vratite kako je bilo!
komentari
-
Cevap
#1 komentari
e jesu zasrali ovo s komentarima
vratite kako je bilo!

vratite kako je bilo!
-
zoka
jes bezveze i ja priznajem ali nesto se moralo uraditi ono je bilo katoastrofa... kad bi bilo personalizirano prekedanje sa-x foruma pa kad se registrujes u svome profilu podesis kako komentare da gledas isti korisnici ko sa foruma... e to bi bilo super.
-
dario-x
1000 ljudi, 1000 chudi 
a nije bezveze bilo kad unutar clanka svi rade sta hoce (psuju, vrijedjaju se...)? Ovako je barem diskretno, ako neko zeli da cita sve komentare, mora kliknuti na KOMENTARI (koji su sada u popupu).
veza sa forumom mi se ne svidja, jer ipak je forum mjesto za duze diskusije, a komentari trebaju biti kratki osvrti na clanak.
a nije bezveze bilo kad unutar clanka svi rade sta hoce (psuju, vrijedjaju se...)? Ovako je barem diskretno, ako neko zeli da cita sve komentare, mora kliknuti na KOMENTARI (koji su sada u popupu).
veza sa forumom mi se ne svidja, jer ipak je forum mjesto za duze diskusije, a komentari trebaju biti kratki osvrti na clanak.
-
live
ja se slazem sa tvoim zakljuckomzoka wrote:jes bezveze i ja priznajem ali nesto se moralo uraditi ono je bilo katoastrofa... kad bi bilo personalizirano prekedanje sa-x foruma pa kad se registrujes u svome profilu podesis kako komentare da gledas isti korisnici ko sa foruma... e to bi bilo super.