Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mene intersuje do kada ce nekakvi nickovi kao shto su pipo,i akademik(i jos nekoliko njih) sa svojim nacionalistickim porukama da sire mrznju i nepotrebno prepucavanje preko jedne stranice kao shto je sarajevo x com...
Zasto se vise ne locira njihova IP-adresa i ukine nepotrebno komentarisanje osoba koje "navlace" samo na "rat"..
Njihov komentarisanje vise nikome nije smijesno..a cuo sam da to pise jedan te isti covjek koji je vec i zaposlen na sax-u....pa ne bi me "cudilo" da se ova moja tema zatvori........
samprotivsvih wrote:na sax-u....pa ne bi me "cudilo" da se ova moja tema zatvori........
Ne trebaju ti navodnici na ovoj riječi, cudilo.
Vidi pravila sa-x,...Kada budeš na planini i sunce zubato u odbljesku bjeline snijega te zaslijepi, dobro bi bilo da staviš rey-BAN naočale tipa, REY-COOLIN-BAN!
samprotivsvih wrote:na sax-u....pa ne bi me "cudilo" da se ova moja tema zatvori........
Ne trebaju ti navodnici na ovoj riječi, cudilo.
Vidi pravila sa-x,...Kada budeš na planini i sunce zubato u odbljesku bjeline snijega te zaslijepi, dobro bi bilo da staviš rey-BAN naočale tipa, REY-COOLIN-BAN!
E,stvarno si dao odgovor...evo umirem od smijeha
Ali hajde...vidim da je ovdje vaznija stamparska greska nego li problem neki..
Zali boze tolikih postova..........
samprotivsvih wrote:
E,stvarno si dao odgovor...evo umirem od smijeha
Ali hajde...vidim da je ovdje vaznija stamparska greska nego li problem neki..
Zali boze tolikih postova..........
Treba znati chitati Pipi-ja, a to je vec tvoj problem...
Sve dok im to dize posjecenost..nikad se nece ukinuti vjeruj mi...taman da ima 1000 pipija i jos gorih komentara...briga njih za sirenje mrznje i netrpeljivosti..
smijesni_ste wrote:Sve dok im to dize posjecenost..nikad se nece ukinuti vjeruj mi...taman da ima 1000 pipija i jos gorih komentara...briga njih za sirenje mrznje i netrpeljivosti..
Nisam ja PIPO, PIPO je dobio nadimak po PIPU INZAGHIJU, fudbaleru, a ja po Pipi Dugoj Čarapi + pištolj.
Gdje bih ja onakve grozote pisao, ogadilo mi se čitati komentare,...