Kome ba?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fishtrija

#1 Kome ba?

Post by fishtrija »

Prvo sam sve ovo napisao kao repliku na post u drugoj temi, pa skontah kad već serem 'voliko, nek bude i maskenbal - newtopic :dance:
ljubav_aha wrote:mene samo interesuje,cemu sluze konsultacije od strane naj prijetelja,kad vec SVI imate hrabrosti licno prici djevojci :mrgreen:
Hm... :zoka: jel do mene il je ovo blago sarkastično... Kakve crne konsultacije. Pa neće on umjesto mene prići joj... Problem je što nema takvih zbog kojih bi bilo vrijedno PRILAZITI :x sad sam se naljutio već...

a) ja priđem, i kažem dvije rečenice a ona vrti flašu Heinekena u ruci i kesla se ko blesava, konta koje auto sam parkir'o pred objektom, prkoseći organima reda. A ja konto fina.

b) ja priđem, kažem dvije rečenice a ona šuti i gleda me tupavo. Nakon još nekoliko rečenica i trenutaka neugodne šutnje, ona progovara i uspijeva sastaviti smislenu rečenicu. Blokada u mozgu, mislila skočiću na nju i silovat' je na hastalu. A ja konto fina.

c) ja priđem, kažem dvije-tri, a ona odgovara na razumljivom jeziku akcentom neovdašnjeg podneblja. Vozi ba kući, ofiraš i mene i sebe...

d) ja priđem, sasvim normalno, mirno, prijatno, smiješim se, nisam gabor da bi je prep'o pojavom (i guess...), izgovorim jednostavnu i uopćenu rečenicu, sa trenutku primjenjivom frazom, očekujem isto tako normalan odgovor, nebitno pozitivan/negativan - dakle u nadi sam da će samo uzvratiti istom civilizovanom mjerom. Ali avaj, ona se namršti, hladno otpozdravi, bez osmijeha i okrene se ugodno popunjenoj jaranici s kojom je izašla. K'o da je iz Vlasenice i prepoznala me s spiska osumnjičenih za ratne zločine. Primitivizam. Plastika. Elektrika. Sad bi tako slatko sastavio jednu prosto proširenu sa pominjanjem familije i radnje koja troši kalorije a nije trčanje... huh.

I kaže priđi... Kome ba? Ne možeš znati više ništa. Neki dan se upoznam s djevojkom, rekoh koji si fakultet, kaže ona ja još idem u srednju. A ima grudi k'o da doji trojke kući. Haj zdravo, sa srećom... i tebi i onome ko u muriji zaglavi zbog tebe.

Gdje su one cure što nose patike koje se ne sjaje, koje ne znaju šta su čizme dok ne padne snijeg, koje slušaju strani pop jebote... Što biraju torbe po sadržaju koji će u njemu nositi a ne po gabaritima koje je postavila ulica... Koje ne piju pivu. Gdje je tu ženstvenost i ko ih odgoji da piju pivu? Hajd' vino ili neki Martini ili štatijaznam... Bailey's. Al pivu ona pije... Ili puši one tanke cigarete, a kad progovori ori se 20metara sve oko nje. Ženstvenost. Niđe veze. Zar su u zemlju propale inventivne djevojke koje imaju ideja, koje znaju šta hoće, koje se brinu same o sebi a ne paraju nosom nebo... koje se brinu da imaju normalan život tamo gdje žive, bez švalera/švalerki/tetki/narkomana/šizofreničara... kao pridruženih članova familije...

Ne znam gdje ova diskusija treba da ide... valjda je pitanje IMA LI VAS IGDJE? Ili tipkajte šta želite, ovdje svakako ne vrijede pravila nikakva...
Loulou

#2 Re: Kome ba?

Post by Loulou »

"valjda je pitanje IMA LI VAS IGDJE? "

:) The truth is out there...
d2

#3 Re: Kome ba?

Post by d2 »

fishtrija wrote: Gdje su one cure što nose patike koje se ne sjaje, koje ne znaju šta su čizme dok ne padne snijeg, koje slušaju strani pop jebote... Što biraju torbe po sadržaju koji će u njemu nositi a ne po gabaritima koje je postavila ulica... Koje ne piju pivu. Gdje je tu ženstvenost i ko ih odgoji da piju pivu? Hajd' vino ili neki Martini ili štatijaznam... Bailey's. Al pivu ona pije... Ili puši one tanke cigarete, a kad progovori ori se 20metara sve oko nje. Ženstvenost. Niđe veze. Zar su u zemlju propale inventivne djevojke koje imaju ideja, koje znaju šta hoće, koje se brinu same o sebi a ne paraju nosom nebo... koje se brinu da imaju normalan život tamo gdje žive, bez švalera/švalerki/tetki/narkomana/šizofreničara... kao pridruženih članova familije...
o da, slazemo se, jedino sto meni ovo sa pivom ne smeta, ako voli pivo ima od mene plus, mozemo zajedno na pivu :)
naravno slazem se da je pivo sve samo ne zenstveno ipak meni je na neki nacin i simbol nekakve samostalnosti / sigurnosti u sebe ako ga pije zena sto je meni dobar znak da i sama moze rjesavati probleme (a sto opet veoma cijenim)...
sposa0408

#4 Re: Kome ba?

Post by sposa0408 »

Rijetko koja djevojka danas lici na one fine djevojke od ranije - koje su normalnije izgledale i normalnije se ponasale...
Sve je ovo posljedica i rata i poslijeratne situacije trcanja za poslom, parama i u skladu s tim nebriga za djecu i omladinu.
:x
Nazalost, danas ako ne pricas 1000 rijeci u minuti i ne slusas cecu ili neku seku ili vec koju i tako te, ne keslas se bezveze - nisi nista!!!
Ako se slucajno nadjes u drustvu njih, i kazes kako volis recimo Balasevica da slusas, tako te socno "skinu s dnevnog reda" i poprate njima adekvatnim komentarima o toj vrsti muzike. Ispadnes donji i dovedu te u situaciju da nisi smio to uopste spomenuti!!! :-) :x

A sto se tice frajera - to je lutrija danas upoznati dobru djevojku!!! Da nije sponzorusa i da ne gleda ko ce da im finansira izlaske i provod. Ma Grozno!!! :x

Alkohol je stvar licnog izbora, opet bitnije je kako se individua ponasa!!! Sa alkoholom ili bez
pustopoljina

#5 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

e svasta?! sta fali popiti pivo? prvo-sta ja imam piti bejlis,fol-k'o kontam se ja u likere,fol elegancija,dobra ona reklama? sta imam piti vino u obicnom kaficu-kad ti sipaju kiselis od 0,00000X cl i jos ti zubi potamne. bijelo vino-osim par izuzetno dobrih-ne podnosim,prekisela su.
ne pada mi na pamet piti kolu,ne pijem je ni kuci,ni oko kuce. danju pijem kafu, navecer zavisi-ha mineralnu, ha pivkanu. nije mi problem ni iz flase piti,sta imam gledati hoce ko sta gurnuti pa i casa i flasa i sve u helac ode.
u restoranu,ili kuci-rado popijem vino-ali to sigurno nije ruzica & company.
najsigurnija sam kad mi donese flasu,i otvori je. pivo nije sa visokim postotkom alkohola,navecer poslije vrucina-zna fino sjesti.
cuj pivo nije zenstveno-pa sta bi rekao da tek pije duplu ljutu? :lol:
one soft-drinks (alkopops) ne podnosim i licno mi je pederski kad vidim da to neko pije.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6 Re: Kome ba?

Post by pici »

fishtrija wrote: I kaže priđi... Kome ba? Ne možeš znati više ništa. Neki dan se upoznam s djevojkom, rekoh koji si fakultet, kaže ona ja još idem u srednju. A ima grudi k'o da doji trojke kući. Haj zdravo, sa srećom... i tebi i onome ko u muriji zaglavi zbog tebe.
Mene su saljetale jedno vrijeme sestre blizanke negdje oko 17 godina i njihova jaranica koja je imala uspjesnih 18 god......znale su da sam ozenjen al im to nije smetalo.

P.S mima,zena21 nije suplja ..............e sad kad bi vam isprico sta je bilo dalje zaglavio bi murje :D
fishtrija

#7 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

pustopoljina wrote:e svasta?! sta fali popiti pivo? prvo-sta ja imam piti bejlis,fol-k'o kontam se ja u likere,fol elegancija,dobra ona reklama? sta imam piti vino u obicnom kaficu-kad ti sipaju kiselis od 0,00000X cl i jos ti zubi potamne. bijelo vino-osim par izuzetno dobrih-ne podnosim,prekisela su.
ne pada mi na pamet piti kolu,ne pijem je ni kuci,ni oko kuce. danju pijem kafu, navecer zavisi-ha mineralnu, ha pivkanu. nije mi problem ni iz flase piti,sta imam gledati hoce ko sta gurnuti pa i casa i flasa i sve u helac ode.
u restoranu,ili kuci-rado popijem vino-ali to sigurno nije ruzica & company.
najsigurnija sam kad mi donese flasu,i otvori je. pivo nije sa visokim postotkom alkohola,navecer poslije vrucina-zna fino sjesti.
cuj pivo nije zenstveno-pa sta bi rekao da tek pije duplu ljutu? :lol:
one soft-drinks (alkopops) ne podnosim i licno mi je pederski kad vidim da to neko pije.
Pij ti štagod hoćeš, samo piva nije za žene. I ne možeš izgledati ženstveno ako piješ pivu nema teorije. Možda se furaš da si independent... i nije pivo već PIVA :D
pustopoljina

#8 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

djevojke od ranije... one sto su vristale na colica?ili one sto su bile mlade u doba beatless-a? i prije je bilo djevojaka-sad zene,koje su i pile pivo i svasta nesto-samo to se tad zvao r'n'r.
bogati- pravite rostilj-pivo se hladi u rijeci-i sad djevojka treba vino piti sa kobasicama,ili batacicima? bljak.
redondo72

#9 Re: Kome ba?

Post by redondo72 »

Pivo je ženstveno. Još ako ga cepa ispred dragstora ili još bolje na traktoru, uh...
pustopoljina

#10 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

mozda se ja furam da sam free i blabla...ne znam sta da ti kazem...toliko ima vrsta piva ...ja licno volim bijelo pivo,koje se servira u visokim uskim casama,dobro rashladjeno sa limunom.ne da je zenstveno :D i fino mi je jos pravo pivo-ne pils-puno je sladje i tamnije.
hehe PIVA-to je meni samo ona klipaca,zidarska od pola litra :D sto se sluzi sa kapom od novinskog papira
ako neko zna njemacki-zanimljivo je:
http://www.kirchenweb.at/kochrezepte/le ... exikon.htm
anais_nin

#11 Re: Kome ba?

Post by anais_nin »

sta je tebi piva skrivila? :D
mislim svakom svoje, ja nisam neki vele ljubitelj pive, ali rado popijem coronu tu i tamo :) i iskreno da ti kazem lik kojem bih ja bila nezenstvena samo zbog svog izbora u picu meni ne bi bio previse interesantan :) mislim fino je poznavati sta zelis, ali projecirati do te mjere da je zenska osoba ovakva ili onakva zbog pica koje drzi u ruci za mene nema smisla :)

vjerujem da si imao negativnih iskustava sa zenama kojima prilazis...vjerujem i da je muskarcima teze jer se jos uvijek ocekuje od njih da naprave prvi korak, da budu interesantani, sarmantni, hrabri, i jos pri tom s osmijehom rizikuju da budu odbijeni...ali vjeruj mi ni druga strana medalje nije tako bajna...za svakog normalnog tipa koji nam pridje obicno idu po 2-3 tipa koji nemaju postovanja ni prema sebi a kamoli prema nekom drugom...ne samo da sam dozivjela nego sam se i nagledala svakakvih degutantnih upada, i to ne samo u kafanama :) mozda su zbog takvih iskustava neke djevojke usvojile taj odbrambeni stav na koji ti nailazis....isto tako mislim da ne bi bilo nimalo fino da ja na osnovu tih par (ili vise iskustava) pocnem projecirati i zauzmem stav kako su svi frajeri napasni, nekulturni, nemastoviti ili kukavice (a znam da ima zena koje to rade....mada se nimalo ne slazem s njima).....

svi mi smo jedinke, individue, osobe za sebe :) neki se malo vise priklanjaju masi, neki malo manje....ali za svaki lonac ima poklopac....ukoliko posjedujes strpljenje da sacekas da ti on(a) u zivot dodje....a u medjuvremenu uzivas u svom zivotu onakav kakav je, i poklanjas ljubav najvaznijoj osobi u svom zivotu - sebi :)

naravno ne poznam te, ali iz teme u temu, primjeti se velika kolicina negativnosti prema zenama, frustracija, napetost....a to je samo ono sto se moze dokuciti iz slova, iz rijeci...je li moguce da zbog tih navedenih iskustava zracis takvom energijom? jer ako je ona tako osjetna na forumu, vjerujem da se primjeti i inace :) nadam se da me neces pogresno shvatiti, ali od kad te ja citam na ovom podforumu primjetih da imas veliku zelju da upoznas neku normalnu, interesantnu djevojku, ali da se vrlo brzo naljutis i postanes frustriran i da primarno istices negativne i ruzne stvari, a idealiziras one fine, kao ja to sanjam, a to vise ne postoji, sve oko mene je crno :) meni ni u dzep ni iz dzepa, ali mislim da tebi otezava put ka onom sto trazis :)
funky_baby

#12 Re: Kome ba?

Post by funky_baby »

ha-haaaa, ja mislim da je jako puno super cura koje su super, al da u stvari vi prilazite samo prototipima koje si vec nabrojao i onda smo mi sve iste...a sta bi onda zene trebale reci za vas??/
otherside

#13 Re: Kome ba?

Post by otherside »

Dobro rece Anais na nekoj drugoj temi: ono sto mislimo da nam treba i sto trazimo mozda i nije ono sto nas usrecuje.
Meshtar

#14 Re: Kome ba?

Post by Meshtar »

Meni se nikad nije desila takva reakcija sa ženama, kao što je nabrojao kolega sa starta ove teme. Valjda što uvijek poslije uvodne rečenice pritisnem enter...šta li? :D
anais_nin

#15 Re: Kome ba?

Post by anais_nin »

otherside wrote:Dobro rece Anais na nekoj drugoj temi: ono sto mislimo da nam treba i sto trazimo mozda i nije ono sto nas usrecuje.
:) :) :) :) :) mozda bi njega bas usrecila neka od tih sto piju pivu :D

@Meshtar, :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Meshtar

#16 Re: Kome ba?

Post by Meshtar »

:D

Ne sad ozbiljno, ima svakakvih žena ali i muškaraca. Neki dan sam baš ovdje pitao da li se ženama zaista zna desiti da im neko priđe i kaže: joj mala kako bih te i slično. Nisam mogao vjerovati kad mi je par žena odgovorilo da toga zaista ima, dakle zaista nije lako ženama u ovom slučaju. Opet s druge strane ima žena koje te dočekaju na nož k'o da im nudiš piletinu iz robnih rezervi FBIH. Neke opet pristojno ti daju dva žuta kartona. Nekima si zabavan ali gledaju preko tvog ramena markantnog lika obavijenog dimom na kraju šanka. Sve su to rizici koji su na neki način normalni u tim situacijama. Međutim jedno je tačno, laf je uvijek laf...čak i kad bude odbijen. Ja stvvarno mislim da se svaka djevojka može nagovoriti bar na kafu da izađete. Uostalom da sam dobio marku za svaki put kad me moja sadašnja djevojka odbila, sada bih bio sretni vlasnik parcele na Maldivima.
anais_nin

#17 Re: Kome ba?

Post by anais_nin »

nije bas fino toliko zachatavati temu :) molila bih vas da nastavite negdje na bez cenzure...

@fishtrija, ja cu veceras ocistiti offtopic komentare :)
fishtrija

#18 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

Okay, hvala na psihoanalizi, primio k znanju. Anais, kapu skidam na dosljednosti.

Helem, ako je moguće pojasniti išta na ovom mjestu, let me... Pokušao sam karikirati situaciju u kojoj nama, muškarcima, stalno prigovaraju kako ne prilazimo djevojkama/ženama. Iz ličnog iskustva, želio sam reći da nas ima, kao i vas, drugačijih i koji imamo muda prići curi i kako kaže meshtar, ostati 'laf' bez obzira na reakciju. To i radim i na to sam se navikao i u tome nalazim zadovoljstvo. Ali, sve vas je manje, barem ovdje gjde ja živim i gdje odavno ne bih želio da živim upravo zbog naroda, pa i ženskog dijela, koji je sve više naopak. Naopak po mjerilima, moralnim i materijalnim i svim mogućim. Sve to dolazi od situacije u kojoj se nalazimo i ljudi se i nesvjesno prilagođavaju tome. To je glavni uzrok što to sve ne funkcioniše kao ranije.

Sasvim je druga dimenzija ovaj forum i što svako izvlači iz njega ono što želi i što u suštini čita i upija samo ono što mu odgovara. I to je normalno, ali ljudi stiču pogrešan dojam. Da ti je guza u Sarajevu a ne u Torontu, draga moderatorko, vrlo rado bih ti pokazao i dokazao kakav sam i direktnom ophođenju sa ženama a kakav kada se kritički postavljam prema mome okruženju. Sasvim je suludo da palamudim ženama ikako, a kamoli prije nego ih upoznam kako ne mogu da nađem jednu sasvim uopštenu, prizemljenu, samosvjesnu žensku osobu. Ali zašto to ne bih radio na forumu, kad ovdje svakako svi rade šta hoće. Razmjenjujemo mišljenja i diskutujemo, ili barem ja mislim da je to cilj. To da imam projiciran lik djevojke koju želim upoznati u svojoj glavi je besmislen, jer nisam precizirao ništa. To da žensko nije ženstveno kada pije pivu, bila ona pils, corona ili najgrđi smeđi likvid iz plastične boce od 1,5 L... sasvim nebitno. Možda je i stvar u tome šta muškarac očekuje od žene. Većina bi im rekla da su ženstvene i da piju solnu kiselinu, samo da dobiju poslije... I u tome je problem sa muškarcima. Većina ih ne razmišlja kao ja i ne traži kod žene ispunjenje osnovnih vrijednosti - budi žena, zavedi me, učini da poželim da te uzmem oko struka i privučem sebi ba...

To, barem kod mene, ne pali sa pivom. Gdje god bili, štagod radili, kakva god bila. A u suštini, ne znam što ste se pive uhvatili, to je jedan haman nebitan primjer, umjesto kojeg je moglo biti bilo šta drugo. Npr. isfuravanje sisa i nutkanje istih kao na pladnju. To je ženstveno? Nema muškarca koji ne voli sise, ali...

A stvar sa psihoanalizom... ako mogu reći samo da sam trošio vrijeme, trud i srce na one koje to nisu zaslužile. Možda mi je zato teže naći neku koja bi zaslužila da joj posvetim pažnju, možda pucam kriterije koji su po nekima oštri, možda previše tipkam (čitaj: sigurno), ali znam da su žene, kao i muškarci, sve više lažljive i neiskrene i nemoralne. Ali ja VAS sve i dalje volim i nikada nijednoj ružnu riječ neću reći, za razliku od mrcina koji su zadovoljni svim djevojkama i one njima, a lemaju ih kadgod vide zgodan trenutak. Forum je to što jeste, ja kritički gledam stvari, sa sarkazmom i karikiram dosta, ali nemam ništa ni protiv koga, pa ni protiv djevojaka koje vole pivu, ni koje nose čizme u po ljeta... Svi imaju vlastiti život - šta će činiti s njime, njihova stvar.

A eto, ako neko misli da su žene ženstvene kao što su nekad bile, bujrum pa me uvjerite u to. Ima vas, zna se to, ali se ne vidite, jer vas je vrlo vrlo malo. Barem u 'metropoli' domovine nam...

Eto da smekšam atmosferu, :kiss: izvinite tutte ragazze ako sam vas nehotično uvrijedio...
fishtrija

#19 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

anais_nin wrote:@fishtrija, ja cu veceras ocistiti offtopic komentare :)
Grazie hercca :) Ono za guzu nema skrivenih značenja, naturalmente... ;-)
Meshtar

#20 Re: Kome ba?

Post by Meshtar »

fishtrija wrote:Okay, hvala na psihoanalizi, primio k znanju. Anais, kapu skidam na dosljednosti.

Helem, ako je moguće pojasniti išta na ovom mjestu, let me... Pokušao sam karikirati situaciju u kojoj nama, muškarcima, stalno prigovaraju kako ne prilazimo djevojkama/ženama. Iz ličnog iskustva, želio sam reći da nas ima, kao i vas, drugačijih i koji imamo muda prići curi i kako kaže meshtar, ostati 'laf' bez obzira na reakciju. To i radim i na to sam se navikao i u tome nalazim zadovoljstvo. Ali, sve vas je manje, barem ovdje gjde ja živim i gdje odavno ne bih želio da živim upravo zbog naroda, pa i ženskog dijela, koji je sve više naopak. Naopak po mjerilima, moralnim i materijalnim i svim mogućim. Sve to dolazi od situacije u kojoj se nalazimo i ljudi se i nesvjesno prilagođavaju tome. To je glavni uzrok što to sve ne funkcioniše kao ranije.

Sasvim je druga dimenzija ovaj forum i što svako izvlači iz njega ono što želi i što u suštini čita i upija samo ono što mu odgovara. I to je normalno, ali ljudi stiču pogrešan dojam. Da ti je guza u Sarajevu a ne u Torontu, draga moderatorko, vrlo rado bih ti pokazao i dokazao kakav sam i direktnom ophođenju sa ženama a kakav kada se kritički postavljam prema mome okruženju. Sasvim je suludo da palamudim ženama ikako, a kamoli prije nego ih upoznam kako ne mogu da nađem jednu sasvim uopštenu, prizemljenu, samosvjesnu žensku osobu. Ali zašto to ne bih radio na forumu, kad ovdje svakako svi rade šta hoće. Razmjenjujemo mišljenja i diskutujemo, ili barem ja mislim da je to cilj. To da imam projiciran lik djevojke koju želim upoznati u svojoj glavi je besmislen, jer nisam precizirao ništa. To da žensko nije ženstveno kada pije pivu, bila ona pils, corona ili najgrđi smeđi likvid iz plastične boce od 1,5 L... sasvim nebitno. Možda je i stvar u tome šta muškarac očekuje od žene. Većina bi im rekla da su ženstvene i da piju solnu kiselinu, samo da dobiju poslije... I u tome je problem sa muškarcima. Većina ih ne razmišlja kao ja i ne traži kod žene ispunjenje osnovnih vrijednosti - budi žena, zavedi me, učini da poželim da te uzmem oko struka i privučem sebi ba...

To, barem kod mene, ne pali sa pivom. Gdje god bili, štagod radili, kakva god bila. A u suštini, ne znam što ste se pive uhvatili, to je jedan haman nebitan primjer, umjesto kojeg je moglo biti bilo šta drugo. Npr. isfuravanje sisa i nutkanje istih kao na pladnju. To je ženstveno? Nema muškarca koji ne voli sise, ali...

A stvar sa psihoanalizom... ako mogu reći samo da sam trošio vrijeme, trud i srce na one koje to nisu zaslužile. Možda mi je zato teže naći neku koja bi zaslužila da joj posvetim pažnju, možda pucam kriterije koji su po nekima oštri, možda previše tipkam (čitaj: sigurno), ali znam da su žene, kao i muškarci, sve više lažljive i neiskrene i nemoralne. Ali ja VAS sve i dalje volim i nikada nijednoj ružnu riječ neću reći, za razliku od mrcina koji su zadovoljni svim djevojkama i one njima, a lemaju ih kadgod vide zgodan trenutak. Forum je to što jeste, ja kritički gledam stvari, sa sarkazmom i karikiram dosta, ali nemam ništa ni protiv koga, pa ni protiv djevojaka koje vole pivu, ni koje nose čizme u po ljeta... Svi imaju vlastiti život - šta će činiti s njime, njihova stvar.

A eto, ako neko misli da su žene ženstvene kao što su nekad bile, bujrum pa me uvjerite u to. Ima vas, zna se to, ali se ne vidite, jer vas je vrlo vrlo malo. Barem u 'metropoli' domovine nam...

Eto da smekšam atmosferu, :kiss: izvinite tutte ragazze ako sam vas nehotično uvrijedio...
Što volim kad pročitam istinu na forumu s vremena na vrijeme :D
otherside

#21 Re: Kome ba?

Post by otherside »

mene vala nisi, ja sam zenstvena i ne pijem pivo :D
pustopoljina

#22 Re: Kome ba?

Post by pustopoljina »

e dobra si! sto ja ne volim kad musko pije-a skodi mu :lol: kod nas se kaze-pomiris'o cep i vec p'jan :lol: ...pa oni sto postanu svadljivi...prvo potencijalnog kandidata napijes da vidis kako se ponasa-ako se dobro drzi-idemo dalje,ako napravi belaj,dalje od njega. :D
mostarac

#23 Re: Kome ba?

Post by mostarac »

haj pivu jos i mogu svariti mada je i meni cura s pivom suprotan pojam od zenstveno, al kad vidim curu u starkama zlo mi bude :D
Starke, eventualno neke prastare farmerke i odmah vidis da cura "drzi" do sebe :D Ne znam i to je vjerovatno predrasuda al ja kad vidim curu u starkama meni odmah pred ocima da je peksa ona zadnja. Mogla je i u kopackama ici vani jebiga :D
Ah da, tik uz starke su mi i martinke, pogotovo ljeti :run:
madner

#24 Re: Kome ba?

Post by madner »

A sta ako moze pravo puno podnjet? Celicna jetra i tako to? Kontas napila ga, a on blago pripit. :D
fishtrija

#25 Re: Kome ba?

Post by fishtrija »

otherside wrote:mene vala nisi, ja sam zenstvena i ne pijem pivo :D
Natuknula si ti to nesvjesno i ranije... ;-)
Post Reply