Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#501 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by pici »

inhibitor wrote:
nosara wrote:
Kakva federacija...? Ti si pogresno shvatio smisao predsjednistva i osnov po kojem se biraju clanovi tog organa...

Da ti pojasnim... Bitno je sta je kandidat po nacionalnosti, a ne onaj koji ga bira... Takav je ustav...
To je tvoje vidjenje, koje svakako ima smisla. Drugo vidjenje je da nacionalnost nije tu da se neko njome kiti, vec da troclano predsjednistvo treba da zastupa interese tri konstitutivna naroda. Srbi su bili oprezniji od Hrvata, pa su se osigurali da njihovog clana ne mogu birati drugi, vec da on bude njihov zastupnik.
Dakle, nema zastupnika pojedinih nacija, predsjednistvo je kolektivni organ koji zastupa drzavu BiH...
Nepotpuno vidjenje stvari, dva clana su iz Federacije, a treci iz RS. Svako odgovara svojim biracima i zastupa njih i njihove interese. Svakako, oni svi zajedno zastupaju BiH prema vani, ali o tome nismo ni pricali. Primjerice, clan iz RS-a je tu da odluke predsjednistva ne idu protiv interesa RS-a.

Misliš bili naoružaniji i oČistili od onih koji bi dali glas nekom ko misli drugačije......nebi se baš buso u prsa takvom deMoNkratiJom i biranjem predstavnika.....čisti aparthejd.E zato će se sad sve ovo mjenjat il nema nam ni u zajednicu s polarnim medvjedima a kamol u EU....živi bili pa vidjeli.
pici

#502 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by pici »

Ponavljam ....stavite u ustav da samo bošnjak može da glasa za bošnjaka,hrvat za hrvata i srbin za srbina i dobiće te sankcije i izolaciju kompetne MZ,UN,EU itd...ni po kojem zakonu nema da stranka ako nije nacionalno opredjeljena ,nema pravo dati svog zastupnika ni u parlament ni u predsjedništvo ni u vladu....zato postoji dom naroda i ustavni sud o zaštiti nacionalnih interesa,ovo ostalo je samo zamajavanje nacionalnih korpusa da se dobiju predstavnici od unikat naci stranki.....znači bilo koji zastupnik bilo gdje i u bilo kojem parlamentu koji je iz NS,SDP,LDP,DS itd itd ne može da zatupa bošnjake,hrvate i srbe jer on nije iz izvorne hrvatske,bošnjačke il srpske stranke.....molim vladajuče unikat stranke da to stave u novi ustav pa da mogu da odem do američke ambasade da tražim politički azil jer živim u APARTHEJDU....hvala.
vela-ze

#503 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by vela-ze »

Dok god budemo razmisljali na taj nacin, "drugi narod mi bira clana Predsjednistva" ova zemlja ni na kojem nivou ne moze ostvariti pomake... Meni je potpuno svejedno... iz koje je neko stranke... ja prvenstveno glasam za covjeka.. i da je primjer "Stranka za Boljitak" ponudila kakvog prvenstveno covjeka za bošnjačkog člana, glasao bih za njega...
Klodovik

#504 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Klodovik »

vela-ze wrote:Dok god budemo razmisljali na taj nacin, "drugi narod mi bira clana Predsjednistva" ova zemlja ni na kojem nivou ne moze ostvariti pomake... Meni je potpuno svejedno... iz koje je neko stranke... ja prvenstveno glasam za covjeka.. i da je primjer "Stranka za Boljitak" ponudila kakvog prvenstveno covjeka za bošnjačkog člana, glasao bih za njega...
Meni je u svemu samo neobično što Komšić (po definiciji) predstavlja ljude koji su na 140 glasačkih mjesta u BiH glasali i birali predsjednika susjedne države i poslanike u Saboru. Ljudima je normalno da na 140 mjesta glasaju za predsjednika i skupštinske zastupnike u drugoj državi, a bune se kad u zemlji u kojoj žive ne pobijedi "njihov" kandidat.

Btw, Komšićeva izjava o Kosovu ima smisla jer su ljudi koje on predstavlja birali svoje zastupnike u Saboru, a taj Sabor je priznao Kosovo.
michio

#505 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by michio »

Vala i to sto kazes :-D
Better Man

#506 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Better Man »

inhibitor wrote:
pici wrote:Ponavljam ....stavite u ustav da samo bošnjak može da glasa za bošnjaka,hrvat za hrvata i srbin za srbina i dobiće te sankcije i izolaciju kompetne MZ,UN,EU itd...
Ma daj, potpuno si nerealan, vec postoji presuda koja pokazuje da ovakav ustav krsi ljudska prava pa nema ni sankcija ni izolacije.

Drugo, vrlo si jednostran, ne vidis da je problem sto su Hrvati velikom vecinom jako nezadovoljni sto im drugi biraju clana predsjednistva, a kao se zalazes za BiH. To dvoje ne ide zajedno, nisu BiH samo Bosnjaci.
Sam izbor Komsica kao clana predsjednistva iz reda Hrvatskog naroda govori da Hrvati nisu zadovoljni Hrvatskim strankama (HDZ-om i drugim). Dali se iko zapitao zasto Hrvati u sve manjem broju glasaju za HDZ, HDZ 1990 i druge Hrvatske stranke? Valjda zato sto su razocarani njihovom politikom koja se svodi na prosipanje suplje, lazne price o ugrozenosti Hrvata i pljacku.
Last edited by Better Man on 05/08/2010 09:14, edited 1 time in total.
vela-ze

#507 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by vela-ze »

Better Man wrote:
inhibitor wrote:
pici wrote:Ponavljam ....stavite u ustav da samo bošnjak može da glasa za bošnjaka,hrvat za hrvata i srbin za srbina i dobiće te sankcije i izolaciju kompetne MZ,UN,EU itd...
Ma daj, potpuno si nerealan, vec postoji presuda koja pokazuje da ovakav ustav krsi ljudska prava pa nema ni sankcija ni izolacije.

Drugo, vrlo si jednostran, ne vidis da je problem sto su Hrvati velikom vecinom jako nezadovoljni sto im drugi biraju clana predsjednistva, a kao se zalazes za BiH. To dvoje ne ide zajedno, nisu BiH samo Bosnjaci.
Sam izbor Komsica kao clana predsjednistva iz reda Hrvatskog nardoa govori da Hrvati nisu zadovoljni Hrvatskim strankama (HDZ-om i drugim). Dali se iko zapitao zasto Hrvati u sve manjem broju glasaju za HDZ, HDZ 1990 i druge Hrvatske stranke? Valjda zato sto su razocarani njihovom politikom koja se svodi na prosipanje suplje, lazne price o ugrozenosti Hrvata i pljacku.

Mislim da smo dosli do "rjesenja" :D, baš si ovo dobro rekao, i sto je najbitnije "prosto je kao pasulj" svi razumiju :D Kada i ostali narodi, shvate da ih pljačkaju SNSD, SDA, SBiH... i kada dodju drugi ljudi, tamam oni bili i nezavisni kandidati... e onda cemo moci pricati o drzavi BiH... a ovako, dok god se potenciraju "verbalni sukobi", dok god imamo nacionalisticke izjave politicara, narod (prije bih rekao stoka od naroda) koji je povodljiv glasat ce za te nacionalisticke stranke, jer kontaju da im oni mogu obezbjediti sigurnost, al i da mogu, od sigurnosti se ne zivi, prvenstveno je bitna ekonomija, jer kada ima ekonomije onda ce biti i sigurnosti, bit ce i manje kriminala, manje nezaposlenih
pici

#508 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by pici »

inhibitor wrote:

niTko hrvatima ne bira člana predsjedništva nit kakvog predstavnika....KomšiĆ je Hrvat od glave do pete i dok je god tako on ima pravo da se kandidira i drugi put za predsjedništvo po ustavu ove zemlje ... ako su hrvati kao narod nezadovoljni ima medjunarodni sud za ljudska prava u strazburgu ....rekoH stavite ako imate MUDA u ustav da svaki bošnjak mora glasat za bošnjaka,hrvat za hrvata i srbin za srbina pa će te vidjeti izolaciju kakvu ni talibani nisu upamtili....i nadjite mi kompetentnog predstavnika u hrvata koji će odredjivati ko je pravi a ko krivi predstavnik .....
ajdin.kahrovic

#509 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by ajdin.kahrovic »

inhibitor wrote:
nosara wrote:
Kakva federacija...? Ti si pogresno shvatio smisao predsjednistva i osnov po kojem se biraju clanovi tog organa...

Da ti pojasnim... Bitno je sta je kandidat po nacionalnosti, a ne onaj koji ga bira... Takav je ustav...
To je tvoje vidjenje, koje svakako ima smisla. Drugo vidjenje je da nacionalnost nije tu da se neko njome kiti, vec da troclano predsjednistvo treba da zastupa interese tri konstitutivna naroda. Srbi su bili oprezniji od Hrvata, pa su se osigurali da njihovog clana ne mogu birati drugi, vec da on bude njihov zastupnik.

Nepotpuno vidjenje stvari, dva clana su iz Federacije, a treci iz RS. Svako odgovara svojim biracima i zastupa njih i njihove interese. Svakako, oni svi zajedno zastupaju BiH prema vani, ali o tome nismo ni pricali. Primjerice, clan iz RS-a je tu da odluke predsjednistva ne idu protiv interesa RS-a.
Hajde ti meni sad reci sta je interes hrvatskog naroda i ko to odredjuje?
Onda ti meni reci kako odluke Predsjednistva mogu ici protiv interesa hrvatskog naroda (primjer neki)?

Dalje, ne stoje ti nikako stavovi o tome da su Hrvati ukras. Imas npr. bar 30% gradjana RSa koji su protiv trenutne strukture vlasti u tom entitetu? Pa da li ih ko pita sta misle o prodaji Telekoma Srpske? O zgradi Vlade RSa i njenim troskovima? O autoputu i ugovorom sa Strabagom? Jasta. Ti ljudi i njihovi predstavnici u Skupstini RSa su samo jedan ukras, ma nisu ni to.

E sad, reci ti meni, koje rjesenje bi bilo fer?
Da se stampaju listici u bojama kao na referendumu srpskog naroda 91.? Za svaki narod druga boja, odnosno za hrvatski jedna, za sve ostale druga? Ili mozda ja kao neko ko nije Hrvat ne bih trebao glasati za npr. Martina Raguza iako mislim da ce bolje vrsiti nadleznosti clana Predsjednistva od svih ostalih ponudjenih kandidata? Trebam biti fer pa dati glas za Radoncica ili Izetbegovica iako je u suprotnosti sa mojim stavovima, eto zaboga, da bi Hrvati imali priliku reci svoj stav. A moj nije uopce bitan?
high_volume

#510 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by high_volume »

pici wrote:niTko hrvatima ne bira člana predsjedništva nit kakvog predstavnika....KomšiĆ je Hrvat od glave do pete i dok je god tako on ima pravo da se kandidira i drugi put za predsjedništvo po ustavu ove zemlje ... ako su hrvati kao narod nezadovoljni ima medjunarodni sud za ljudska prava u strazburgu ....
Upravo ovako!

Nakon ovih rečenica svaku diskusiju o "Komšiću u Predsjedništvu" treba prekinuti. Nema dalje... :oops:
Corto Maltese

#511 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Corto Maltese »

pici wrote:ako su hrvati kao narod nezadovoljni ima medjunarodni sud za ljudska prava u strazburgu....
A da se jednostavno isele?
nosara

#512 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by nosara »

Corto Maltese wrote:
pici wrote:ako su hrvati kao narod nezadovoljni ima medjunarodni sud za ljudska prava u strazburgu....
Nisu svi kao ti... Neko izabere borbu za svoju opciju, a ne bjezaniju ili promjenu dresa... :D
doktor78

#513 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by doktor78 »

ajdin.kahrovic wrote: E sad, reci ti meni, koje rjesenje bi bilo fer?
Ja bih najsretniji bio kada bi svi gradjani BiH glasali za sva 3 clana Predsjednistva, dakle nesto slicno sto je bilo na prvim izborima' 90. Nazalost, svjestan sam da od toga u dogledno vrijeme nema nista
pici

#514 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by pici »

Corto Maltese wrote:

Ovo što si napisao je toliko glupo da me je iznenadilo ,ovako nešto može da izjavi samo ultra desničar koji bi da zaplaši svoje puČanstvo i ukaže na druge kao problem .Hrvati kao narod imaju priliku da isprave što ih žulja na sljedećim ustavnim promjenama koje su neminovne i koje će biti pod budnim okom EU i USA.....Dejtonski MIROVNI Sporazum je zaustavio RAT i to je njegov maksimum.......idemo dalje il da se natežemo pred vratima EU godinama dok se nacionalisti preobogate i postanu veleposjednici i uvedu feudalizam.
ultima_palabra

#515 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by ultima_palabra »

Ako je pitanje člana Predsjedništva toliko bitno zašto onda HDZ brojke i slova nije podržao aprilski paket po kojem Komšić ne bi imao šansi da bude izabran? Ali ne, tad je bilo važno kontrirati Čovićevom HDZ-u i nije se razmišljalo unaprijed...poslije j... nema kajanja 8-)
vela-ze

#516 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by vela-ze »

ultima_palabra wrote:Ako je pitanje člana Predsjedništva toliko bitno zašto onda HDZ brojke i slova nije podržao aprilski paket po kojem Komšić ne bi imao šansi da bude izabran? Ali ne, tad je bilo važno kontrirati Čovićevom HDZ-u i nije se razmišljalo unaprijed...poslije j... nema kajanja 8-)
Upravo tako, ali ne mogu se oni nikada dogovoriti, jer od njih svako zeli biti "prvi u Hrvata". Ove godine HDZ ima najgoreg moguceg kandidata, ali to su stavili zenu namjerno, kako bi rekli da Bosna kao zemlja nije spremna za zenu na visokoj poziciji u politici. Sto se kriminalac Covic ne kandiduje?
Klodovik

#517 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Klodovik »

ultima_palabra wrote:Ako je pitanje člana Predsjedništva toliko bitno zašto onda HDZ brojke i slova nije podržao aprilski paket po kojem Komšić ne bi imao šansi da bude izabran? Ali ne, tad je bilo važno kontrirati Čovićevom HDZ-u i nije se razmišljalo unaprijed...poslije j... nema kajanja 8-)
Ah, pa pred rat su Hrvati imali premijera, ministra odbrane, članove predsjedništva itd. Ne znam gdje je tad bio problem.
Corto Maltese

#518 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Corto Maltese »

pici wrote:
Corto Maltese wrote:

Ovo što si napisao je toliko glupo da me je iznenadilo ,ovako nešto može da izjavi samo ultra desničar koji bi da zaplaši svoje puČanstvo i ukaže na druge kao problem .Hrvati kao narod imaju priliku da isprave što ih žulja na sljedećim ustavnim promjenama koje su neminovne i koje će biti pod budnim okom EU i USA.....Dejtonski MIROVNI Sporazum je zaustavio RAT i to je njegov maksimum.......idemo dalje il da se natežemo pred vratima EU godinama dok se nacionalisti preobogate i postanu veleposjednici i uvedu feudalizam.
Krasna je ta multi-kulti politika u kojoj svaka polemika završava sa: "Ako im se ne sviđa nek idu- u Hrvatsku, u Srbiju, u Sandžak, na Kosovo, u Strasbur, u Brisel, u materinu... samo nek idu!"
Kad si ti dobio tapiju na ovu zemlju? Otkud ti ta bolesna ideja da ti možeš bilo koga iz ove zemlje slati bilo gdje van ove zemlje da rješava probleme ove zemlji? Gdje si ti stekao ta prava?
Upravo ta autistična arogancija je uvod u fašizam, a ne moja ironija. Ironija i fašizam se nikad nisu slagali.
Uostalom, od rata na ovamo, RS nikad jače nije stajala, a zahtjevi za treći entitet nikad jači nisu bili, nego u vremenu kada je kvazi-multi-kulti ublehaška politika ustoličena u predsjedništvu u liku Hareta i Željka. Pored takvih prijatelja, neprijatelji nisu potrebni.
pici

#519 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by pici »

Corto Maltese wrote:
Krasna je ta multi-kulti politika u kojoj svaka polemika završava sa: "Ako im se ne sviđa nek idu- u Hrvatsku, u Srbiju, u Sandžak, na Kosovo, u Strasbur, u Brisel, u materinu... samo nek idu!"
Kad si ti dobio tapiju na ovu zemlju? Otkud ti ta bolesna ideja da ti možeš bilo koga iz ove zemlje slati bilo gdje van ove zemlje da rješava probleme ove zemlji? Gdje si ti stekao ta prava?

Upravo ta autistična arogancija je uvod u fašizam, a ne moja ironija. Ironija i fašizam se nikad nisu slagali.
Uostalom, od rata na ovamo, RS nikad jače nije stajala, a zahtjevi za treći entitet nikad jači nisu bili, nego u vremenu kada je kvazi-multi-kulti ublehaška politika ustoličena u predsjedništvu u liku Hareta i Željka. Pored takvih prijatelja, neprijatelji nisu potrebni.
Nije s tobom u dure nikako....ja nigdje nisam nit bi napisao da bilo ko ode il da je nešto moje....upravo si sam sebe raskrinkao bolesnim idejama i uvaljivanjem drugome da je to napisao i rekao.....jadno da jadnije ne može biti...pravi ultra desničar s punim kapacitetom mržnje ;-) ...nemoj dalje jer ćeš fasovat BAN bez veze....nacional-fašističke ideje su na tebi znanim portalima.
ultima_palabra

#520 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by ultima_palabra »

Corto Maltese wrote:Krasna je ta multi-kulti politika u kojoj svaka polemika završava sa: "Ako im se ne sviđa nek idu- u Hrvatsku, u Srbiju, u Sandžak, na Kosovo, u Strasbur, u Brisel, u materinu... samo nek idu!"
Ti si spomenuo iseljavanje, ne @pici... U današnjoj BiH sva tri naroda su nečim nezadovoljna, a oni koji ne pripadaju nijednom ponajviše...tako nam je kako nam je, pitanje je jesmo li bolje zaslužili :|
Corto Maltese

#521 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Corto Maltese »

pici wrote:
Corto Maltese wrote:

Ovo što si napisao je toliko glupo da me je iznenadilo ,ovako nešto može da izjavi samo ultra desničar koji bi da zaplaši svoje puČanstvo i ukaže na druge kao problem .
Nemamo kontra argumenata, hajmo napast na sugovornikov lik. Nema veze što nije Hrvat i što je umjereni ljevičar, proglasićemo ga Hrvatom i ultra desničarom, pa nek se vadi.
pici wrote: Hrvati kao narod imaju priliku da isprave što ih žulja na sljedećim ustavnim promjenama koje su neminovne i koje će biti pod budnim okom EU i USA.....
Pošto diskreditacija sugovornika vjerovatno neće uroditi plodom, odmah ćemo preći na naučnu fantastiku. Šta bi bilo kad bi bilo, moderan evropski ustav koji je neminovan... to je priča koja dobija. Jebi ga ako je Hare lopatom uz'o prethodne izbore na toj priči, što ne bi i mi!? A ako ponovo ne uzmemo izbore, a neko se usudi da upita: "Ko će odgovarati za ovaj neuspjeh?", izbacićemo ga iz stranke. A ako neko od naših dobije izbore, to neka ga skrene sa pravog puta, to jest, nek se i dalej ponaša kao opozicija.

I da ponovim:

Od rata na ovamo, RS nikad jače nije stajala, a zahtjevi za treći entitet nikad jači nisu bili, nego u vremenu kada je kvazi-multi-kulti ublehaška politika ustoličena u predsjedništvu u liku Hareta i Željka. Pored takvih prijatelja, neprijatelji su čist višak.
softly

#522 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by softly »

Corto Maltese wrote:Krasna je ta multi-kulti politika u kojoj svaka polemika završava sa: "Ako im se ne sviđa nek idu- u Hrvatsku, u Srbiju, u Sandžak, na Kosovo, u Strasbur, u Brisel, u materinu... samo nek idu!"
:thumbup:
Slucaj Komsica, a bogami i ovaj forum, najbolje demonstriraju "MULTI-KULTI" BiH.

Svi smo ravnopravni, ali neki su malo ravnopravniji.
Ovaj pici je ko zasticena zivotinja, a ja pisem heftu, pa dvije u ban, samo zato sto uzvratim ovim, "ravnopravnijim" forumashima. Ili zato sto pisem i one stvari koje drugi ne zele cuti jer nemaju kontraargumente!
Zato sam i prestao ucestvovati u ovoj raspravi.
Zeljko KOmsic i "povlasteni forumasi" su najbolja demonstracija "ravnopravne" Bosne i Hercegovine!
ultima_palabra

#523 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by ultima_palabra »

Corto Maltese wrote:I da ponovim:

Od rata na ovamo, RS nikad jače nije stajala, a zahtjevi za treći entitet nikad jači nisu bili, nego u vremenu kada je kvazi-multi-kulti ublehaška politika ustoličena u predsjedništvu u liku Hareta i Željka. Pored takvih prijatelja, neprijatelji su čist višak.
Možeš ponoviti hiljadu puta, to je nonsens totalni.

RS ekonomski nikad slabije nije stajala, a politički...koliko se sjećam prije par godina je bio neki referendum aktuelan, šta li je sad sa njim :-? Na Dodikove gluposti se malo ko više i obazire... Naravno, za to nisu zaslužni Hare i Željko nego objektivne okolnosti kao presuda za genocid, hapšenje Karadžića, neuspjeh procesa protiv Ganića, itd...

Što se tiče hercegovačkih wanna-be separatista, znatno su jače stajali dok su imali Hercegovačku banku iza sebe, pa onda organizovaše i onu samoupravu koja bi slomljena... treći entitet se vrlo malo spominje u zadnje vrijeme
pici

#524 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by pici »

Corto Maltese wrote:
Nemamo kontra argumenata, hajmo napast na sugovornikov lik. Nema veze što nije Hrvat i što je umjereni ljevičar, proglasićemo ga Hrvatom i ultra desničarom, pa nek se vadi.
pici wrote: Hrvati kao narod imaju priliku da isprave što ih žulja na sljedećim ustavnim promjenama koje su neminovne i koje će biti pod budnim okom EU i USA.....
Pošto diskreditacija sugovornika vjerovatno neće uroditi plodom, odmah ćemo preći na naučnu fantastiku. Šta bi bilo kad bi bilo, moderan evropski ustav koji je neminovan... to je priča koja dobija. Jebi ga ako je Hare lopatom uz'o prethodne izbore na toj priči, što ne bi i mi!? A ako ponovo ne uzmemo izbore, a neko se usudi da upita: "Ko će odgovarati za ovaj neuspjeh?", izbacićemo ga iz stranke. A ako neko od naših dobije izbore, to neka ga skrene sa pravog puta, to jest, nek se i dalej ponaša kao opozicija.

I da ponovim:

Sam si sebe uvalio u tu kašu ja te nisam vuko za tastaturu i pišeš bolesne ideje o iseljavanjima pa potom moje ovo moje ono,zna se ko ima takve stavove.....meni nebi naupalo takvo što a kamoli napisati to na javni forum :shock:

Ovo si opet neinformiran ili preskaĆeš ili prespavaš neki period.....Ustavne promjene su davno započete još poslije dejtona,tako da ono priča ti nidje veze....zadnji pokušaji Prudski cirkus,prije toga Lajčakova šestorka itd itd....de .BA dogovori se sam sa sobom prije neg nešto napišeš.....prijateljski savjet ;-)
Adriatic

#525 Re: Komšić ima više glasova od Izetbegovića, Radončića i Harisa

Post by Adriatic »

Ma ja ba, jebo Komšića.
Daj nam malo Radmanovića.
Kako samo lijepo priča, duša ljudska.
Post Reply