pamtis me? a sve smo kao cool..danas wrote:evo da se i ja jednom slozim sa tobomneocekivana_sila wrote:jest, jest. spasi kravu, nek' komsija crkne![]()
![]()
![]()
Kome pomoći: napuštenim mačićima ili djeci?????
-
neocekivana_sila
- danas
pamtim te pomalo pod onim drugim nickomneocekivana_sila wrote:pamtis me? a sve smo kao cool..danas wrote:evo da se i ja jednom slozim sa tobomneocekivana_sila wrote:jest, jest. spasi kravu, nek' komsija crkne![]()
![]()
![]()
-
SherlockHolmes
evo kazu da ce uskoro i bifteke klonirat ko te nitkove. one nekakve celije i to, samo im onaj anamo kjafir ne da. pito bi malog salku da mi to opet objasni, al otiso s rajom na burek.
-
neocekivana_sila
nemam ti ja klonove. Ja sam za kloniranje zivotinja..Doly, pacovi i ostalo, ljudi ne.danas wrote: pamtim te pomalo pod onim drugim nickoma za ovaj se pretvaram da ne znam da ti je klon
![]()
![]()
Uvijek sam bila Sila, jedna i jedina. Bas me interesuje s kim me mjesas..
Pamtim i ja tebe, ti si aktivnija u pisanju pa sam te citala i koliko se sjecam nisam te nesto gotivila, uopste ne znam zasto. Razlozi su vjerovatno glupi i besmisleni kao i uvijek. Ljudi smo, ta nismo vukovi..treba da se gotivimo
- danas
hajde de, sad mi je lakse... pade mi kamen sa srca...neocekivana_sila wrote:nemam ti ja klonove. Ja sam za kloniranje zivotinja..Doly, pacovi i ostalo, ljudi ne.danas wrote: pamtim te pomalo pod onim drugim nickoma za ovaj se pretvaram da ne znam da ti je klon
![]()
![]()
Uvijek sam bila Sila, jedna i jedina. Bas me interesuje s kim me mjesas..
Pamtim i ja tebe, ti si aktivnija u pisanju pa sam te citala i koliko se sjecam nisam te nesto gotivila, uopste ne znam zasto. Razlozi su vjerovatno glupi i besmisleni kao i uvijek. Ljudi smo, ta nismo vukovi..treba da se gotivimo
-
neocekivana_sila
ja fino, a ti odmah..danas wrote: hajde de, sad mi je lakse... pade mi kamen sa srca...![]()
![]()
"dovidjenja i hvala na ribama"