Komentarisanje

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
samprotivsvih

#1 Komentarisanje

Post by samprotivsvih »

Mene intersuje do kada ce nekakvi nickovi kao shto su pipo,i akademik(i jos nekoliko njih) sa svojim nacionalistickim porukama da sire mrznju i nepotrebno prepucavanje preko jedne stranice kao shto je sarajevo x com...
Zasto se vise ne locira njihova IP-adresa i ukine nepotrebno komentarisanje osoba koje "navlace" samo na "rat"..
Njihov komentarisanje vise nikome nije smijesno..a cuo sam da to pise jedan te isti covjek koji je vec i zaposlen na sax-u....pa ne bi me "cudilo" da se ova moja tema zatvori........ :bih:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: Komentarisanje

Post by PipiDugaDevetka »

samprotivsvih wrote:na sax-u....pa ne bi me "cudilo" da se ova moja tema zatvori........
Ne trebaju ti navodnici na ovoj riječi, cudilo.

Vidi pravila sa-x,...Kada budeš na planini i sunce zubato u odbljesku bjeline snijega te zaslijepi, dobro bi bilo da staviš rey-BAN naočale tipa, REY-COOLIN-BAN!
samprotivsvih

#3 Re: Komentarisanje

Post by samprotivsvih »

PipiDugaDevetka wrote:
samprotivsvih wrote:na sax-u....pa ne bi me "cudilo" da se ova moja tema zatvori........
Ne trebaju ti navodnici na ovoj riječi, cudilo.

Vidi pravila sa-x,...Kada budeš na planini i sunce zubato u odbljesku bjeline snijega te zaslijepi, dobro bi bilo da staviš rey-BAN naočale tipa, REY-COOLIN-BAN!
E,stvarno si dao odgovor...evo umirem od smijeha :razz:
Ali hajde...vidim da je ovdje vaznija stamparska greska nego li problem neki..
Zali boze tolikih postova..........
bez_ideje

#4 Re: Komentarisanje

Post by bez_ideje »

A sta ti hoŠ?
burek_in_space

#5 Re: Komentarisanje

Post by burek_in_space »

samprotivsvih wrote: E,stvarno si dao odgovor...evo umirem od smijeha :razz:
Ali hajde...vidim da je ovdje vaznija stamparska greska nego li problem neki..
Zali boze tolikih postova..........
Treba znati chitati Pipi-ja, a to je vec tvoj problem...
smijesni_ste

#6 Re: Komentarisanje

Post by smijesni_ste »

Sve dok im to dize posjecenost..nikad se nece ukinuti vjeruj mi...taman da ima 1000 pipija i jos gorih komentara...briga njih za sirenje mrznje i netrpeljivosti..
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7 Re: Komentarisanje

Post by PipiDugaDevetka »

smijesni_ste wrote:Sve dok im to dize posjecenost..nikad se nece ukinuti vjeruj mi...taman da ima 1000 pipija i jos gorih komentara...briga njih za sirenje mrznje i netrpeljivosti..
Nisam ja PIPO, PIPO je dobio nadimak po PIPU INZAGHIJU, fudbaleru, a ja po Pipi Dugoj Čarapi + pištolj.
Gdje bih ja onakve grozote pisao, ogadilo mi se čitati komentare,...

Provjeri IP adrese.
Administrator
Forum administrator

#8 Re: Komentarisanje

Post by Administrator »

Poštovani,

Radimo na rješenju ovog problema, koje će nadamo se biti vrlo brzo implementirano.

Administracija
Sarajevo-x.com
Locked