv propisali dok nisu prebacili tu kinesku donaciju sa istocnog sarajeva na novi grad?
Gile Šampion wrote:Fakat vise i vakat je bio da onoj djeci naprave skolu kakva im i dolikuje...a pola onih debilskih profesora treba rastjerati i dovesti nove i mladje...posebno onu CVIKERAŠICU koja predaje Biologiju ,Kamenicu...
Sve potpisujem.
Gospodja Direktor i pedagog kazu da one ne vide sto je tu toliko neuslovno.
Nama roditeljima i posebno djeci-sve. Profesori, uz casne izuzetke, kao da su i sami isfrustrirani sto rade u onakvoj skoli. Kamenica- jos uvijek moram kupovati njene knjige, pored onih odobrenih od strane PPZ-a.
"Najnovija" profesorica bosanskog jezika govori volijo, vidijo...a kada se neko nasalio da ce napisati pismeni ćirilicom, dobila napad histerije...Ma treba ono sve dobro pročešljati...pola ih nije za predavaca, mada ne umanjujem tim njihovo znanje. Predavac ne moze biti svako, bez obzira koliko znanja imao.
Sto ovdje neki brane svoju mamu! Jeli tako Mircerka? Dajte ljudi, svi znamo sta se desavalo po Gimnaziji i kako su se pare prale! Igrom slucaja pola profesora iz Gimnazije su mi porodicni prijatelji, i znamo kako je direktorica auta kupovala i stanove po Sarajevu mjenjala! A Gimnazija k'o fol cekala premjestaj fondova i dozvolu za izgradnju!
A sto se tice izgradnje, jeste mi drago! Ipak sam i ja tamo isla!
miss_m wrote:Sto ovdje neki brane svoju mamu! Jeli tako Mircerka? Dajte ljudi, svi znamo sta se desavalo po Gimnaziji i kako su se pare prale! Igrom slucaja pola profesora iz Gimnazije su mi porodicni prijatelji, i znamo kako je direktorica auta kupovala i stanove po Sarajevu mjenjala! A Gimnazija k'o fol cekala premjestaj fondova i dozvolu za izgradnju!
A sto se tice izgradnje, jeste mi drago! Ipak sam i ja tamo isla!
E maco, za ovo ti ide prijava za klevetu pa se zali upravi vodovoda