channel10 wrote:Hafis se kandidovao za predsjednistvo i osvojio najvise glasova. Izadje HDZ i kaze mi smo majorizirani, Hafis nije clan HDZ i nije legitiman predstavnik Hrvata u ovoj drzavi. I sta cemo onda Hafise, brigo moja?
Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
-
channel10
#201 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
- kingofsnake
#202 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Pa majka mu je djelom Hrvatica. A i Hrvatska ga pozivala da igra za njih, vjerovatno bi ti bio puno draži da je prihvatio, a i priznavao bi ga kao Hrvata.Hafis wrote:Otkud Barbareza u Hrvatima?HM 2011 wrote: I usput ovo za Barbareza
Zar ima toliko hrvata koji su protiv HDZ-a ? Kao ono u inat HDZ-u da glasaju za Barbareza ?
Koliko znam imao je dvojicu susjeda Hrvata na istom katu u zgradi, ali u svojoj obitelji nije. Jedino ako se štogod nije izdešavalo u nekoliko zadnjih godina.
- and
#203 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
isto kao što je dosljedno provoditi politiku koja je nazvana udruženi zločinački projekat i raditi na rasturanju bih,a onda uzeti učešće u vlasti te iste bih i kandidovati se za člana predsjedništva.Umalo popisivac wrote:dosljedno? Sta je tu dosljedno? To sto je rekao da ce se na popisu izjasniti kao "Bosanac" nakon 8 godina predsjednistva kao Hrvat? to je dosljedno? To sto se s komsicem radilo je cisto izigravanje ustavnih odredbi i zloupotreba smisla Ustava BiH.It_is_a_Leclerc wrote:Zašto bi se iko izvinjavao za dosljedno i legalno provođenje ustava države u kojoj živi ?!
To što se to ne sviđa dijelu Hrvata od Ivana naniže, nije moj problem i nije me uopšte briga.
Ne znam kako bi gledali da se Bosnjacima izabere od strane Hrvata neko kao Abdic? hrvati naravno nemaju ni mogucnost za takvo sto, al pretpostavimo.
-isto kao što se misli da neko ko je izabran za hrvatskog člana predsjedništva nije dovoljno dobar hrvat,možda kandidat za člana predsjedništva države koji mu je protukandidat nije dovoljno dobar bosanac i hercegovac
a za člana predsjedništva države je bitniji ovaj drugi epitet.
- animals
#204 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Dijelomkingofsnake wrote:Pa majka mu je djelom Hrvatica. A i Hrvatska ga pozivala da igra za njih, vjerovatno bi ti bio puno draži da je prihvatio, a i priznavao bi ga kao Hrvata.Hafis wrote:Otkud Barbareza u Hrvatima?HM 2011 wrote: I usput ovo za Barbareza
Zar ima toliko hrvata koji su protiv HDZ-a ? Kao ono u inat HDZ-u da glasaju za Barbareza ?
Koliko znam imao je dvojicu susjeda Hrvata na istom katu u zgradi, ali u svojoj obitelji nije. Jedino ako se štogod nije izdešavalo u nekoliko zadnjih godina.
- kingofsnake
#205 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Pardon, dijelom.animals wrote:Dijelom![]()
a dobro, mozda si i ti dijelom . Hrvat...
A možda sam i punokrvni
- and
#206 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
ako ćeš ganjati sličnosti,najbliže je poređenje sa hrvatskim srbima.i znamo kako završianimals wrote:Isto tako su Srbi birali Kosovarima predstavnika..Vlasi-Konsic..ima slicnosti..i svi znamo kako to zavrsi..
-
HM 2011
#207 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
ovaj king of snake nešto spominje.....Hafis wrote:Otkud Barbareza u Hrvatima?HM 2011 wrote: I usput ovo za Barbareza
da ponovim suštinu, ili je suština svima jasna pa nema odgovora ?
- animals
#208 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Pardon, dijelom.kingofsnake wrote:animals wrote:Dijelom![]()
A možda sam i punokrvni
Mozemo do sutra bezveze raspravljati..legitiman je samo onaj izabran od Hrvatskog naroda...
- and
#209 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
legitiman je samo onaj koji radi u interesu države bihanimals wrote:Pardon, dijelom.kingofsnake wrote:animals wrote:Dijelom![]()
A možda sam i punokrvni[/quote
Mozemo do sutra bezveze raspravljati..legitiman je samo onaj izabran od Hrvatskog naroda...
- animals
#210 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Mozemo do sutra bezveze raspravljati..legitiman je samo onaj izabran od Hrvatskog naroda...[/quote]
legitiman je samo onaj koji radi u interesu države bih[/quote]
Kao npr. Bosnjacki predstavnici...ili rade na interesu Bosnjackog naroda..
legitiman je samo onaj koji radi u interesu države bih[/quote]
Kao npr. Bosnjacki predstavnici...ili rade na interesu Bosnjackog naroda..
- kingofsnake
#211 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Ali izabran je od dijela hrvatskog naroda. Neki Hrvati iz BiH su glasali za njega. Zašto nećemo poštovati njihovu volju? Pa nije valjda samo HDZ Hrvat legitiman?animals wrote:Mozemo do sutra bezveze raspravljati..legitiman je samo onaj izabran od Hrvatskog naroda...
- and
#212 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
legitiman je samo onaj koji radi u interesu države bih[/quote]animals wrote:Mozemo do sutra bezveze raspravljati..legitiman je samo onaj izabran od Hrvatskog naroda...
Kao npr. Bosnjacki predstavnici...ili rade na interesu Bosnjackog naroda..[/quote]
interes države je interes i hrvatskog naroda.ako nije tako onda zašto birate stranke i kandidate koji rade protiv države.
logično bi bilo da takvim strankama bude zabranjen rad,a pogotovo onim koji su zvanično učesnici udruženog zločinačkog projekta koji je za cilj imao pripajanje dijelova bih hrvatskoj
-
Aspekt
#213 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Animals
Kao npr onaj crnac iz Jajca ( zena Hrvatica ) sto ga Jadranko Prlic posla da bude ambasador BiH u Japanu .
ps Tada se niko nije bunio trebalo je ismijati i zajebavati BiH po bijelom svijetu .
ps Tada se niko nije bunio trebalo je ismijati i zajebavati BiH po bijelom svijetu .
- JohnnyS
#214 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Aspekt wrote:Animals
Mozemo do sutra bezveze raspravljati..legitiman je samo onaj izabran od Hrvatskog naroda...Kao npr onaj crnac iz Jajca ( zena Hrvatica ) sto ga Jadranko Prlic posla da bude ambasador BiH u Japanu .
Komentar ti je prijavljen zbog rasizma
-
Almaz
#215 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Najbolji dio BiH, dio drzave na kojemu su bili u vecini, hrvati su poklonili Velikoj Srbiji.
Danas opet traze nesto od onoga sto je ostalo, sto nije postalo dio cetniteta. E nece moci.
Ako vam se ne svidja, izvolite gospodo u Australiju, Argentinu, zadarsko zaledje i sta ja znam gdje sve ima vasih sunarodnjaka koje je tamo poslala politika vasih nacionalnih heroja, Tudjmana i Suska.
Danas opet traze nesto od onoga sto je ostalo, sto nije postalo dio cetniteta. E nece moci.
Ako vam se ne svidja, izvolite gospodo u Australiju, Argentinu, zadarsko zaledje i sta ja znam gdje sve ima vasih sunarodnjaka koje je tamo poslala politika vasih nacionalnih heroja, Tudjmana i Suska.
- Alfons Kauders
#216 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
zamolio bih te da ne koristis turcizam "kat"...Hafis wrote:Otkud Barbareza u Hrvatima?HM 2011 wrote: I usput ovo za Barbareza
ovo je bosanski forum, ne turski
- Styling
#217 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Iako nisam bas postovalac lika i djela Zeljka Komisica moram reci da u ovom slucaju niti ima Zeljkove krivice niti se bilo ko treba bilo kome izivinjavati. Sve je po zakonu 
-
ob433
#218 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
pa isti su pretci i Bošnjacima i Turcima ,evo i najnoviji reis je to potvrdioAlfons Kauders wrote:
ovo je bosanski forum, ne turski
-
JackTheStripper
#219 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
ob433 wrote:pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevicaJackTheStripper wrote:
Odustali od nasih u genociditetu? Kockoglavi, jel ti poznata organizacija prvi mart? Ja i mnogi samnom se brinemo o Bosnjacima u genociditetu, no sikiriki.
I da, nisam glasao za Lagumdziju. Nikada mi se nije svidjala crvena boja. Ja sam Bosnjak konzervativnih stajalista.![]()
Post prijavljen zbog aludiranja da sam ja neki vjerski fanatik. Idi ti malo obnovi rad IRA, mozda nebudes morao u "cistiliste". Jos k tome si Hrvat s pecatom, dakle imas certifikaciju ovjerenu od stozernika osobno, pola ti se grijeha oprasta.
A sad odjebi u skokovima nazad na habe forum sa kojeg si dosao kao diverzant.
-
JackTheStripper
#220 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
ob433 wrote:uzivam da gledam kako se vi rahat patite na svoja bjedna 24 % ....kingofsnake wrote: A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...
32,75% molim lijepo. A isto tako ja kada god odem na habe forum, uzivam gledati kako vi patite na vasem kamenjaru od Hlivna do Ravna. Na DGG zaboravite.
Evo vec cetiri godine na tom forumu habe su teme sve u stilu "Treci entitet, samo sto nije", "Hrvatski kanal, samo sto nije". Vasa mrznja prema Bosnjacima je patoloska, koliko god pricali o svicarizaciji, jednakopravnosti i slicnim floskuletinama.
Ja vama nikada necu vjerovati.
-
HM 2011
#221 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Da bi ova tema uopšte zavrijedila da se o njoj raspravlja -
prvo što treba dokazati je da je Željko Komšić uzurpirao to mjesto nekome kome isto zakonski pripada (tj. da nema prava da bude na tom mjestu).
Prvo to dokazati pa tek onda bilo kakav komentar postavljati.
MOLIM VAS LJUDI - NAKON 9 STRANICA
Dajte nešto ? Glasanje je tajno ?
prvo što treba dokazati je da je Željko Komšić uzurpirao to mjesto nekome kome isto zakonski pripada (tj. da nema prava da bude na tom mjestu).
Prvo to dokazati pa tek onda bilo kakav komentar postavljati.
MOLIM VAS LJUDI - NAKON 9 STRANICA
Dajte nešto ? Glasanje je tajno ?
- dustaban
#222 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Kao pokretac teme moram kasti da sam ugodno iznenadjen odzivom, predlazem da moderacija razmotri pitanje nagradjivanja (bodovanja) pokretaca privlacnih tema. Mogli bi smo to nekako prebiti, recimo na svakih deset strana teme pokretacu jedan bod, pet bodova = joker u slucaju bana!
Dze smo sa SLUCAJEM kOMSIC Stali? E da, vecina ne vidi u cemu je problem.
Sto upravo jeste najveci problem.
Dze smo sa SLUCAJEM kOMSIC Stali? E da, vecina ne vidi u cemu je problem.
Sto upravo jeste najveci problem.
-
kompass
#223 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Ljudi iz kamenjara su prosli cijelu evoluciju. Prije 10 godina su koristili bojice kako bi crtali herceg bosnu sa pretpistavkom da se bih raspadne. A raspadala im je se svake godine "samo sto nije".
Sada su spali na te pretpostavke da im se balye izvine. Koji jadnici.
Sada su spali na te pretpostavke da im se balye izvine. Koji jadnici.
- vivaldi
#224 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
svi stvari gledaju samo iz svog ugla, a porsto su perpsktive drugacije takvi su i zakljuccidustaban wrote:E da, vecina ne vidi u cemu je problem.
- biske
#225 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
channel10 wrote:channel10 wrote:Hafis se kandidovao za predsjednistvo i osvojio najvise glasova. Izadje HDZ i kaze mi smo majorizirani, Hafis nije clan HDZ i nije legitiman predstavnik Hrvata u ovoj drzavi. I sta cemo onda Hafise, brigo moja?
evo ti "odgovor" da se ne osjećaš ružno jer te ignorišu.