Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja kupio za 35KM od nekog lika VW kompresor i ona pjena za krpljenje guma. Nek ima. Ne znam sto izbjegavas pik, u radnji ces samo skuplje platit, vidi na otpadima. Jedino na kompresoru mjerac malo laze al nije mi to bitno, bitno da pumpa
Ja kupio originalni toyota set (kompresor i pjena) na piku za 50 KM plus 8 KM dostava iz Laktasa. Prodavac je za svaku preporuku i ima dosta toga, uglavnom tu sitnu opremu za auta prodaje. Jos mi poslali gratis neke sitnice, kao znak paznje.
Maloprije ja u auto kući, reko gdje rezervna guma, nema je....kaže lik pa nema al zato imaš kompresor i pjenu...
Vidiš kaze da nema ni mjesto za gumu nazad...
anex wrote: ↑14/07/2023 17:09
Maloprije ja u auto kući, reko gdje rezervna guma, nema je....kaže lik pa nema al zato imaš kompresor i pjenu...
Toj pjeni istekne rok mos je jebat kad zatreba a rok isteko....na otpad i najdi rezervu i miran si
anex wrote: ↑14/07/2023 17:09
Toj pjeni istekne rok mos je jebat kad zatreba a rok isteko....na otpad i najdi rezervu i miran si
i bas da vidim ko ce napuhat gumu kompresorom kad se svuce sa felge
u moru mega ultra giga turbo inzinjerskih idiotluka ta pumpica sa pjenom i taj kompresor (haj on nekad moze i valjat) kao zamjena za rezervnu gumu su bas retardirane
Nekad negdje pročitah da po njemačkim istraživanjima , bušenje gume te "sljeduje" u prosjeku, statistički, svakih 200 000 km, tako da su skontali da se zbog toga ne isplati cijeli vijek vući taj teret u autu....
problemnatravunu wrote: ↑15/07/2023 10:34
Nekad negdje pročitah da po njemačkim istraživanjima , bušenje gume te "sljeduje" u prosjeku, statistički, svakih 200 000 km, tako da su skontali da se zbog toga ne isplati cijeli vijek vući taj teret u autu....
problemnatravunu wrote: ↑15/07/2023 10:34
Jebes ti statistiku kako ono svi jedemo sarmu, samo neko kupus a neko meso...meni se desilo osla guma (ni blizu statisticke greske) u helac ja sprej kad hos k..sinko zovi bihamk na slepu i servis....a da sam imao rezerve 15min posla i nastavim put ovako dan otiso u helac
Naravno, isto razmišljam i ja,
dapače,
uopće nije loša stvar imati onaj manji točak umjesto ful rezervnog, zauzme manje mjesta, manje težine, a u roku 15 min ideš dalje, pa usput do kakvog vulkanizera....a bez rez točka mi baš šuhveli
Aha...zovneš Bihamk na Kupresu i kažeš -riknula mi guma,možete li doći da skinemo postojeću ,da je odvučete do vulkanizera na popravku i da mi je vratite...jbg...član sam
PM72 wrote: ↑15/07/2023 23:01
Aha...zovneš Bihamk na Kupresu i kažeš -riknula mi guma,možete li doći da skinemo postojeću ,da je odvučete do vulkanizera na popravku i da mi je vratite...jbg...član sam
BIHAMK ima ugovorne saradnike koji dežuraju u Adria Ski hotelu ili u Kupresu, i za 10-takminuta dođu na intervenciju
BIHAMK ima ugovorne saradnike koji dežuraju u Adria Ski hotelu ili u Kupresu, i za 10-takminuta dođu na intervenciju
I jos te odvedu u kafanu plate rucak za tebe i putnike dok to sve ne zavrse...cuj imas bihamk...imas.....
Jebes ti statistiku kako ono svi jedemo sarmu, samo neko kupus a neko meso...meni se desilo osla guma (ni blizu statisticke greske) u helac ja sprej kad hos k..sinko zovi bihamk na slepu i servis....a da sam imao rezerve 15min posla i nastavim put ovako dan otiso u helac
Meni nikad ne trebali, to prvo. Poznaniku trebala pomoc, dosli i vise uradili nego sto je ocekivao. Bas ga pripazili.