Sve sam sikterisala, od komsija mi niko ne dolazi niti ja idem kome, i kao sto neko vec rece, pojedose se jer nemaju uvid u moj raspored i u to sto se desava u mojoj kuci
KOMSILUK
Moderator: anex
- zena21
Ne druzim se ni skim u komsiluku zato sto su svi mahalci... Po citav dan bi ispijali kafe i tracali jedni druge... Ja imam previse obaveza da bih ovako provodila svoje vrijeme i idu mi na k***c price tipa - ona donijela 3 kese iz granapa, kod onih gorilo svjetlo do 2 jutros, onaj dos'o kuci u 1...
Sve sam sikterisala, od komsija mi niko ne dolazi niti ja idem kome, i kao sto neko vec rece, pojedose se jer nemaju uvid u moj raspored i u to sto se desava u mojoj kuci
- tech10
Sve bi ti se samo kazalo na medjuspratu.zmijaIzmaj wrote:ali ne smijem ti ime saznatitech10 wrote:Eto mene tamo pa da se stiskamo u parnom.zmijaIzmaj wrote:u mom neboderu, veselom zdanju, nema ni jednog frajera, lika, kako treba da bi se mogli stiskati u liftu, onom parnom sto je malehanod milion sugradjana sa kojima dijelim zgradu, ne znam nikome ime
osim jednoj alkoholicarki ani, sto me je jednom poslala da joj kupim stok i piva
![]()
-
noviprimitivac
jarane vrati se movapirmin wrote:Odprilike:
-neki studenti,darkeri,niko ne zna koliko ih boravi u stanu
-cigani iz Leskovca
-neka ruska bagra,Uzbekistan ili Kazahstan
-Svabe,mladi bracni par od nekih 25-ona dozivljava vrlo intenzivne orgazme sudeci po paranju etera
-magistrica,doktor medicine...whatever ,solo zena sa milion kompleksa sudeci po drzanju
-dobrodrzeci penzioner od nekih 2 metra-obozavatelj arija i opereta
-neke vehabije,cijenim potencijalni sleeper-i
...i sve je super...jer ipak nemamo jebenih Turaka u blizini.
-
obuca
E svaka cast isti slucaj i kod mene. Al kod mene u ulazu sami seljoberi. Em je prljavo i unisteno sve em sto je najgore njima ne smeta. Sada planiram skoreno cukece govno da instaliram nekima pred vrata da vidim hocel ga sklonit pa uci u kucu ili ce ga samo preskociti. FUJ FUJ FUJ FUJzena21 wrote:Ne druzim se ni skim u komsiluku zato sto su svi mahalci... Po citav dan bi ispijali kafe i tracali jedni druge... Ja imam previse obaveza da bih ovako provodila svoje vrijeme i idu mi na k***c price tipa - ona donijela 3 kese iz granapa, kod onih gorilo svjetlo do 2 jutros, onaj dos'o kuci u 1...![]()
- samson
#59 Re: KOMSILUK
e vako preko puta mene stanuje svabica sa nekim njenim jebacem a ta svabica ima 5 djece pa uvjek neka buka dojdem sa posla uvjek galame ispred vrata ko u svinja obuca razbacata do mene stanuje neki par mladi nista se necuje ljevo od mene stanuje turcin jako je kulturan miran a i djeca su mu mirna ispod mene stanuje jedna baba ima joj preko 80 godina kad se zabije u lift neizlazi nikako i meni preostaje pjeske
a svaki puta na balkonu gleda kad dolazim i kad odlazim sve zna eh onda imamo jednog komsiju sam stanuje ima mozda 50 godina pedofil neki mrzi strance neki dan cujem trenira psa da napada turcine
reko da hoce meni doci taj pas kako bi ga u gulas
svaki puta zove policiju neznam boji se stranaca a u stanu sve od hitlera ima