KOMUNISTICKA PARTIJA
- quasar
#51 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Jedino od drugova kineza da zatrazimo neku hightech kamuflaznu pidzamu, pa da satelit misli da smo jato divljih prepelica. 
-
MAX68
#52 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
OD 250 OSNIVACA PRISUTNIH NA OSNIVACKOJ SKUPSTINI OKO 70% SU MLADI IZMEDU 21-31 GODINE
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#53 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
pa da nas pobije kakav "investitor" u šetnji kroz priroduquasar wrote:Jedino od drugova kineza da zatrazimo neku hightech kamuflaznu pidzamu, pa da satelit misli da smo jato divljih prepelica.
- quasar
#54 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
JoseMujica wrote:pa da nas pobije kakav "investitor" u šetnji kroz priroduquasar wrote:Jedino od drugova kineza da zatrazimo neku hightech kamuflaznu pidzamu, pa da satelit misli da smo jato divljih prepelica.![]()
- Ateista
#55 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
A ko je predstavnik, predjsedavajuci, kako vec se zove, mislim da mora biti neko na celu ko je sve to pokrenuo?MAX68 wrote:OD 250 OSNIVACA PRISUTNIH NA OSNIVACKOJ SKUPSTINI OKO 70% SU MLADI IZMEDU 21-31 GODINE
-
frngla
#56 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
podrzavam u potpunosti!
sretno drugovi
sretno drugovi
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#57 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
To je odlično ali bi trebalo neko poznato ime sa kojim bi se ljudi identifikovali,makar neko od nasljednika!MAX68 wrote:OD 250 OSNIVACA PRISUTNIH NA OSNIVACKOJ SKUPSTINI OKO 70% SU MLADI IZMEDU 21-31 GODINE

Ideja je dobra,sa komunistima nema zajebancije a dosta je i bilo kojekakvih krvopija i mlakonja!

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#58 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Moj prijedlog ,ako vec nemate predsjednika..a garant imate
..Svjetlana Broz.
Hem sto ima adekvatno prezime i porodicnu lozu
,hem sto je zena idealista i veliki borac sa ljude i ljudskost uopste.. 
Hem sto ima adekvatno prezime i porodicnu lozu
- JoseMujica
#59 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
ma daj.....pa nije komunizam povratak nasljednoj monarhiji.-LIBERO- wrote:Moj prijedlog ,ako vec nemate predsjednika..a garant imate..Svjetlana Broz.
![]()
![]()
Hem sto ima adekvatno prezime i porodicnu lozu,hem sto je zena idealista i veliki borac sa ljude i ljudskost uopste..
Ja bih Hareta za precednika stavio
- Patron of Formello
#60 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Kada i kako ce se biti moguce uclaniti u partiju?MAX68 wrote:OD 250 OSNIVACA PRISUTNIH NA OSNIVACKOJ SKUPSTINI OKO 70% SU MLADI IZMEDU 21-31 GODINE
- prljavi Hare
#61 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Ne bih ja da se namećem!JoseMujica wrote:ma daj.....pa nije komunizam povratak nasljednoj monarhiji.-LIBERO- wrote:Moj prijedlog ,ako vec nemate predsjednika..a garant imate..Svjetlana Broz.
![]()
![]()
Hem sto ima adekvatno prezime i porodicnu lozu,hem sto je zena idealista i veliki borac sa ljude i ljudskost uopste..
Trebalo mi makar par zvučnih imena,pa taman da ih je sve poklopila ona bolest....Kako se zove onaj Nijemac
što krije stvari po kući?
- Ateista
#62 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
To je tacno, ali mislim da prijedlog svejedno nije los, ne samo zbog imena nego i zbog njenih ostalih sposobnosti.JoseMujica wrote:ma daj.....pa nije komunizam povratak nasljednoj monarhiji.-LIBERO- wrote:Moj prijedlog ,ako vec nemate predsjednika..a garant imate..Svjetlana Broz.
![]()
![]()
- JoseMujica
#63 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
ša će ti Švabo zar ti i ne piše pod avatarom da se sjećaš svega.
Već vidim na prvom sastanku tvoje obraćanje, kako sa sentimentom objašnjavaš drugovima i drugaricama kako je Marx pisao Kapital i muke sa hemoroidima zbog tvrdih kapitalističkih klupa britanske biblioteke
.....ono ko priče Broja 1 
PS
prvi predsjednik KP mora da bude radnik iz proizvodnje..inače je sama partija šuplja
Već vidim na prvom sastanku tvoje obraćanje, kako sa sentimentom objašnjavaš drugovima i drugaricama kako je Marx pisao Kapital i muke sa hemoroidima zbog tvrdih kapitalističkih klupa britanske biblioteke
PS
prvi predsjednik KP mora da bude radnik iz proizvodnje..inače je sama partija šuplja
- Ateista
#64 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Nije lose kao simbol, ali ipak na celu mora da bude neko sposoban za to, sto ne znaci da radnik u proizvodnji nije sposoban, moze biti a i ne mora, ali mislim da je to bitnije od simbolike.JoseMujica wrote:ša će ti Švabo zar ti i ne piše pod avatarom da se sjećaš svega.
Već vidim na prvom sastanku tvoje obraćanje, kako sa sentimentom objašnjavaš drugovima i drugaricama kako je Marx pisao Kapital i muke sa hemoroidima zbog tvrdih kapitalističkih klupa britanske biblioteke.....ono ko priče Broja 1
PS
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
- prljavi Hare
#66 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
JoseMujica wrote:ša će ti Švabo zar ti i ne piše pod avatarom da se sjećaš svega.
Već vidim na prvom sastanku tvoje obraćanje, kako sa sentimentom objašnjavaš drugovima i drugaricama kako je Marx pisao Kapital i muke sa hemoroidima zbog tvrdih kapitalističkih klupa britanske biblioteke.....ono ko priče Broja 1
PS

- quasar
#67 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Fadil Banjanovic, on je grlat.JoseMujica wrote:ša će ti Švabo zar ti i ne piše pod avatarom da se sjećaš svega.
PS
A ko da gledam eto Mirnesa, ide...
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#68 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Pa naravno!JoseMujica wrote:ja pretpostavljam da se radi o preživjelim partizanima
omladina je više u ovim postmodernim furkama binarnog revolucionarizma brez posljedica Okupajmo ovo ili ono
Partizani su, kako znamo, oslobađali a ova omladina bi sad da okupira
- prljavi Hare
#69 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Mirnes ne bi bio loš!Budalast,opičen a k tome i pilot!quasar wrote:Fadil Banjanovic, on je grlat.JoseMujica wrote:ša će ti Švabo zar ti i ne piše pod avatarom da se sjećaš svega.
PS
A ko da gledam eto Mirnesa, ide...
- JoseMujica
#70 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
ma kakav Mirnes, najobičniji SDA-ovski politički pion...da napravi cirkus od svega toga
-
roštilj
#71 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
komunisticka partija je respektasbilna opcija u zapadnoj evropi ali kod nas ce papci odmah krenuti sa stigmatizacijom tipa totalitarna ideologija i slicno.
ko da na sceni nemamo soviniosticko religionisticki sovinizam vec vise od dvije decenije.
ko da na sceni nemamo soviniosticko religionisticki sovinizam vec vise od dvije decenije.
Last edited by roštilj on 24/11/2011 15:43, edited 1 time in total.
- quasar
#72 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Bata Živojinović 
- Hemel
#73 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
kraj 2012...sastanak Merkelove sa liderima KP-e... 
- prljavi Hare
#74 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
JoseMujica wrote:ma kakav Mirnes, najobičniji SDA-ovski politički pion...da napravi cirkus od svega toga
- JoseMujica
#75 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA
Hemel wrote:kraj 2012...sastanak Merkelove sa liderima KP-e...