Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ukratko..kombucha, gljiva kojoj se pripisuju magične moći Može se naći o njoj dosta na internetu.Do sad sam čula samo da provjereno pomaže protiv akni.Neko još iskustva?
pitt wrote:DOW je up 97 points....S&P 13. Nije lose danas.......juce me je kina u crno zavila./.....mater im komunisticku :D:D
Vidim ja to! Neg' mi treba ono expert advice, ma sta mislis! Hocel' ona svjecica bijeli ili crni marubozu danas na kraju bit'!?
Znam da ne mozes znati ! Pitam ono samo licno misljenje!
Hvala!
nadam se bijela. Da ce kupci navaliti danas i iskoristiti sto je market ofalio u ovih par dana. Na zalost, ima ih dosta sto misle da nije jos gotovo pa ce sjediti i cekat.
pitt wrote:nadam se bijela. Da ce kupci navaliti danas i iskoristiti sto je market ofalio u ovih par dana. Na zalost, ima ih dosta sto misle da nije jos gotovo pa ce sjediti i cekat.
pitt wrote:nadam se bijela. Da ce kupci navaliti danas i iskoristiti sto je market ofalio u ovih par dana. Na zalost, ima ih dosta sto misle da nije jos gotovo pa ce sjediti i cekat.
Hvala lijepa!
molim....dodjes mi 5 kila gljiva :D Btw, ja ne vjerujem u tehnical analysis. Charts koristim samo da vidim neki historijski trend a ne da predvidim sta ce biti danas ili sutra. Sretno.
off topic ili ne technical analysis je branza sama za sebe! Zavisi samo kako i gdje se upotrebljava! One svjecice i buy i sell signali su veoma vazni, narocito kod daytradera!!!
Znam jednog tipa evo skoro po miliona skucka na chart analysis. Naravno ne mora nista to da znaci!
Pitt imas po kile magic gljiva od mene!