Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#601 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
briljira, briljira... samo počesto zaboravi spomenuti Matu Bobana, Šuška i Tuđmana koji su i marginizirali Hrvate... biće da je do sunčanih naočala 
-
michio
#602 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Ja sam uvijek mislio da je Zeljkov zadatak kad vec jeste u predsjednistvu da privoli Hrvate na BiH. Mislio sam da on gleda na to tako, ali ne znam sta je poduzeo glede toga
Ali dobro nisam ni glasao za njega. Glasaci ga i dalje vole 
- Chmoljo
#603 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
zadatak? domaći?michio wrote:Ja sam uvijek mislio da je Zeljkov zadatak kad vec jeste u predsjednistvu da privoli Hrvate na BiH. Mislio sam da on gleda na to tako, ali ne znam sta je poduzeo glede togaAli dobro nisam ni glasao za njega. Glasaci ga i dalje vole
-
michio
- Chmoljo
#605 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
KentuČki wrote: Šta je se ona napisala tuđmanizacije frajeru i usput je jedna od rijetkih kolumnista koja ne živi mozgom u devedesetima, pa joj nije sve stalo na Tuđmanu i Aliji ko mnogima, pa ne mogu situacije današnje sagledati normalno.
...kaže Marina... i napravi žrtvu od hrvatskog naroda... i za to okrivi Komšića... nejse. da nije tih 18 milijuna otišlo na rejbanke?Ali posve naviknuti na tolike noževe u leđa sa svih strana, što od svojih političkih bilmeza, kriminalnih tajkuna, sarajevske i zagrebačke prijestolnice, samo su razočarano slegnuli ramenima i tiho nastavili trošiti svoj pošteno zarađeni novac na ljetovanjima u hrvatskim gradovima i na otocima.
btw, ja nisam frajer, ja sam Chmoljo.
- Chmoljo
#606 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
? da poljubi patku?michio wrote:Da zadatak.
-
halo_ba
#607 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
KentuČki wrote:Opet ženska briljira na temu.
Martina Mlinarević Sopta
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako ... 06923.aspx
Martina Sopta, koja sve jasno vidi iz svoje zapadnohercegovacke divljine i ubjedjuje svakoga ko je voljan slusati da je treci entitet neminovan. Zasto da ne, dozvoljeno je sanjati.
- vee-jay
#608 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
- vivaldi
#609 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Zalosno je sto su entitetske televizije politicke svrstane jer oni zive od pretplate koju placaju i onu sto glasaju za vlast, opoziciju, apstitenti... Dani su privatna novina, valja podjeliti plate u vremenu recesije. Ko pogura, taj ce naravno i biti favorit.vee-jay wrote:Zalosno jedino sto su Dani na istom zadatku kao i ultradesnicarski mediji sa svih strana...
- vivaldi
#610 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Nema potrebe za patetikom u fazonu svi su protiv nas. Fahro vec mjesecima svaki dan dere nemilice Silajdzica i Tihica. SDP skoro i ne spominje (bar zasad). Podjednako mu uzvracaju i Oslobodjenje, Dani, San, Federalna..vee-jay wrote: kao i uvijek, napadi na SDP i Komsica, sto su izbori blizi, su sa svih strana sve jaci i zesci
Borba je nemilosrdna
- exliberal
#611 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Pa kako SDP odgovara na te napade.....ako pogledamo clanak iz Dana isti je dosta fino napisan, bez podlih i niskih udaraca .....cime je Komsic i SDP odgovorio....negirao to sto je napisano?vee-jay wrote:kao i uvijek, napadi na SDP i Komsica, sto su izbori blizi, su sa svih strana sve jaci i zesci. Zalosno jedino sto su Dani na istom zadatku kao i ultradesnicarski mediji sa svih strana...
-
vela-ze
#612 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
A ko jos cita te "Dane", magazin koji pise "kako vjetar puse"... udaraju po svemu i svacemu za sitan novac
Ko je upuceniji zna ko iza Dana stoji, Safo, koji ce ocito udarati po protivnicima i rivalima njegovog "sefa" Harisa.
PS. Molim Vas nemojte samo da okrenemo temu na dane
drzimo se postojece 
PS. Molim Vas nemojte samo da okrenemo temu na dane
- vee-jay
#613 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
pa nije posao jedne politicke stranke da daje oficijelne izjave na clanke ili kolumne pojedinih novinara. kad bi tako bilo, Dodik bi morao pokrenuti svoju televiziju na kojoj bi stalno visio davajuci neke replike... Ili je u USA drugacije?exliberal wrote:Pa kako SDP odgovara na te napade.....ako pogledamo clanak iz Dana isti je dosta fino napisan, bez podlih i niskih udaraca .....cime je Komsic i SDP odgovorio....negirao to sto je napisano?vee-jay wrote:kao i uvijek, napadi na SDP i Komsica, sto su izbori blizi, su sa svih strana sve jaci i zesci. Zalosno jedino sto su Dani na istom zadatku kao i ultradesnicarski mediji sa svih strana...
Demokratsko drustvo: jedna osoba da jednu izjavu, druga osoba da drugaciju izjavu. Na tebi je da razmislis i odlucis koja je izjava tebi uvjerljivija.
Btw. ja se u potpunosti ne slazem sa Lovrenovicevim clankom.
- Corto Maltese
#614 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Nije zgoreg podsjetiti se legendarnog sastanka, koji su, u jesen dvijetisućešeste, organizovali viđeniji pripadnici zapadnohercegovačkog biračkog tijela sa svojim novoizabranim predstavnikom, Drugom Željkom Komšićem. Tokom plodnog i obostranog korisnog dijaloga, delegat iz Širokog Brijega upita:
"Gospodine Precjedniče, možeš li ti nama obećati da ćeš braniti interese Hrvata u Precjedništvu?"
"Hoću, Allaha mi!", odgovori Precjednik.
"Gospodine Precjedniče, možeš li ti nama obećati da ćeš braniti interese Hrvata u Precjedništvu?"
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#615 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Pogrešno pitanje/apel koji liči na proizvod neke od tajnih službi,....Uostalom, vidjećemo 3. oktobra/listopada hoće li Titina slika krasiti ured Željke Komšića i naredne 4 godine. Ja ću pripomoći sa svojim i glasovima svoje obitelji da tako bude uprkos činjenici da sam Bošnjak.Corto Maltese wrote:Nije zgoreg podsjetiti se legendarnog sastanka, koji su, u jesen dvijetisućešeste, organizovali viđeniji pripadnici zapadnohercegovačkog biračkog tijela sa svojim novoizabranim predstavnikom, Drugom Željkom Komšićem. Tokom plodnog i obostranog korisnog dijaloga, delegat iz Širokog Brijega upita:
Ponekada i pogrešno pitanje može imati tačan odgovor, pa navodim primjer:
FAN, Prvi bh. magazin za mlade wrote:Pogrešno pitanje: Koja je kontracepcija najbolja protiv SIDE?
Tačan odgovor: Kondom!
- Corto Maltese
#616 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
PipiDugaDevetka wrote: Ja ću pripomoći sa svojim i glasovima svoje obitelji da tako bude uprkos činjenici da sam Bošnjak.
-
NKVD
#617 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Kakve veze Titina slika, evo mi je na ormaru odmah pored biste! ima sa onim što Željko Komšić i njegova partija zastupaju - mislim na recimo bratstvo i jedinstvo a pogotovo socijaldemokratiju i zaštitu slabijeg!?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#618 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Pa, takva su izborna pravila, nisam ih ja pisao. Željko se ne bori za interese samo Hrvata, nego mu opisu poslova piše da ''predstavlja i Bošnjake, i Hrvate, i Srbe, i Ostalijanere'' (Bez uvrede, molim).Corto Maltese wrote:PipiDugaDevetka wrote: Ja ću pripomoći sa svojim i glasovima svoje obitelji da tako bude uprkos činjenici da sam Bošnjak.
Mislim da će on moje bošnjačke interese najbolje štiti ako nastavi da postrojava OSBiH u BLuci, ''nediplomatski/populistički'' lomi prste i razbija noseve četnicima i ne sastaje se sa pro-četničkim predsjednikom Srbije, Tadićem dok god je Hrvat, Ilija Jurišić u srbijanskom zatvoru.
- PipiDugaDevetka
#619 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Simbol antifašizma, ZAVNOBIH-a,...itd.NKVD wrote:Kakve veze Titina slika, evo mi je na ormaru odmah pored biste! ima sa onim što Željko Komšić i njegova partija zastupaju - mislim na recimo bratstvo i jedinstvo a pogotovo socijaldemokratiju i zaštitu slabijeg!?
- Corto Maltese
#620 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Možeš li nam pokazati sliku nekog od tih razbijenih noseva i polomljenih prstiju? Ili je sve ostalo na populizmu, nek se narod veseli?PipiDugaDevetka wrote:''nediplomatski/populistički'' lomi prste i razbija noseve četnicima
- PipiDugaDevetka
#621 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Nema slike, nema ga, neuspješan je politici. Do daljnjeg.Corto Maltese wrote:Možeš li nam pokazati sliku nekog od tih razbijenih noseva i polomljenih prstiju? Ili je sve ostalo na populizmu, nek se narod veseli?PipiDugaDevetka wrote:''nediplomatski/populistički'' lomi prste i razbija noseve četnicima

- Corto Maltese
#622 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
Dakle, sve je bilo u funkciji narodnog veselja. Ni osmijeh sa lica mu nije skinuoPipiDugaDevetka wrote:Nema slike, nema ga, neuspješan je politici. Do daljnjeg.Corto Maltese wrote:Možeš li nam pokazati sliku nekog od tih razbijenih noseva i polomljenih prstiju? Ili je sve ostalo na populizmu, nek se narod veseli?PipiDugaDevetka wrote:''nediplomatski/populistički'' lomi prste i razbija noseve četnicima
- vee-jay
#623 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
ma nema nikakve patetike. dog eats dog. i onda kad SDP dodje na vlast i bude radio dobro ili lose, jedni ce biti protiv jer od SDPa nemaju koristi a drugi za jer imaju koristi.vivaldi wrote:Nema potrebe za patetikom u fazonu svi su protiv nas. Fahro vec mjesecima svaki dan dere nemilice Silajdzica i Tihica. SDP skoro i ne spominje (bar zasad). Podjednako mu uzvracaju i Oslobodjenje, Dani, San, Federalna..vee-jay wrote: kao i uvijek, napadi na SDP i Komsica, sto su izbori blizi, su sa svih strana sve jaci i zesci
Borba je nemilosrdna
- vivaldi
#624 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
vee-jay wrote:ma nema nikakve patetike. dog eats dog. i onda kad SDP dodje na vlast i bude radio dobro ili lose, jedni ce biti protiv jer od SDPa nemaju koristi a drugi za jer imaju koristi.
- Chmoljo
#625 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa
slažem se. ostaje samo pitanje da li ti potezi dugoročno valjaju za državu ili ne... evo da banalizujem do kraja: počni kresati radna mjesta u administraciji... vjerujem da tada ne bi manjkalo protesta...vee-jay wrote:
ma nema nikakve patetike. dog eats dog. i onda kad SDP dodje na vlast i bude radio dobro ili lose, jedni ce biti protiv jer od SDPa nemaju koristi a drugi za jer imaju koristi.