Komsic umjesto Lagumdzije !

Post Reply
JBT

#251 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by JBT »

kadrovi su vam mrak. hahah. cuj molim te "jedan denis becirovic" - jel to onaj sto se svaki put kada neko se obraca lagumdziji, on dize da replicira umjesto zlatka, i jel to onaj koji je rekao "kad vi dirate naseg predsjednika i mi cemo vasgeg" pri verbalnom nadmetanju za poslanicima stranke za bih.

"jedan sasa magazinovic" - jel to onaj sto je rat proveo u beogradu!!!?
I?
Vodenjak

#252 Re:

Post by Vodenjak »

Benighted wrote:
missko wrote:Ja sam imao jedan cudan slucaj prije par godina. Nisam clan SDP-a i nikad do sad nisam za njih glasao al sam u nacelu najblizi socijal-demokratskoj opciji al koja vlada u Evropskim zemljama. Nesto je trebalo posmatrati izbore i kao dobija se 30-50 maraka ne znam tacno i ja hajd da ubodem koji dinar odem u SDP kod Suade stare mrgudne funkcionerke SDP-a i budem citava 2 dana na birackom mjestu ko budala mahnita i oni jos dobiju te izbore i na kraju se ispostavi da nema para i da su vec unaprijed potrosene u kampanji. Eeeee moj Zlatko.
Mislim da bi cijela sadasnja struktura trebala da se izmjeni i da Zlatko odseli iz BiH da bi Komsic i njegov tim mogli od te stranke napraviti nesto.
Ovu pricu cujem vec par puta...
Nema mi smisla... ako hoces zaradit sta na izborima idi brate u Radom za Boljitak... Sad SDP i Zlatko ne valjaju...

A to da bi Komsic u funkciji predsjednika dao doprinos rastu SDP-a bi (mislim i sada to cini)!
A to da li bi Komsic bolje vodio SDP --- ne znam!
Pa ti si bas cudan... :oops:

Covjeku propalo 30-50 maraka a ti nimalo sucuti za to nemas...
ccc... :-) :-) :-)

:roll:
carla del ponte

#253 Re: Re:

Post by carla del ponte »

Vodenjak wrote:
Benighted wrote:
missko wrote:Ja sam imao jedan cudan slucaj prije par godina. Nisam clan SDP-a i nikad do sad nisam za njih glasao al sam u nacelu najblizi socijal-demokratskoj opciji al koja vlada u Evropskim zemljama. Nesto je trebalo posmatrati izbore i kao dobija se 30-50 maraka ne znam tacno i ja hajd da ubodem koji dinar odem u SDP kod Suade stare mrgudne funkcionerke SDP-a i budem citava 2 dana na birackom mjestu ko budala mahnita i oni jos dobiju te izbore i na kraju se ispostavi da nema para i da su vec unaprijed potrosene u kampanji. Eeeee moj Zlatko.
Mislim da bi cijela sadasnja struktura trebala da se izmjeni i da Zlatko odseli iz BiH da bi Komsic i njegov tim mogli od te stranke napraviti nesto.
Ovu pricu cujem vec par puta...
Nema mi smisla... ako hoces zaradit sta na izborima idi brate u Radom za Boljitak... Sad SDP i Zlatko ne valjaju...

A to da bi Komsic u funkciji predsjednika dao doprinos rastu SDP-a bi (mislim i sada to cini)!
A to da li bi Komsic bolje vodio SDP --- ne znam!
Pa ti si bas cudan... :oops:

Covjeku propalo 30-50 maraka a ti nimalo sucuti za to nemas...
ccc... :-) :-) :-)

:roll:
Sigurno su te prokužili da nisi glas'o. :mrgreen:
saibaba

#254 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by saibaba »

Ne mogu nikako da svarim željka i ulje na platnu Josip Broz koje visi u njegovom kabinetu.
Idolopoklonstvo takve vrste mi jednostano ne ide uz njegov stav.
carla del ponte

#255 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Možda bi trebao da stavi križ na zid pa da Hrvati prihvate da je on ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BiH IZ REDA HRVATSKOG NARODA :mrgreen:
saibaba

#256 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by saibaba »

a zašto to nebi jednostavno bio jedan neopterečeni bijeli zid :D
carla del ponte

#257 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Pa da kažu da čovjek nema stava :thumbup:
saibaba

#258 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by saibaba »

carla del ponte wrote:Pa da kažu da čovjek nema stava :thumbup:
Možda to on onako po inerciji, po ugledu na stara dobra diktatorska vremena :)
Vodenjak

#259 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by Vodenjak »

saibaba wrote:
carla del ponte wrote:Pa da kažu da čovjek nema stava :thumbup:
Možda to on onako po inerciji, po ugledu na stara dobra diktatorska vremena :)
Koliko TI LICNO znas o starim diktatorskim vremenima?
Da nam ispricas koji svoj dozivljaj pa da te, ovako djuture, zalimo malo ovdje?
Ko zna, mozda i Zeljko procita pa skine i sliku... :oops:
jasco74

#260 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by jasco74 »

btw saibaba, zid u BiH moze biti optereĆen ili neoptereĆen. cisto da se razumijemo :D
saibaba

#261 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by saibaba »

Da ne ulazimo dublje u temu. Titova slika nije bila dobrovoljni rekvizit nego je bila obavezna u javnim ustanovama.
To sada nije slučaj i meni to izgleda kao jedno jeftino podilaženje narodu koji žali za starim vremenima kako bi se dobio određeni broj glasova.
saibaba

#262 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by saibaba »

jasco hvala na prosvjetljenju :-D
carla del ponte

#263 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Ili možda da stavi sliku novog ''lidera u Bošnjka" - Sefera Halilovića - ratni mu je komadant :skoljka:
saibaba

#264 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by saibaba »

carla del ponte wrote:Ili možda da stavi sliku novog ''lidera u Bošnjka" - Sefera Halilovića - ratni mu je komadant :skoljka:
Ili možda ovoga ili možda onoga ... možda Adama i Eve ( Adema i Have ) od njih smo svi postali.. :)
Vodenjak

#265 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by Vodenjak »

saibaba wrote:Da ne ulazimo dublje u temu. Titova slika nije bila dobrovoljni rekvizit nego je bila obavezna u javnim ustanovama.
To sada nije slučaj i meni to izgleda kao jedno jeftino podilaženje narodu koji žali za starim vremenima kako bi se dobio određeni broj glasova.

:-) :-) :-)
pitt

#266 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by pitt »

jaskoxy wrote:Jedan komunista drugi komunjara, isto sranje.
Reisa za Predsjednika :D :D :D
doktor30

#267 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by doktor30 »

carla del ponte wrote:Ili možda da stavi sliku novog ''lidera u Bošnjka" - Sefera Halilovića - ratni mu je komadant :skoljka:
da je covjek i da ima mozga - stavio bi sliku generala Sefera Halilovica u kancelariju.ratni mu je komandant, da, tako je, dodijelio mu je zlani ljiljan, i bio je na celu multinacionalne Armije RBiH. da, da, tako je mrska tuziteljice
doktor30

#268 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by doktor30 »

pa kad sve ovo prodje, onda ce biti tema "lagumdzija umjseto komsica" i tako u krug arednih 20 godina...sjecam se onog vremena alijanse, pa sve vijesti na ftv bile su otprilike ovakve: "lagumdzija primio behmena, behmen primio tokica, tokic priio komsica, svi onni primili delegaciju iz tuzle sa jasminom imamovicem na celu...itd itd..."
da da, tako je to islo, hahahaha, koji moroni. :? morali su zijaniti izbore.
Vodenjak

#269 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by Vodenjak »

Predlazem da sve i jedan forumas obeca da ce glasati za Sefera...
Mozda to doktora barem malo umiri!
margina

#270 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by margina »

doktor30 wrote:jao kadrova, ovo je cirkus nevidjeni
Reci ti svoje kadrove, bas me interesuje.
margina

#271 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by margina »

Nemoj govoriti svoje kadrove, molim te. Sad procitah tvoje prijasnje postove. Hvala.
margina

#272 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by margina »

saibaba wrote:Da ne ulazimo dublje u temu. Titova slika nije bila dobrovoljni rekvizit nego je bila obavezna u javnim ustanovama.

Da te obavijestim, danas TITOVE slike nisu "obavezne" u javnim ustanovama, ali postoje. I to ne mislim na kalendare sa TITOVIM likom, nego one stare, stare barem 50 godina. A u te javne ustanove ne dolazi kamera niti te javne ustanove imaju veze sa politikom. Jednoj doktorici opste prakse dolaze bolesni ljudi svakako, imala ona TITOVU sliku ili ne. Kome ona jeftino podilazi ili drugi kod kojih ti ne ulazis u kancelarije?
doktor30

#273 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by doktor30 »

nisam ni mislio. uhvati se ti kloniranih lagumdzija
doktor30

#274 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by doktor30 »

Vodenjak wrote:Predlazem da sve i jedan forumas obeca da ce glasati za Sefera...
Mozda to doktora barem malo umiri!
suzo dajidzina
margina

#275 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !

Post by margina »

doktor30 wrote:nisam ni mislio. uhvati se ti kloniranih lagumdzija

Kazu za one fine godine da se gledalo samo pravo, niti lijevo niti desno. Ti me podsjecas na to, daj malo sirine, osvrni se malo, nece te ubiti ako vidis nesto ljepse od nacionalizma, nacija, muslimana............
Post Reply