Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lijep pozdrav,
Moja seka je trudna,usla je u 40 nedelju termin joj je prosao ima 3 dana i danas je bila kod svog ginekologa,koji joj je rekao vasa beba ne misli da izadje i zakazao joj za sutra komisiju . E sad da li je to mozda radi carskog il....
i sta se radi na toj komisiji ?
unaprijed zahvalna
Last edited by nirmela on 08/01/2014 13:27, edited 1 time in total.
nirmela wrote:Lijep pozdrav,
Moja seka je trudna,usla je u 40 nedelju termin joj je prosao ima 3 dana i danas je bila kod svog ginekologa,koji joj je rekao vasa beba ne misli da izadje i zakazao joj za sutra komisiju . E sad da li je to mozda radi carskog il....
unaprijed zahvalna
nije to ta komsija..nego ti iz opcine mora doci komisija pa ti oni sve popisu, srede...samo nek nista ne potpisuje
nirmela wrote:Lijep pozdrav,
unaprijed zahvalna
nije to ta komsija..nego ti iz opcine mora doci komisija pa ti oni sve popisu, srede...samo nek nista ne potpisuje
ako je prosao termin,.,doktori ce zasjedat,.,naprdjivat sta je najbolje da urade kako da bebu izmame na ovaj divni svijet,.,jer bebeac zna gdje je najboljee,,.,