I propisno zaštićene od UV zraka, moliću lijepo ... da nedajbože ko ne pomisli da smo se kvarcaleDaphna wrote:Pusti ti uleteexplorer wrote:Taman sam htio predloziti (zainteresiranima za ulete i u slucaju pozitivnog feedback-a) nekakav izlazak u prirodu (nesto drugacije) ili sportski izlazak tipa veranje na Bjelasnicu, ali me Daphna i Lilana preduhitrise. Ako nista, nije stereotipno, puno je zdravije i moze biti zabavno.
Naravno, ukoliko se doticna pojavi u stiklama od 10 cm odmah je poslati kuci...![]()
Nacin na koji izbjeci "neugodnosti" (citaj: primitivizme) koje je dozivio autor teme je - ne prilaziti.Bujrum sa mnom i sa Lilanom u šetnjicu...
Obećavam da ćemo biti u patikicama i ako ništa drugo, diskretno našminkane (čisto zbog samopouzdanja
)
Kome ba?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lilana
#201 Re: Kome ba?
- madner
#202 Re: Kome ba?
Ha teska situacija u teoretskoj borbi za ravnopravnost, treba osvojit svaki metar dalje od kuhinje. 
- zena21
#203 Re: Kome ba?
madner wrote:Ha teska situacija u teoretskoj borbi za ravnopravnost, treba osvojit svaki metar dalje od kuhinje.
kakvi su tvoji uleti
- madner
#204 Re: Kome ba?
Ostri i energicni, vidis mi avatara.zena21 wrote:madner wrote:Ha teska situacija u teoretskoj borbi za ravnopravnost, treba osvojit svaki metar dalje od kuhinje.
kakvi su tvoji uleti
-
sapati srca
#205 Re: Kome ba?
Jest vala, prava rovoska borba...Ja se pohvalio da znam nesto skuhati...Ih kako sam naletio na minumadner wrote:Ha teska situacija u teoretskoj borbi za ravnopravnost, treba osvojit svaki metar dalje od kuhinje.
- zena21
#206 Re: Kome ba?
a jel ulijeces i klizecimadner wrote:Ostri i energicni, vidis mi avatara.zena21 wrote:madner wrote:Ha teska situacija u teoretskoj borbi za ravnopravnost, treba osvojit svaki metar dalje od kuhinje.
kakvi su tvoji uleti
- madner
#207 Re: Kome ba?
Zar se ne primjeti?zena21 wrote:a jel ulijeces i klizecimadner wrote:Ostri i energicni, vidis mi avatara.zena21 wrote:
kakvi su tvoji uleti![]()
![]()
![]()
- zena21
#208 Re: Kome ba?
ma nis ja ne primijetim.. najbolje se praviti lud 
- madner
#209 Re: Kome ba?
Sve je dobro dok se moras pravit.zena21 wrote:ma nis ja ne primijetim.. najbolje se praviti lud
- zena21
#210 Re: Kome ba?
ma ovdje i da je normalan covjek.. poludio bimadner wrote:Sve je dobro dok se moras pravit.zena21 wrote:ma nis ja ne primijetim.. najbolje se praviti lud
-
kenanz
#211 Re: Kome ba?
ma nisu ja znam nekoliko koji su prezreli...mima wrote:Jesu svi muski tako sirovi ??????
znam nekoliko koji su se haman sasusili od zrelosti...
a znam i nekoliko koji su...cini mi se pretvorili u praskastu sirovinu ( ne znam kako drugacije da to nazovem) bas cu da malo istrazim pa da vidim sta im se dogodilo...
-
kenanz
#212 Re: Kome ba?
evo procitah sve postove... napokon... pa da i ja koju prozborim...
ZENE: ko zene, ima svasta da se kaze, ali nikakve koristi od toga...
bez obzira sta ko mislio o kratkim suknjicama, otkrivenim grudima, stiklicama, napuderisanim licima itd, ja samo jedno pitanje postavljam SVIMA
STA MISLITE ZASTO TO ONE RADE?
MUSKARCI: ko uopste tjera nekog muskaraca da pridje nekoj djevojci, drugo vecina tih koji prilaze obicno su vec do usiju zaljubljena u objekat prilazenja tako da sta god doticna kaze, naravno osim onog sto se njemu svidja i sto mu godi.. ucinit ce u njemu erupciju odusevljena ili u drugoj situaciji erupciju razocarenja..
u sutini RAZOCARENJE u zenski rod je sastavni dio muskog zivota... samo je pitanje kad ce muskarac nauciti da se nosi sa time... ako ne nauci do 20-te NAJEB... JE. ali naucit ce prije ili kasnije...
ona druga stavka ODUSEVLJENE toga ce biti malo sa tendencijom da ga bude jos manje... helem vrijeme je da se nauci sljedece:
ZENA IMA SVAKAVIH...crnih, plavih, ofarbanih, zgodnih, debelih, mrsavih, dobrih i ne zaboravite onu NITCHEOVU IZREKU " U DUBINI DUSE MUSKARAC MOZE BITI SAMO LJUTIT, ZENA JE TAMO ZLA"
SVE SU ZENE ISTE... cak i one koje naose patike i fol NISU ONE ISTE...
NE VJERUJTE ZENI NIKAD ( U POTPUNOSTI)...ko zna sta se krije iza svega...neke stvari se nikad ne saznaju...osim ako nemate tajnu sluzbu...
A SAD MALO FILOZOFIJE U KOJOJ IMA I NESTO ISTINE PROCITAJTE...
»Što se provlačiš tako strašljivo kroz suton, Zaratustra? I šta skrivaš tako oprezno ispod svog
ogrtača? « »Je li možda kakvo blago, šta su ti ga poklonili? Ili je dete, što se rodilo? Ili ideš
sada i sam možda stazama kradljivaca, ti prijatelj zlih?« – Jeste, dragi brate! reče Zaratustra,
blago je ovo, što su mi ga poklonili: jedna mala istina, nju eto nosim uza se. Nego, ona je
nemirna kao kakvo derište; i ako joj ne zapušim usta viče iz sveg grla. »Kad sam danas išao
svojim putem, u čas kada sunce seda, srete me jedna stara žena, i ovako govoraše mojoj duši:
»Često je besedio Zaratustra i pred nama ženama, ali nam još nikad nije prozborio o samoj
ženi.« A ja joj odvratih: »o ženi treba govoriti samo pred muškima«. »Govori i preda mnom o
ženi, reže ona: ja sam stara pa ću odmah sve zaboraviti.« I ja se odazvah želji stare žene, i
ovako joj govorah: Na ženi je sve zagonetka, i sve na ženi ima jedno rešenje: ono se zove
trudnoća. Muškarac je za ženu sredstvo: cilj je uvek dete. Nego, šta je žena za muškarca?
Pravi muškarac traži dvoje: opasnosti i igre. Zato traži ženu, kao najopasniju igračku.
Muškarac treba da bude odgajan za rat, a žena za odmor ratniku: sve ostalo je ludost. Za
preslatko voće – ne mari ratnik. Zato mari za ženu; opora je još i najslađa žena. Žena bolje
razume decu nego muškarca, ali je muškarac više dete nego što je žena. U pravom muškarcu
skriveno je dete: a dete hoće da se igra. Na noge, dakle, žene, pa mi pronađite to dete u
muškarcu! Žena treba da je igracka, dragi kamen, obasjana vrlinama jednoga sveta koji još
nije tu. Zvezdin sjaj treba da se blista u vašoj ljubavi! Vaša nada treba da bude: »daj mi da
mogu roditi natčoveka! « Neka bude hrabrosti u vašoj vrlini! Svojom ljubavlju treba da
navaljujete na onog koji vam uliva strah. U vašoj ljubavi treba da je vaša čast! Slabo zna inače
žena šta je to čast. A evo šta treba da bude vaša čast: da uvek više ljubite nego što vas ljube, i
da nikad niste na drugom mestu u tom pogledu. Muškarac treba da se boji žene koja ljubi: ona
će tada podneti svaku žrtvu, i sve je drugo za nju tada bez vrednosti. Muškarac treba da se
boji žene koja mrzi: jer muškarac je u dnu svoje duše samo zao, a žena je onda rđava. Koga
mrzi žena ponajvećma? – Evo kako govoraše željezo magnetu: »mrzim te ponajvećma što
privlačiš a nisi dosta jak da privučeš«. Sreća muškarčeva zove se: hoću. Sreća ženina zove se:
on hoće. »Eto, u ovaj isti čas postao je svet savršen!« – misli žena kad je poslušna što ljubi od
sveg srca.Jer žena mora da sluša, i mora da traži dubinu za svoju površinu. Površna je duša
ženina, pokretna burna skrama nad plitkom vodom. A narav muškarca je duboka, njena bujica
šumi kroz podzemne pećine, žena sluti njenu snagu, ali je ne shvata. – Na to mi odgovori
starica: »Mnogo lepih stvari reče Zaratustra, naročito za one koji su dosta mladi za to.
čudnovato, Zaratustra malo poznaje žene a ipak pravo govori o njima! Da li je to možda stoga
što je kod žene sve mogućno? A sad, u ime zahvalnosti, uzmi jednu malu istinu! Dosta sam
stara da je mogu dati! Zamotaj je dobro, i zapuši joj usta: inače će da viče iz sveg grla ova
mala istina.« »Daj mi, ženo, tvoju malu istinu!« rekoh. A starica reče tad ovo: »Ti ideš k
ženama? Ne zaboravi bič!« –
»Ti ideš k ženama? Ne zaboravi bič!« –
bez obzira sta ko mislio o kratkim suknjicama, otkrivenim grudima, stiklicama, napuderisanim licima itd, ja samo jedno pitanje postavljam SVIMA
MUSKARCI: ko uopste tjera nekog muskaraca da pridje nekoj djevojci, drugo vecina tih koji prilaze obicno su vec do usiju zaljubljena u objekat prilazenja tako da sta god doticna kaze, naravno osim onog sto se njemu svidja i sto mu godi.. ucinit ce u njemu erupciju odusevljena ili u drugoj situaciji erupciju razocarenja..
u sutini RAZOCARENJE u zenski rod je sastavni dio muskog zivota... samo je pitanje kad ce muskarac nauciti da se nosi sa time... ako ne nauci do 20-te NAJEB... JE. ali naucit ce prije ili kasnije...
ona druga stavka ODUSEVLJENE toga ce biti malo sa tendencijom da ga bude jos manje... helem vrijeme je da se nauci sljedece:
ZENA IMA SVAKAVIH...crnih, plavih, ofarbanih, zgodnih, debelih, mrsavih, dobrih i ne zaboravite onu NITCHEOVU IZREKU " U DUBINI DUSE MUSKARAC MOZE BITI SAMO LJUTIT, ZENA JE TAMO ZLA"
SVE SU ZENE ISTE... cak i one koje naose patike i fol NISU ONE ISTE...
NE VJERUJTE ZENI NIKAD ( U POTPUNOSTI)...ko zna sta se krije iza svega...neke stvari se nikad ne saznaju...osim ako nemate tajnu sluzbu...
A SAD MALO FILOZOFIJE U KOJOJ IMA I NESTO ISTINE PROCITAJTE...
»Što se provlačiš tako strašljivo kroz suton, Zaratustra? I šta skrivaš tako oprezno ispod svog
ogrtača? « »Je li možda kakvo blago, šta su ti ga poklonili? Ili je dete, što se rodilo? Ili ideš
sada i sam možda stazama kradljivaca, ti prijatelj zlih?« – Jeste, dragi brate! reče Zaratustra,
blago je ovo, što su mi ga poklonili: jedna mala istina, nju eto nosim uza se. Nego, ona je
nemirna kao kakvo derište; i ako joj ne zapušim usta viče iz sveg grla. »Kad sam danas išao
svojim putem, u čas kada sunce seda, srete me jedna stara žena, i ovako govoraše mojoj duši:
»Često je besedio Zaratustra i pred nama ženama, ali nam još nikad nije prozborio o samoj
ženi.« A ja joj odvratih: »o ženi treba govoriti samo pred muškima«. »Govori i preda mnom o
ženi, reže ona: ja sam stara pa ću odmah sve zaboraviti.« I ja se odazvah želji stare žene, i
ovako joj govorah: Na ženi je sve zagonetka, i sve na ženi ima jedno rešenje: ono se zove
trudnoća. Muškarac je za ženu sredstvo: cilj je uvek dete. Nego, šta je žena za muškarca?
Pravi muškarac traži dvoje: opasnosti i igre. Zato traži ženu, kao najopasniju igračku.
Muškarac treba da bude odgajan za rat, a žena za odmor ratniku: sve ostalo je ludost. Za
preslatko voće – ne mari ratnik. Zato mari za ženu; opora je još i najslađa žena. Žena bolje
razume decu nego muškarca, ali je muškarac više dete nego što je žena. U pravom muškarcu
skriveno je dete: a dete hoće da se igra. Na noge, dakle, žene, pa mi pronađite to dete u
muškarcu! Žena treba da je igracka, dragi kamen, obasjana vrlinama jednoga sveta koji još
nije tu. Zvezdin sjaj treba da se blista u vašoj ljubavi! Vaša nada treba da bude: »daj mi da
mogu roditi natčoveka! « Neka bude hrabrosti u vašoj vrlini! Svojom ljubavlju treba da
navaljujete na onog koji vam uliva strah. U vašoj ljubavi treba da je vaša čast! Slabo zna inače
žena šta je to čast. A evo šta treba da bude vaša čast: da uvek više ljubite nego što vas ljube, i
da nikad niste na drugom mestu u tom pogledu. Muškarac treba da se boji žene koja ljubi: ona
će tada podneti svaku žrtvu, i sve je drugo za nju tada bez vrednosti. Muškarac treba da se
boji žene koja mrzi: jer muškarac je u dnu svoje duše samo zao, a žena je onda rđava. Koga
mrzi žena ponajvećma? – Evo kako govoraše željezo magnetu: »mrzim te ponajvećma što
privlačiš a nisi dosta jak da privučeš«. Sreća muškarčeva zove se: hoću. Sreća ženina zove se:
on hoće. »Eto, u ovaj isti čas postao je svet savršen!« – misli žena kad je poslušna što ljubi od
sveg srca.Jer žena mora da sluša, i mora da traži dubinu za svoju površinu. Površna je duša
ženina, pokretna burna skrama nad plitkom vodom. A narav muškarca je duboka, njena bujica
šumi kroz podzemne pećine, žena sluti njenu snagu, ali je ne shvata. – Na to mi odgovori
starica: »Mnogo lepih stvari reče Zaratustra, naročito za one koji su dosta mladi za to.
čudnovato, Zaratustra malo poznaje žene a ipak pravo govori o njima! Da li je to možda stoga
što je kod žene sve mogućno? A sad, u ime zahvalnosti, uzmi jednu malu istinu! Dosta sam
stara da je mogu dati! Zamotaj je dobro, i zapuši joj usta: inače će da viče iz sveg grla ova
mala istina.« »Daj mi, ženo, tvoju malu istinu!« rekoh. A starica reče tad ovo: »Ti ideš k
ženama? Ne zaboravi bič!« –
»Ti ideš k ženama? Ne zaboravi bič!« –
- Daphna
#213 Re: Kome ba?
Srećom, ranije sam već odlučila da ne sudjelujem više na ovoj temi... Inače bi svašta bilo!
d2, mostarac i nikad_izvini možete odahnuti

d2, mostarac i nikad_izvini možete odahnuti
-
kenanz
#214 Re: Kome ba?
ode nam jedno fina djevojcica sa teme
jesmo k...
jesmo k...
-
mostarac
#215 Re: Kome ba?
kenanz wrote:evo procitah sve postove... napokon... pa da i ja koju prozborim...
.....
zene se ne sminkaju radi muskaraca nego radi zena
- Irm@
#216 Re: Kome ba?
vidis kako mostarac zna
-
d2
#217 Re: Kome ba?
i to sam jos isturen kao predvodnik maliciozne skupine...Daphna wrote:Srećom, ranije sam već odlučila da ne sudjelujem više na ovoj temi... Inače bi svašta bilo!
d2, mostarac i nikad_izvini možete odahnuti![]()
da mi je znati zasto
izvinte, oprostite sam ucinio nesto zlo, namjera mi bila nije
odoh sudje prati, valjda ce mi to popraviti raspolozenje
- Daphna
#218 Re: Kome ba?
d2 wrote:i to sam jos isturen kao predvodnik maliciozne skupine...Daphna wrote:Srećom, ranije sam već odlučila da ne sudjelujem više na ovoj temi... Inače bi svašta bilo!
d2, mostarac i nikad_izvini možete odahnuti![]()
da mi je znati zasto![]()
izvinte, oprostite sam ucinio nesto zlo, namjera mi bila nije
odoh sudje prati, valjda ce mi to popraviti raspolozenje
Aaaaa... Vidi ga! Pa treba d ti imponuje što sam se tebe prvog sjetila
Nisam mislila ništa loše...samo malo šale na moj račun zbog ona dva ista posta ranije na temi... Jesmo sad ok?
-
d2
#220 Re: Kome ba?
Daphna wrote:
Aaaaa... Vidi ga! Pa treba d ti imponuje što sam se tebe prvog sjetila![]()
Nisam mislila ništa loše...samo malo šale na moj račun zbog ona dva ista posta ranije na temi... Jesmo sad ok?
- Daphna
#221 Re: Kome ba?
madner wrote:Zar niste na izletu?
Mene vala niko nije obavijestio da će ići danas... Dogovaramo se za sutra! Zainteresovan?
- madner
#222 Re: Kome ba?
Malo mi je nezgodno naci se sa potpuno stranim ljudima i otic na izlet. I fail.Daphna wrote:madner wrote:Zar niste na izletu?
Mene vala niko nije obavijestio da će ići danas... Dogovaramo se za sutra! Zainteresovan?
- Daphna
#223 Re: Kome ba?
Kukavicamadner wrote:Malo mi je nezgodno naci se sa potpuno stranim ljudima i otic na izlet. I fail.Daphna wrote:madner wrote:Zar niste na izletu?
Mene vala niko nije obavijestio da će ići danas... Dogovaramo se za sutra! Zainteresovan?![]()
-
d2
#224 Re: Kome ba?
ja sam na bajku as usual od 14h pa dok se boye ne rastope
- madner
#225 Re: Kome ba?
Klasican primjer kako se ne isplati biti iskren.Daphna wrote: Kukavica
Gdje se ide i kolko vas je?