Molim za informaciju, kome i kako se može prijaviti negiranje genocida nad Bošnjacima?
Član 163. Krivičnog zakona FBIH objašnjava "Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti".
Moderator: _BataZiv_0809

Zvao sam FMUP, kažu da ne znaju šta raditi.muminovic wrote:policiji i tuzilastvu.
Neka kontaktiraju klix kako bi im izdao IP adresu lica i dalje neka postupaju po Zakonu, uputi ih nakon tog koraka nalaw2 wrote:Zvao sam FMUP, kažu da ne znaju šta raditi.muminovic wrote:policiji i tuzilastvu.
Policajac na centrali kaže da probam opet nazvati u ponedjeljak.
law2 wrote:Zvao sam FMUP, kažu da ne znaju šta raditi.muminovic wrote:policiji i tuzilastvu.
Policajac na centrali kaže da probam opet nazvati u ponedjeljak.
law2 wrote:
Molim za informaciju, kome i kako se može prijaviti negiranje genocida nad Bošnjacima?
Član 163. Krivičnog zakona FBIH objašnjava "Izazivanje narodnosne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti".
KvaziExpert wrote:Sta ako komentator bude iz srbije na primjer, ili australije? Sta ako koristi proxy? Mada ne vjerujem da ces nesto postici ni i da je iz sarajeva i da imas sve podatke, al eto, treba pokusati