Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Moderator: Chloe
-
Avetinho
#1 Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Nisam dugo cuo ni citao glupljih viceva. Nisam cak siguran da se mogu zvati vicevima, tako su jadni. Sutra kad bi marsovci sletjeli na Zemlju i citali onu temu, mislili bi da su Bosanci najneduhovitiji narod Univerzuma.
- hape
#2 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Jarane sa dolaskom euroholokausta i uvodjenjem hrvatskog humora otislo je sve u pm. Sad se takmice euromasakr, mayab i Arman1 ko ce napisati gluplji vic. Ali euroubistvo je ubjedljivo na prvom mjestu.
-
zrakomlat
#3 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Avetinho wrote:Nisam dugo cuo ni citao glupljih viceva. Nisam cak siguran da se mogu zvati vicevima, tako su jadni. Sutra kad bi marsovci sletjeli na Zemlju i citali onu temu, mislili bi da su Bosanci najneduhovitiji narod Univerzuma.
Kraljuhape wrote:Jarane sa dolaskom euroholokausta i uvodjenjem hrvatskog humora otislo je sve u pm. Sad se takmice euromasakr, mayab i Arman1 ko ce napisati gluplji vic. Ali euroubistvo je ubjedljivo na prvom mjestu.
-
mefistofilis
#4 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
dotle je znaci doslo

- Ridjobrki
#5 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Jel' se komentira tema il' vicevi?
- hape
#6 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Kakvi vicevi jarane? Idi na onu temu i pogledaj viceve. Ja ne kontam kako ih nije stid da uopce postave onakve stvari. Jos se valjaju od smijeha i smeta im sto se nama ne svidjaju vicevi. A nije im smijesan bio onaj "Zasto gluhonijemi drkaju lijevom rukom? - Zato sto desnom stenju". Pa jbt meni dodje da zaplacem kad eurozlocin pocne pisati.
-
Avetinho
#7 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Da.Ridjobrki wrote:![]()
![]()
![]()
Jel' se komentira tema il' vicevi?
- exliberal-ex
#8 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Slazem se da su vicevi pali kurcu za usi zadnjih mjeseci ....ali za ove sto se vole narugat I popljuvat...bujrum braco postavite nesto bolje
-
Avetinho
#9 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Evo maloprije sam bio na onom forumu sto mu se ne smije pominjati ime. Tamo je svaki, bas svaki, da umres od smijeha.exliberal-ex wrote:Slazem se da su vicevi pali kurcu za usi zadnjih mjeseci ....ali za ove sto se vole narugat I popljuvat...bujrum braco postavite nesto bolje
- hape
#10 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Molim vas recite mi da ovo nije istina! Posljednji vic na zabranjenoj temi!
Dama je otišla na odmor na Havajima. Po dolasku upoznaje crnca i poslije noći strasne ljubavi pita ga kako se zove.
- “Ne mogu vam reći” – odgovori crnac.
Svake večeri su se sastajali i ludo vodili ljubav, i svake noći ga je pitala kako se zove a on je uvijek isto odgovarao. Posljednje večeri na Havajima ponovo ga je pitala:
- “Molim te, hoćeš li mi reći svoje ime?”
- “Ne mogu vam reći ime jer ćete mi se smijati.”
- “Vjeruj mi, zaista nemam razloga da ti se smijem.”
- “Dobro, zovem se Snijeg!”
Žena prasnu u histeričan smijeh, a crnac joj ljutito reče:
- “Znao sam da ćete se smijati!”
- “Ma ne, ne smijem se ja tvom imenu. Razmišljam o svom mužu koji mi neće vjerovati kada mu kažem da sam svakoga dana imala 25 cm snijega na Havajima!”
I sta je sada ovdje smijesno?
A ti Exliberalex si u istom rangu sa ostalim na onoj temi. Tvoji vicevi su takodjer odron. A napisao sam ti eno gore vic u svom postu, pa pogledaj i uci.
Dama je otišla na odmor na Havajima. Po dolasku upoznaje crnca i poslije noći strasne ljubavi pita ga kako se zove.
- “Ne mogu vam reći” – odgovori crnac.
Svake večeri su se sastajali i ludo vodili ljubav, i svake noći ga je pitala kako se zove a on je uvijek isto odgovarao. Posljednje večeri na Havajima ponovo ga je pitala:
- “Molim te, hoćeš li mi reći svoje ime?”
- “Ne mogu vam reći ime jer ćete mi se smijati.”
- “Vjeruj mi, zaista nemam razloga da ti se smijem.”
- “Dobro, zovem se Snijeg!”
Žena prasnu u histeričan smijeh, a crnac joj ljutito reče:
- “Znao sam da ćete se smijati!”
- “Ma ne, ne smijem se ja tvom imenu. Razmišljam o svom mužu koji mi neće vjerovati kada mu kažem da sam svakoga dana imala 25 cm snijega na Havajima!”
I sta je sada ovdje smijesno?
A ti Exliberalex si u istom rangu sa ostalim na onoj temi. Tvoji vicevi su takodjer odron. A napisao sam ti eno gore vic u svom postu, pa pogledaj i uci.
- exliberal-ex
#11 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Pa postavi bolji...sta je problem
ja nekad postavim dobre nekad lose...zavisi sta dobijem I sam...al nepljujem po drugima...ne jednom sam cuo vic koji meni nije smjesan drugi placu od smijeha..nemamo svi isti ukus al opet ponavaljam nepljujem po drugima...
ja nekad postavim dobre nekad lose...zavisi sta dobijem I sam...al nepljujem po drugima...ne jednom sam cuo vic koji meni nije smjesan drugi placu od smijeha..nemamo svi isti ukus al opet ponavaljam nepljujem po drugima...
- smasma
#12 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
znači vrištimhape wrote:Jarane sa dolaskom euroholokausta i uvodjenjem hrvatskog humora otislo je sve u pm. Sad se takmice euromasakr, mayab i Arman1 ko ce napisati gluplji vic. Ali euroubistvo je ubjedljivo na prvom mjestu.
- hape
#13 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Evo ti brate pa pokusaj se makar nasmijati.exliberal-ex wrote:Pa postavi bolji...sta je problem
Ide ciganka sa bebom ulicom i sretne covjeka pa kaze: "Daj mi dinar za Srdjana!" Covjek izvadi pare i kaze: "Evo ti dinar." Kaze ciganka: "Hvala ti brate, evo tebi Srdjan!"
A ja inace ne pljujem ako neko 2-3 puta isprica bezveze vic. Ne pljujem nikako, ali upozoravam da im je vic sranje zesce, pa ako nastave onda imam apsolutno pravo da se sprdam sa eurochainsawmassacre i slicnim.
-
Avetinho
#14 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Ja svako malo obidjem onu temu i svaki put se sjebem. Tuga. Evo bas sad gorko placem na onaj zadnji "vic" kako su zidovi slali djecu u Izrael. Mozda bi trebalo uvesti ban na svaku temu s vicevima. Ovo nam namjerno rade agenti CIA i KGB, iluminati i atlantisti, e ne bi li nas lakse ugrozili.
- hape
#15 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Nisam smio ni komentirati "vic" o Izraelu. Mislio sam fakat da ne moze gore od onoga, ali sam se zajebao.
Ja ovaj ne kontam. Sta je smijesno?mayab wrote:Došao Amerikanac u Bosnu i čuo on da su Bosanci prirodno glupi.
Šteta se on tako i ugleda Muju i pomisli sad će ga zeznut za pare.
Kaže on Muji:
-Gle prijatelju, ja tebi postavim pitanje i ako ti ne znaš odgovor, ti meni daš 5 dolara.
A onda ti meni postaviš pitanje a ako ja ne znam odgovor, ja tebi dam 50 dolara.
Misli se Mujo, misli ...i kaže:
-Aj može!
Pita Amerikanac:
-Kolika je udaljenost između Zemlje i Sunca?
Gleda Mujo u njega...pojma nema i izvadi 5 dolara i da mu.
Strpa Amer pare u džep i kaže: Ajd' sad ti mene nešto pitaj!
Pita Mujo:
-De ti meni bolan reci, šta je to, ima dvije noge kad ide uzbrdo, a 3 kad ide nizbrdo?
Gleda Amer u njega, problijedio, pojma nema i izvadi 50 dolara i da mu.
Nije mu vrag dao mira i pita on Muju:
-Ajd molim te reci mi šta je to?
Gleda Mujo u njega, misli, češka se... i izvadi 5 dolara i da mu!
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#16 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Patetična tema.

-
Avetinho
#17 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Slazem se.
Narocito od kad su je uzurpirali onih par neduhovitih likova bez trunke smisla za humor.
Narocito od kad su je uzurpirali onih par neduhovitih likova bez trunke smisla za humor.
- hape
#18 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Divi njega. Prvo ubio humor a sad se nesto ovdje kofrci.
R.I.P. Vicevi
R.I.P. Vicevi
- van Basten
#19 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Ridjobrki wrote:Vrhunac ljubomore - kad štucneš a ona skoči:
- Ko te spominje? Je li, KO TE SPOMINJE?!?
-
Avetinho
#20 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Ali zato eurokrem ubi iz svih oruzja. Veli, nek se zna ko ovdje hara.van Basten wrote:Ridjobrki wrote:Vrhunac ljubomore - kad štucneš a ona skoči:
- Ko te spominje? Je li, KO TE SPOMINJE?!?konačno vic na temi vicevi
- hape
#21 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Upravo tako Avetinho. Euroblok strikes again.
Tvoji vicevi su poput prdeza. Ono kad ti pr(d)nes, tebi godi vopra i ne mirise tako lose. Ali jarane drugima smrdi. Eh, ista je stvar s tvojim vicevima. Tebi super, a mi se gusimo.
Lik je nenadjebiv. Najdraza i najsmjesnija serija mu je "Nasa mala klinika". Jbt, kad sam gledao Sindlerovu listu imao sam vise razloga da se smijem nego ovim njegovim vicevima. Euroholokauste, jesi li ti svjestan da svaki put kada vic ispricas, u Hercegovini umre mala maca. Kako ti nije zao bolan?eurokillzone wrote:Pitagorina teorema za FaceBook:
-Veličina dekoltea na profil slikama, direktno je proporcionalna broju
prijatelja na facebook-u, a obrnuto proporcionalna stupnju pismenosti.
Tvoji vicevi su poput prdeza. Ono kad ti pr(d)nes, tebi godi vopra i ne mirise tako lose. Ali jarane drugima smrdi. Eh, ista je stvar s tvojim vicevima. Tebi super, a mi se gusimo.
- Ridjobrki
#22 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Svaki put kad eurosmijeh objavi vic jedno mladunče pande umre.
-
Avetinho
#23 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
Da mi je kako da ukinem "Viceve" sa "mojih" tema. Svaki put kad vidim da ima novi post, provjerim da nema sta smijesno, pa se tesko zajebem. Ubi europlac.
- exliberal-ex
#24 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
e vala moram priznat ovi vasi komentari u vezu eurobloka euroholocaust, eurokiller....ma gdje samo nalazite imena

- drag_gost
#25 Re: Komentari - tema Samo vicevi (BEZ KOMENTARA MOLIM)
E ovaj vic od europlakata o baki Mari i unuci Ivani je stvarno...